סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

השבוע טס וכבר הגיע הספ"ש.
איך היה השבוע שלכם?
דברים טובים, רעים, מפחידים או משמחים.

ושיר!

Brombit

New member
שאלה עוקצנית:

את חושבת שמעכשיו זה יהיה יותר טוב?

orald

New member
מקווה, אבל אני כבר לא מתחייבת לשום עתיד אפשרי

Brombit

New member
אי אפשר להתחייב

אבל אפשר לראות את הסיכויים, לפי ההרגשה ולפי הנסיון.

Elle992

New member
שלי...

מהבוקר אני מנסה לעלות תמונה לסיכום וזה לא נותן, רק עכשיו נתן

טוב

קיבלתי את החבילה היום, ראו בתמונה, זה אתר ממש טוב שיש בו החל מויטמינים עד מוצרי קוסמטיקה וטואלטיקה. ממש נהניתי להזמין משם וכנראה שאזמין בעתיד שוב.

מחשבות חיוביות היו לי השבוע,

חברה של אבא הפתיעה אותי אתמול בבית! היא תמיד מצליחה לגרום לי לאושר פנימי בלתי מוסבר...יש לה כל כך הרבה אנרגיות חיוביות, היא בנאדם מדהים...חולה עליה!

הרכב חזר מהמוסך...צריך עכשיו לחשוב מה לעשות איתו, בוודאות אני יודעת שלא אחזור לנהוג בשנה הקרובה. קבעתי פגישה שבוע הבא עם אבא והוא יעזור לי...כנראה שאמכור אותו ואשים את הכסף בבנק,

התחלתי לקחת את ה-B12 והכדורים של בלותת התריס...זה חובה לפחות את הדברים החשובים אתחיל לקחת והשאר יבוא לאט לאט,

רע

הרגשתי לא משהו השבוע סחרחורות וכל זה, נו כרגיל,

פסח מתקרב והניקיונות מבאסים ומדכאים אותי, בנתיים סיימתי את המקרר..לא יודעת, אני חושבת להביא עוזרת וזהו...לשלם לה שתנקה לי וזהו..קשה לי הגוף שלי גמור לדברים כאלה ובמילא אף פעם לא הייתי טובה בניקיון

טוב לא זוכרת עוד דברים...המוח שלי מתחיל להתרוקן אז נעבור לשיר
http://www.youtube.com/watch?v=ks_qOI0lzho

אני, מאז שעברתי לגור לבד

משאיר את הנקיונות לעוזרות הבית. זה שווה וזה בריא ..
לגבי הרכב. נכון לחזור לנהוג. זה יקל עליך, בדיוק כמו שהמשכת את חייך לאחר התאונה
חוץ מזה על העבודה הברוכה שאת עושה בפורום חסרי.. בלה בלה.. מגיע לך ציון לשבח

Elle992

New member
אכן....

לגבי הרכב לא יודעת, אני עדיין חושבת על זה. כבר יש לי מונית שלוקחת אותי ממקום למקום, וסידרתי את זה אז...בעיה להתנייד אין לי

רבוטה:
סיימנו את המעבר לבניין אחר. התנאים שם הרבה יותר גרועים ממה שהיה. הרבה יותר צפוף וכמובן שאין לי יותר קיוביק משרד אלא קיוביק רגיל ששומעים את כולם וכולם שומעים אותי.
היתה לי הפסקת רעש בשנה וחצי האחרונות, ועכשיו חזרתי לסיוט. נהדר...

שיעור בציור:
אז היום היה לי שיעור בציור דרך האינטרנט עם ציירת מדהימה מרוסייה (אני חושבת) שעכשיו נמצאת בפולין. היא מקצוענית ואני חושבת שהיא גם למדה בבית ספר לאומנויות (לא אתפלא, לרוסים יש בתי ספר ברמה), אז היה לה את כל הבסיס להסביר לי את המושגים ומה אנחנו רוצות לעשות.

תוך כדי הדרכה היו קטעים שבהם היה לי קצת קשה להסביר לה שאני רוצה "לדעת" משהו למרות שזה" לא חשוב" כדבריה. ניסיתי להסביר לה שזה קשור ל- ADD (שיש להם נטייה להתייחס לפרטים כאל עיקר למרות שהם תפלים). ניסיתי להסביר לה שאני מודעת לזה, אבל אני עדיין רוצה שתסביר לי. היא טענה שזה לא קשור ל- ADD (אולי היא צודקת. פשוט קראתי את הכתבה שממש הסבירה את זה וחשבתי שזה קשור לזה. טוב, אולי זה קשור לפרפקציוניזם שלי. או אולי יחד
)

לא משנה, בסוף ויתרתי ונתתי לה להמשיך - אני צריכה להתמודד עם השטויות שלי...

