שלי...
אווף השבוע עבר טוב יחסית אבל עייפה..עייפה מאוד ותשושה,
הייתי אצל הרופאה לגבי התוצאות מהמעבדת שינה והיא אמרה שבעיקרון הכל יצא תקין, ואמרה להזמין תור ל-א.א.ג והזמנתי יש לי תור ביום שני,
המצב עם הנשימה מחמיר מיום ליום(בקושי נושמת מהאף כבר
) ואני מקווה ...מקווה שיהיה טוב,
משהו עם אמא הסתדר אתמול וזה שימח אותי,
השבוע כבר לא יכלתי להתנייד במוניות ספיישל אז יצרתי קשר עם הנהג מונית שהיה לוקח אותי בעבר וסיכמתי איתו על חודשי והכל הסתדר הבעיה שהרגה אותי שהנהג ההוא כבר לא עובד ויש מישהו אחר במקומו ובמזל יש לו מרדצס חדשה, למה אחרת לא הייתי מסכימה. אני משלמת אני רוצה לקבל איכות!
היום באו להתקין לי את הקו בזק בדירה...נייס,
המשכתי לעלות רמות במשחק-EURO TRUCK 2, עליתי לרמה 7 ויש לי כבר חצי מהכסף כמעט לרכוש משאית משלי, המשאית שאני רוצה עולה 200 אלף ליש"ט אבל אני מקווה להגיע לזה בקרוב, נ.ב זה אחד המשחקים הטובים שיצא לי לשחק ואני נהנת מכל רגע.
השבוע די בזכות הרדיו שיש במשחק הכרתי כמה שירים, וגם של אביב גפן שפשוט גמרו לי על הצורה(מ.א.ו.ה.ב.ת בבנאדם הזה!!
) אז אני לא יודעת כבר איזה שיר לשים אבל נראה כבר,
השבוע נחשפתי בצורה הכי רצינית לתחום של ניסויים בבעלי חיים בתחום הקומסטיקה, לא ארחיב פה אבל זה נתן לי להבין יותר בנושא ומעכשיו אני לגמרי נגד, לפני לא הייתי ממש. ואני מקפידה לא לרכוש מוצרים שנוסו, וזהו בעיקר זה אחד הדברים הטובים שקרו לי השבוע וגם העלתי פוסט בבלוג שהסברתי על המצב שלי...משום מה היום הזה נתן לי פוש רציני לדבר על הנושא הן של הטבעונות והן ההליכים שאני עוברת כרגע, קיצור הנאה צרופה,
לא מתחפשת, מגיל 7 בערך לא מתחפשת יותר....מתה שנים כבר מתה להתחפש למיני מאוס ..אבל לא יוצא אף פעם
שיר...טוב זה שיר שאתמול גיליתי אבל הוא באמת הצליח להוריד לי דמעות ואני....לא מפסיקה לשמוע אותו,
https://www.youtube.com/watch?v=mOprnbaIgaY