סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

הופה - השבוע הסתיים!

איך עבר השבוע שלכם?
ואיזה שיר תפרגנו לנו?

שלי..

ביום שבת אבא בא אליי והיה וויכוח די רציני והוא פשוט ביקש בצורה הכי ברוטלית שאעזוב את הבית...כן אמרתי כבר שאבא שלי סופר מנייאק, התקשרתי לאמא והיא דיברה איתו(איכשהו, למרות שהם לא מדברים) והסבירה לו שהוא לא יכול להוציא אותי ככה מהבית ושיתן לי שבועיים להתארגן, טוב מפה לשם ממ אמא החליטה לעזור לי כי היא ידעה שזה מצב רגיש ומסובך וכדאי לפתור אותו כמה שיותר מהר.

אני אחרי הריב הזה החלטתי שאני לא רוצה איתו שום קשר ורוצה לעזוב גם את העבודה וממש להתחיל חיים חדשים, אמא באה ביום ראשון וישבה איתי לשיחה והבהירה לי שהוא כנראה היה סתם עצבני לא צריך להתייחס אליו יותר מדי, היא השביעה אותי שבמצב של היום אסור לעזוב עבודה יציבה וקבועה ושאמשיך לעבוד שם, איכשהו הצלחתי לנקות את הראש ולהבין שזה כנראה נכון. היא החליטה לעזור לי ולהשכיר לי את החודש הראשון לפחות ומשם אמשיך לבד, בקיצור השבוע היא עבדה על זה והצליחה בסוף למצוא לי דירה חמודה ונוחה ושבוע הבא כנראה ראשון-שני אעבור אליה,

התחלתי להכחיל...החורף הזה בהחלט היה משהו לא רגיל בכלל. הגוף שלי שינה גוון זה לא הכי נעים בעולם אבל אולי זה אומר שאני באמת "גופה" ולא סתם

שלשום נתקלתי בדבר הזה- http://www.facebook.com/photo.php?f...836417615.7234.100004425960956&type=1&theater

האמת שזה פעם ראשונה שאני נתקלת בדף הפייסבוק הזה ובכלל רואה דבר כזה על חלבי, אני די מזועזעת מזה וזה הגעיל אותי ברמות מטורפות וגרם לי לחשוב "מה לעזאזל אכלתי כל השנים?!" זה גרם לי לאנטי רציני ברמות שממש הפסקתי לאכול חלבי מאותו יום. אני באמת מתחילה להכנס לעולם הטבעונות למרות שזה לא יהיה לי קל בעיקר מבחינת הבשר כי ..בכל זאת, אבל מבחינת חלבי יהיה לי די קל להגמל האמת שאני לא מרגישה כרגע בשום חיסרון מהבחינה הזו. אתם בטח יכולים להבין מדוע...אחרי תמונות כאלה לאף אחד לא באמת יהיה חשק לאכול משהו חלבי, בקיצור אני באמת מקווה שהדרך הזו תצליח לי כלומר פאן אחד כבר מאחורי נשאר לעבור את הפאן של הבשר ולהצליח למצוא מתכונים תחליפים שאני באמת אוהב, למזלי אני אוהבת ירקות פשוט כל השנים האלה די התעצלתי לבשל ולהכין, עכשיו כשאין לי חלבי זה חצי נחמה ואהיה חייבת לקום ולעשות, אני למען האמת לא עצובה בכלל שראיתי את התמונות וקראתי כי משום מה אני מרגישה שזה אות משמים, כאילו כל השנים האלה בחיים לא שיערתי לעצמי שאצליח באמת להיות טבעונית אבל התמונות/כתבות האלה הצליחו לעורר אותי בצורה מקוונת, אני מרגישה בטוב עם זה.

בכל מקרה אני אאחל לעצמי בהצלחה ובאמת להתמיד ולהצליח בדרך הזו כי תכל'ס, זו אחת הדרכים לחיים בריאים ונכונים, רק שיש כאלה שמגלים אותה קצת מאוחר מדי

סיימתי כבר לארוז הכל למעבר זה רק 2 ארגזים ו-2 מזוודות, ואני מקווה שבצירוף הדרך חיים החדשה והבית החדש העתיד יהיה אולי קצת יותר מואר ונעים,

בעבודה הכל רגיל עדיין לא שקלתי את הקידום, אני מעדיפה לחשוב עוד קצת.