אחרי שעתיים מעייפות (ובמקביל שיחות צ'אט עם המנצנצת וקוויני שישבו להכין את ההרצאה ליום שלישי), חשבתי שהיא תגיד שזה נורא מעייף אותה ולא בא לה (אני די מעצבנת, אני מודה), אבל נראה שהכנסה נוספת מהצד יותר קסמה לה והיא היתה מעוניינת להמשיך איתי. מה ששימח אותי, כי אני אוהבת בכללי את הסגנון שלה. וגם אהבתי את ההדרכה. אז כרגע אני אמשיך איתה

עלה לי 40$ (200 ₪ בערך) – מכובד.

אוכל:
צריכה להכין מג'דרה. הקודמת יצאה לי מזעזע... אין לי כח לבישולים האלה. אני כל כך גרועה בזה. הדבר היחידי שיצא לי טוב זה המרק לקוסקוס אבל נמאס לי ממנו.

ולא הספקתי לקנות לי אוכל מוכן מהמסעדה (ואין לי כח לנסוע אליהם עכשיו).
אוף!

וכרגיל אין לי שיר

Brombit

New member
הבאחיתדעיםטיאןאעחעחצע יעי םןע גכןוח

הייתי בתוספת אבחון אצל אותה אחת. גם הפעם רק שאלה קצת שאלות, גם אם קצת יותר מעניינות מקודם.
אחר כך נתנה לי מבחן אינטיליגנציה של צורות. הצלחתי בסוף את הכל, אחרי שהייתי צריכה מאמצים עילאיים כדי לפתור אחת מהחידות

כשחזרתי אמא שוב התעצבנה בגלל המטפלת... אני מבינה אותה, אבל אין לי באמת מה לעשות עם זה.

אני כנראה אהיה שוב בפרויקט של סקרים :)

מיום רביעי אמא שלי אמורה לקרוע אותי בעבודה בחנות
עד יום שני, אולי כולל שבת.

היםו תהיה שוב הופעה של להקה שאני אוהבת, ששוב עשיתי לעצמי טובה ואני לא הולכת.
קודם ממש השתגעתי מקנאה, כהרגלי. שוב על זה שאחרים נורא יתרגשו, ואם אני הייתי הולכת לא הייתי מתרגשת.
עכשיו הבאתי את עצמי למצב שאני קצת שמחה בשביל אלה שכן ילכו וכן יהנו. הצלחתי קצת להפריד בין "הם נהנים" ל"אני לא נהנית", ולהפסיק להשוות. אחרי ההופעה בטח יהיה מבול של שיתופי חויות, אז אם הקנאה תקפוץ, אני אצעק לעצמי "זה טוב! זה טוב שהם נהנו!! זה טוב שהם התרגשו!!"

אין שיר

queen helen

New member
איזה להקה?

בניגוד אליך אני מתה על הופעות, יש בהן אנרגיה מטורפת, ולפעמים אפילו בא לבכות!
תלוי כמובן במי, ואיך ההופעה.
כנראה שאת א-הופעתית...

Brombit

New member
אני מקנאה בדיוק באנשים כמוך

אני לא מצליחה להשלים עם הא-הופעתיות שלי

להקת Pain of Salvation
חמישה חודשים אחרי ההופעה הקודמת בישראל. בקושי הצלחתי להתאושש מהקנאה על הקודמת

queen helen

New member
חברה אמרה לי פעם ש...

הופעות מטאל ממש כייפיות (אפשר להגיד את זה על מטאל)?
אני די רוצה ללכת בשביל החוויה, למרות שלא אוהבת את המוזיקה.

Brombit

New member
אפשר רק לנסות :)

אי אפשר להכליל, כל להקה מופיעה קצת/הרבה אחרת.
ובלי קשר יש גם הרבה סוגים של מטאל, שחלקם מאוד שונים

Brombit

New member
טוב, לא הגיעו שיתופי חוויות

ועדיין מנגנון ההגנה נשבר...

למעלה