סיכום שבועי

אתה קולט שאנשים נכנסו אלי לקיוביק

ופשוט לא רצו לצאת? הם פשוט התיישבו שם והרגישו כאילו הם בקמפינג או משהו בסגנון. היה רק חסר קולות רקע של יער.
זה היה משעשע XD

queen helen

New member
יפנים מטורללים ואיפור מצויין

איך מורידים עובש מהתקרה?

בהצלחה עם הניקיונות. אני מבינה שבקרוב תוכלי לארח אותי...

תודה!
עובש מורידים עם אקונומיקה

להרטיב מטלית ולנגב את התקרה. קניתי מעיין מוט כזה שאפשר לחבר אליו מטלית מיוחדת שמתחברת אליו עם סקוצ', אז אותה אני טובלת באקונומיקה ומשפשפת. אחרת זה "לעלות - לרדת" מהכסא כל שתי שניות. מעצבן! >.<

לגבי היפנים

בדקה 2:40 בערך לפני שהם כולם מתיישבים על הרצפה, הוא אומר להם: "לישון!" (או "לנוח" XD)

המבורגר 76 איזה יפי

פשוט יופי
וגם הבחירה שלך ביפנים
מעלה בי חיוך כל כך גדול
כמו.. (טוב פורים:)
צלחת מכ"ם על מטוס תובלה רוסי
(איליושין, התדעי איז?)

'צטערת על התגובה המאוחרת, רק עכשיו הגעתי לזה

מ-ה-מ-ם!!
אני מקווה שלא הורדת את זה מיד אחרי הפורים.
אני הייתי מבקשת להשאיר את זה עד המעבר.

זה פשוט מטריף!
והרבה יותר כיף לעבוד באווירה כזו.

שלי...

אווף השבוע עבר טוב יחסית אבל עייפה..עייפה מאוד ותשושה,

הייתי אצל הרופאה לגבי התוצאות מהמעבדת שינה והיא אמרה שבעיקרון הכל יצא תקין, ואמרה להזמין תור ל-א.א.ג והזמנתי יש לי תור ביום שני,

המצב עם הנשימה מחמיר מיום ליום(בקושי נושמת מהאף כבר
) ואני מקווה ...מקווה שיהיה טוב,

משהו עם אמא הסתדר אתמול וזה שימח אותי,

השבוע כבר לא יכלתי להתנייד במוניות ספיישל אז יצרתי קשר עם הנהג מונית שהיה לוקח אותי בעבר וסיכמתי איתו על חודשי והכל הסתדר הבעיה שהרגה אותי שהנהג ההוא כבר לא עובד ויש מישהו אחר במקומו ובמזל יש לו מרדצס חדשה, למה אחרת לא הייתי מסכימה. אני משלמת אני רוצה לקבל איכות!

היום באו להתקין לי את הקו בזק בדירה...נייס,

המשכתי לעלות רמות במשחק-EURO TRUCK 2, עליתי לרמה 7 ויש לי כבר חצי מהכסף כמעט לרכוש משאית משלי, המשאית שאני רוצה עולה 200 אלף ליש"ט אבל אני מקווה להגיע לזה בקרוב, נ.ב זה אחד המשחקים הטובים שיצא לי לשחק ואני נהנת מכל רגע.

השבוע די בזכות הרדיו שיש במשחק הכרתי כמה שירים, וגם של אביב גפן שפשוט גמרו לי על הצורה(מ.א.ו.ה.ב.ת בבנאדם הזה!!
) אז אני לא יודעת כבר איזה שיר לשים אבל נראה כבר,

השבוע נחשפתי בצורה הכי רצינית לתחום של ניסויים בבעלי חיים בתחום הקומסטיקה, לא ארחיב פה אבל זה נתן לי להבין יותר בנושא ומעכשיו אני לגמרי נגד, לפני לא הייתי ממש. ואני מקפידה לא לרכוש מוצרים שנוסו, וזהו בעיקר זה אחד הדברים הטובים שקרו לי השבוע וגם העלתי פוסט בבלוג שהסברתי על המצב שלי...משום מה היום הזה נתן לי פוש רציני לדבר על הנושא הן של הטבעונות והן ההליכים שאני עוברת כרגע, קיצור הנאה צרופה,

לא מתחפשת, מגיל 7 בערך לא מתחפשת יותר....מתה שנים כבר מתה להתחפש למיני מאוס ..אבל לא יוצא אף פעם

שיר...טוב זה שיר שאתמול גיליתי אבל הוא באמת הצליח להוריד לי דמעות ואני....לא מפסיקה לשמוע אותו,

https://www.youtube.com/watch?v=mOprnbaIgaY

queen helen

New member
שלי

לא שבוע מעניין במיוחד.

