חג שמייח
התחפשתי למכשפה XD
סתאאאאאם!
הגירה:
סוף סוף קיבלתי את הציונים באינגליש מהאוניברסיטה. חכיתי להם יותר מחודש, בחייאת.
עכשיו אני צריכה לעבור על הקו"ח שהסוכנת תרגמה, לתקן ולשלוח לה הכל.
אני כל כך מקווה שזה יהיה יספיק להכרה במקצוע ולא אצטרך לעשות את העבודה המחורבנת... >.<
רבוטה:
היתה לנו מסיבת פורים ביום חמישי. משהו קטן ונחמד. עם תחרות תחפושות. החלטתי שהפעם אני לא מתחפשת אלא מחפשת את הקיוביק שלי. ההחלטה הזו נבעה מרצון ישן נושן לצפות את כל החדר שלי ביער או משהו קסום. ההזדמנות נפלה על הקיוביק ופורים היה תירוץ מצוין.
אז ציירתי על בד יער (בתמונות קודמות ראיתם אותי יושבת על הבד). הבד היה באורך של כ- 15 מטר על 2 מטר. בסוף חתכתי אותו לחתיכות לפי גדלי דפנות הקיוביק ואח"כ הצמדתי אותן לדפנות. יצא מאוד מרשים ודי הפתיע אותי (כי לא ציפיתי שזה יצא כל כך טוב).
ואנשים כמובן התלהבו והיו המון מבקרים שבו להתרשם מפאר התחפושת XD
בעקרון לא תכננתי להיכנס לתחרות מכיוון שאי אפשר לגרור את הקיוביק לצילומים. אבל החבר'ה מהקבוצה שלי, שמכירים את ההשקעה שלי בתחפושות, ניגשו למארגני התחרות ודרשו מהם לבוא לצלם ולהכניס אותי לתחרות XDDDD
בנוסף לתחפושת החלטתי לצייר משהו נחמד על הפרצוף - משהו שראיתי באינטרטנט שהגניב אותי. וככה הסתובבתי כל היום. לקראת סוף היום חלק מהחבר'ה בצוות שלי דרשו שאסיר את האיפור כי "חלאס, מספיק". לא הבנתי מה "מספיק" אם החליטו שהיום זה פורים, אז יש לי את כל הלגיטימציה ללכת ככה. יבשושים...
מכיוון שתפוז לא יודע לצרף תמונות אחת אחרי השניה, אני אצרף אותן בהודעות הבאות.
תמונות:
1. מה שציירתי על הפנים. תמונה עליונה זו הדוגמא שמצאתי באינטרטנט ולמטה זה הפנים שלי עם הציור. לקח לי שעה וחצי לצייר.
המדריכה שלי לאיפור היתה מבסוטה, ואני מודה לה על ההכוונה והייעוץ! כיפק היי!!!!
2. הקיוביק שהתחפש.
3. סה"כ היו 8 דפנות לקיוביק. אז אני מציגה את התהליך של הדופן הרביעית, זו שנמצאת ממול הכניסה לקיוביק.
3. הענפים, להפתעתי היה מאוד פשוט ליצור, אבל סתם לקח הרבה זמן בגלל הפרטים.
4. העכביש החמוד והמקסים שלמעשה אותו הכי אהבתי XD
דירה:
מצב דירתי בכי ר----ע. בגלל הציור הגדול הזנחתי אותה במשך חודשים ארוכים. מה שגרם ל:
1. כביסה שלי להצטבר אי שם בצד החדר, וכמובן שהחדר כולו התמלא עובש מאדי המקלחת. והכל ביחד גרם לכביסה גם כן להתעפש.
סידרתי היום את כל הכביסה וזכיתי לגלות את התגלית המעופשת, חלק מהבגדים אפילו זרקתי. מה שקיוויתי להציל שמתי בשקיות, סה"כ 20 קילו כביסה להציל וניגשתי למכבסה האהובה עלי. הודעתי להם בלי בושה שהרבה מהבגדים עם עובש ואני מבקשת לא להוציא אותם ללא כפפות ומסכה (אמנם אני לא הייתי עם כפפות ומסכה כשסידרתי אותה, אבל זו כבר בעיה שלי). האדון שאחראי על הכביסה שאל אם אפשר עם מסכת פורים XD
עלה לי 240 ₪, שווה
2. האוכל שבמקרר - הרבה ממנו התקלקל מכיוון שלא טרחתי לאכול (או להכין אותו) מרוב שהייתי עסוקה עם הציור.
בנתיים זרקתי לפח איזה 3-4 שקיות זבל. ויש לי להמשיך לסדר את הדירה, לנקות את כיור המטבח, השיש והריצפה שהוכתמו בצבע (טוב שבעלת הבית לא רואה את זה XD)
לנקות את העובש שהצטבר לי שוב על התקרה (זה הדבר שכן ניקיתי במשך החודשים האחרונים) ולצחצח את חדר השירותים המקלחת שאני לא רוצה לפרט את מצבו

ובמקביל להכין אוכל חדש.
אוף, אין לי כח לעבודות הבית המצ'עממות האלה...
שיר:
במקום שיר, אני מציגה טקס ביפן, שם מראים הסטודנטים איך באמת צועדים (מכניסים לכיס הקטן את כולם!)
קצת ארוך, אבל שווה לחכות להפתעות שמגיעות D:
Japanese Precision