רבוטה:
ביום רביעי המחשב שלי החליט לעשות שביתה איטלקית ונותרתי בלעדיו לשאר הימים. מה שאילץ אותי להתחיל לחפש עמדות אחרות שאוכל להמשיך לעבוד איתן כי זה ממש לא מעניין את הממונים שאין לי מחשב. הם תמיד אוהבים לפתור את הבעיה ב: "תסתדרי".
אז ביום חמישי המחשב היה אמור לחזור מתיקון אבל בגלל כל הרמות הכוסית לכבוד פסח הודיעו לי שאין אנשים ואני אקבל אותו רק ביום ראשון...
בתגובה, ראש הצוות שלי אמרה לי: "תמצאי איזה גבר שיעזור לך לסחוב אותו מהמעבדה"
למה? ממתי המהנדסים הפכו להיות סבלים? זה לא התפקיד שלהם ובהחלט לא שלי. שתחכה. נמאס לי להוציא פתרונות מהשרוול רק בשביל שהיא תראה טוב בעיני אחרים.
(בסוף ישבתי על המחשב של הסטודנט שלא נמצא בימי חמישי XD)
שיעור בציור:
עשיתי שיעורי בית. המודלים שלי הם בחורות ערומות XD
קצת מפריע לי אבל תוך כדי שיעורי הבית הבנתי שבשביל ללמוד ל"ראות" את הפוזה בצורה נכונה. כמה שפחות בגדים על הבן אדם, ככה רואים יותר טוב. נו שוין...
מתנת פורים:
נראה שאנצל אותה אחורי פסח. עדיין לא החלטתי מתי. זה בטוח יהיה בת"א.
הטרול כבר הציע את עצמו כבן זוג, תמורת סכום סמלי XDDD אמרתי לו שישכח מזה, הוא בטח ירצה לגנוב את הברזים מבית המלון.
דעתי לגבי טיפול פסיכולוגי:
לאור הדיון שהיה כאן. המסקנה שלי לגבי מטפלים:
1. מבחני תנאי לקבלת רישיון האומדים מהי רמת האגו והכבוד שהמטפל "סובל" ממנה ועד כמה היא יכולה לסכן את המקצועיות שלו.
2. רמת רגישות נכונה שתתן למטפל את האפשרות גם להיות רגיש כלפי מטופלים שדורשים זאת (כבר הייתי אצל מטפל אטום רגשית. מזעזע).
3. מטפל טוב הוא כזה שממשיך להתפתח מקצועית הן מהכיוון המקצועי של סדנאות, הרצאות, מאמרים וכל מיני חידושים. והן גם מצד המטופלים שלו (שמהם הוא יכול בהחלט ללמוד הרבה דברים שבעולם המקצועי לא תמיד מעורים לו).
4. המטפל יהיה חייב לעבור בעצמו טיפולים פסיכולוגיים קבועים לאורך כל שנות הטיפולים שלו. אם הוא מפסיק, הרישיון שלו יילקח.
5. המטפל יהיה חייב לעבור שוב את מבחן הרישיון אחת לכמה שנים, יחד עם דו"ח מהטפלים שלו. מחלת "אגו" לעיתים מופיעה אחרי צבירת כח והשפעה ויש לוודא כי המטפל לא מהווה סכנה למטופלים שלו.
ולגבי מטופלים:
לעולם אל תלכו למטפל מהסוג שהיה כאן...
שיר:
אז לאחרונה התחלתי למצוא כל מיני להקות רקדנים קוריאניות. הפעם נתקלתי גם במשהו דומה אבל קורע מצחוק.
ראשית עליכם לצפות בקליפ הזה. ללהקת הבנות קוראים: "brown eyed girls" והן קוריאניות. שימו דגש לתנועות הריקודים שלהן ולקטע בסוף עם שתי הבנות. (תסלחו לי על כל המיניות שהוא נודף)
Abracadabra
אחורי הנ"ל:
יש איזו קבוצת בנים קוריאנית מפורסמת. לא הבנתי כל כך מה הם עושים אבל הם גם כן אנשי בידור, סלבס ושות. אולי סוג של להקת בנים כמו "Nsinc" . מה שכן, הם החליטו שמשעמם להם והם רוצים לעשות משהו לקהל שלהם. אז בחרו בשיר/קליפ הזה כמושא למשהו פארודי.
התוצאה היא לפניכם (דלגו לדקה 6:26 אם אין לכם סבלנות לראות את תהליך הגיית הרעיון). עם תרגום באנגלית שתבינו על מה הם מקשקשים:
2PM + 2AM make Super
Crazy Video
אני נקרעתי מצחוק (וגם הם, כשהקליטו את השיר).
ד"א, בנות הלהקה המקורית מצטרפות אליהם לקראת הסוף.
תהנו ^_^