רבוטה:
סיימנו את המעבר לבניין אחר. התנאים שם הרבה יותר גרועים ממה שהיה. הרבה יותר צפוף וכמובן שאין לי יותר קיוביק משרד אלא קיוביק רגיל ששומעים את כולם וכולם שומעים אותי.
היתה לי הפסקת רעש בשנה וחצי האחרונות, ועכשיו חזרתי לסיוט. נהדר...
שיעור בציור:
אז היום היה לי שיעור בציור דרך האינטרנט עם ציירת מדהימה מרוסייה (אני חושבת) שעכשיו נמצאת בפולין. היא מקצוענית ואני חושבת שהיא גם למדה בבית ספר לאומנויות (לא אתפלא, לרוסים יש בתי ספר ברמה), אז היה לה את כל הבסיס להסביר לי את המושגים ומה אנחנו רוצות לעשות.
תוך כדי הדרכה היו קטעים שבהם היה לי קצת קשה להסביר לה שאני רוצה "לדעת" משהו למרות שזה" לא חשוב" כדבריה. ניסיתי להסביר לה שזה קשור ל- ADD (שיש להם נטייה להתייחס לפרטים כאל עיקר למרות שהם תפלים). ניסיתי להסביר לה שאני מודעת לזה, אבל אני עדיין רוצה שתסביר לי. היא טענה שזה לא קשור ל- ADD (אולי היא צודקת. פשוט קראתי את הכתבה שממש הסבירה את זה וחשבתי שזה קשור לזה. טוב, אולי זה קשור לפרפקציוניזם שלי. או אולי יחד
)
לא משנה, בסוף ויתרתי ונתתי לה להמשיך - אני צריכה להתמודד עם השטויות שלי...
אחרי שעתיים מעייפות (ובמקביל שיחות צ'אט עם המנצנצת וקוויני שישבו להכין את ההרצאה ליום שלישי), חשבתי שהיא תגיד שזה נורא מעייף אותה ולא בא לה (אני די מעצבנת, אני מודה), אבל נראה שהכנסה נוספת מהצד יותר קסמה לה והיא היתה מעוניינת להמשיך איתי. מה ששימח אותי, כי אני אוהבת בכללי את הסגנון שלה. וגם אהבתי את ההדרכה. אז כרגע אני אמשיך איתה
עלה לי 40$ (200 ₪ בערך) – מכובד.
אוכל:
צריכה להכין מג'דרה. הקודמת יצאה לי מזעזע... אין לי כח לבישולים האלה. אני כל כך גרועה בזה. הדבר היחידי שיצא לי טוב זה המרק לקוסקוס אבל נמאס לי ממנו.
ולא הספקתי לקנות לי אוכל מוכן מהמסעדה (ואין לי כח לנסוע אליהם עכשיו).
אוף!
וכרגיל אין לי שיר