בעבודה לחץ נוראי, שלא עושה רושם שהולך להרגע.
הבוסית שלא ראיתי שבועיים-שלושה חזרה מחו"ל, זה רק העלה את מפלס הלחץ.

סידרו לנו בעבודה אימון ריצה פעם בשבוע.
היה נהדר, ביקשתי מהמאמן שיעיף מבט בפעם הבאה בריצה שלי כדי להגיד לי מה אני עושה לא נכון שגורם לי לכאבי ברכיים.
אז אחרי שרצנו לאורך החוף בשקיעה חזרתי לעבוד, משם המשכתי למסיבה של מכרה ביפו, החברה המשותפת שהיתה אמורה לבוא הבריזה, אבל גיליתי את זה רק אחרי שדיוושתי עד ליפו. השרירים עדיין כואבים לי...

הייתי אמורה לצאת אתמול למסיבת תחפושות, אבל פתאום התחלתי להרגיש זוועה. החברה שבאה איתי כבר היתה בדרך ורצתה לרצוח אותי. בסוף היא באה אלי כדי לחכות שמצבי ישתפר. כשהקאתי היא הבינה שאני ~באמת~ לא מרגישה טוב.

היום היתה לי תקרית מביכה אחרת עם חבר אחר. אווווופסי...

שיר - כי ביטלס זה תמיד טוב

Brombit

New member
&&&&&

הקנאה החברתית והקנאה המוזיקלית באו לסירוגין

החברתית: מישהי סיפרה על שיחות אינטרנטיות עמוקות עם מישהי שאני אוהבת (ש').
אח"כ מישהי כתבה ברכה מרגשת וסיפרה על הקשר שלה עם מישהי אחרת שאני אוהבת (ע'), וכמה אותה אחת נפלאה. חשבתי לעצמי שהקשר שהיא תיארה זה בדיוק קשר שאני רוצה שיהיה לי, ושאת מה שאותה אחת כתבה על זו-שאני-אוהבת - יכלו לכתוב גם עלי, אם היו מכירים אותי...
בכיתי על זה, וביחד עם זה באה האופטימיות. חשבתי שאולי זה חלק מההתעוררות שלי, ומהיציאה החוצה.
למרות שאחרי שקראתי שוב את אותה ברכה, ואז חשבתי גם על זה שיכלו להגיד את זה עלי- כבר הייתי צריכה להתאמץ לחזור לאופטימיות.

המוזיקלית: הלהקה שגרמה לי להסתבך עם עצמי (ליתר דיוק הדגישה לי את התסביך הקבוע), החליטה לבוא שוב.
לצערי, הפעם ביחד עם השמחה בשביל המעריצות שאני מכירה, כבר מראש הרגשתי את התסכול שאני כנראה ארגיש כששוב כולם ישתפו בחוויות...

עוד לא קניתי חומר לתרגיל בשביל הלימודים.
עוד לא שאלתי על איזה בדיוק חומר מדובר.
עוד לא כתבתי למישהי שלמדה שם.
עוד לא כתבתי למטפלת על מיניות לעומת רומנטיות.

עבדתי יום אחד באריזה, והחלטתי שהספיק לי. גם פציעה קלה באצבעות, ובעיקר השכמה מוקדמת מדי בשביל מפונקת כמוני שאמרה בכלל לעבוד בלילה.

ובחזרה לעניין החברתי- ש' כתבה לי הועה קטנה שנתנה סימן שהיא אוהבת אותי, או איכפת לה ממני, או שאני חשובה לה, קצת. וזה עשה לי טוב

אין שיר.

ואני לא אתחפש, מטעמי עצלנות וחוסר חשק

למעלה