השבוע תקפו אותי שוב הסחרחורות והחוסר ריכוז....זה גומר אותי!!
זה גומר אותי לשבת עם בנאדם ושהראש שלי מסתובב 250 מעלות קדימה ואחורה...ואני מנסה להראות שהכל בסדר אבל זה לא! ואני לא יודעת אם אי פעם אני אצליח להתרפאות מזה
אני רק מקווה שאולי זה ישתפר עם האורך חיים החדש שאסגל לעצמי,

שיר...http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo

כחדש בפורום שלא מכיר אותך

כלומר מעט מאוד קראתי כאן ואפשר לומר שאני לא מכיר אתכם בכלל, ובכל זאת כתיבתך עכשיו
כשאני קורא לראשונה, עושה לי חשק להגיב ולא סתם, אולי אפילו ממקום מפתיע (צנזרתי מילה).
אני מרשה לעצמי מעט לכעוס על השימוש במילה "גופה" נוכח הנפש בתוכך שנחשפת בד בבד
עם רצונה להצליח ואני מאחל לך שכך יהיה עם הקידום בעבודה ומעבר הדירה. אור ונועם..

מותר לך להגיב, אין מניעה

ואני באמת גופה, קרה מאוד(חיצונית ופנימית) וגם די ....גופה, זה בסדר כולם סביבי מודעים למצב. אני חיה עם כך באושר ועושר

הנפש שלי מתה ממזמן, זה לא רלוונטי.
ושלא תחשוב שאני בדיכאון וכו', אני פשוט מודעת ושמחה במצבי

קשה לי עם הדברים שאת כותבת

ואני יודע מהיא תחושת נפש מתה

קשה לי להאמין שאת קרה פנימית

אל תנסה אותי אפילו,

אנשים חושבים שאני גותית למרות שאני לא, אנשים חושבים שאני חייזר למרות שאני לא, רוצה עוד?

אנשים לא מבינים איך אני מסוגלת לחיות בלי חברה ואנשים לידי, וגם ככה אין בי רגשות אני רובוט לכל דבר, תאמין לי זה כייף! זה כייף שאתה לא צריך להיות תלוי באחרים, זה כייף שאתה יכול לראות מישהו מדמם למוות ולא יזיז לך, זה כייף שאתה זאב בודד שנהנה מהדרך שבחרת בה. זה כייף שאתה לא אמוציונלי ופועל על פי זה, זה כייף להיות גופה,

איך את יודעת אם את לא מכירה אותי?

חוץ מצבעי החורף השוממים מה את יודעת עלי?
אני, מודה, לא מכיר ולא יודע עם מי הסתבכתי.
כן, הסתבכתי אם הצלחתי להזיל דמעה ולהזכיר לעצמי
שאני עדיין חי 25 שנה ממך.

הכוונה שלי הייתה שאני מכירה את עצמי

לא התכוונתי שאני מכירה אותך, ברור שאני לא מכירה אותך.

אני לא אוהבת צבעים, רק שחור, ולמה הזלת דמעה? אני כבר מזמן הפסקתי לבכות, אין צורך שתבכה...זה לא בריא

ספר מצונזר אכן תואם לנפשך

ואני חושב שליבכות זה כן בריא, משחרר ונוגע ברגשות
ו.. משהוא כאן לא מסתדר לי, ואני אפילו לא יודע מהו
כי אני לא מכיר אותך, וצריך (או רוצה) להכיר הרבה יותר
כמו שכתבתי, שנינו הסתבכנו ואף אחד מאיתנו לא יודע
עם מי.

תיקון קל

ישבתי עם עצמי והבנתי שחלק מהניסוח שלי היה לא תקין,

אני מרגישה רגשות רק לבנאדם אחד, אז אומנם כן יש בי רגש מסויים אבל עדיין זה לא אומר שאני לא גופה. זהו,

Brombit

New member
יש רגשות גם לא כלפי אנשים :)

שמחה, עצב, כעס, התרגשות, רחמים... כל זה נחשב

את בטח מרגישה לפחות חלק מהם.

לא בדיוק..

שמחה זה משהו שאני נתקלת בו לעיתים מאוד רחוקות וזה נעלם תוך שניות בודדות, עצב מזמן נעלם מימני, ככה גם עם כעס/התרגשות/רחמים.

נווד 77

New member
קוראים לזה דיכאון....

דיכאון זה לא בהכרן תחושת עצבות תמודית אלא יותר חוסר עניין והנאה ברוב תחומי החיים....

זה נשלל כבר,

אין לי דיכאון, הייתי אצל פסיכולוגים שבדקו והבינו שככה האופי שלי ואין צורך בהתערבות חיצונית, להבא מציעה לך לא להגיד דברים שאתה לא מבין בהם. ובייחוד לא לזרוק השערות כאלה לאוויר,

עכשיו רק שמעתי את השיר...

לא הכרתי אותו לפני, אבל ........עצוב,

זה קשור איכשהו לנושא שדובר פה או..סתם?

נווד 77

New member
לא סתם...

קשור ליום השואה הבינלאומי שהיה בתחילת שבוע שעבר....

לא, גם את זה לא הכרתי

יום השואה הבינלאומי...לא ידעתי שהיה, האמת לא הכרתי את זה גם לפני כן.

אתה מהפורום נכון? פשוט אתה זכור לי מדי פעם אתה כותב פה.....

למעלה