רבוטה:
רציתי להמשיך עם האפליקציה שלי אבל גוייסתי לעזור עם האפליקצייה השניה של הצוות שנמצאת במצב בכי
מה שמעכב את המשך העבודה על האפליקצייה שלי
הגירה:
משאבי אנוש עושים לי בעיות עם אישור העבודה המחורבן. ביקשתי מהם במפורש שאני רוצה שיציינו שאני עובדת אצלם משרה מלאה ובתפקיד של מהנדסת תוכנה. הם פשוט נתנו לי מה שמתחשק שלהם שבו כתוב רק תקופת זמן העבודה שלי ובאיזה מחלקה (את מי זה מעניין?).
אמרתי לסוכנת שהם התחילו לחקור אותי "מי ביקש" את הפרטים ולא ידעתי לתת להם, אז שאלתי אותה אם היא יודעת אילו מדינות דורשות את האינפורמציה הזו עבור ויזת תייר - היא לא ענתה לי עדיין...
אני חושבת שבכל זאת אבקש ממשאבי אנוש את החוזה שלי איתם ששם כתוב הכל. ומקווה שזה יספיק, אחרת אני בבעיה. כי אז אאלץ לאמר להם בשביל מה אני רוצה את האישור באמת ואז אני יוצאת שקרנית והם עושים עלי X שחור (כמובן שזה לא יהיה להם אכפת שזה תוצר ישיר של ההתנהגות "הישראלית הנקמנית" שלהם שגורמת לעובדים להסתיר מהם כל דבר שעלול לגרום להם להתנכל לעובד).
סדרות טמבליזיה:
מרוב צ'עמום החלטתי להוריד מחדש את סטארגייט. סדרה מעולה שרצה 10 עונות כולל שני סרטים. מה שהכי הפריע לי בה זה בפרק הראשון הפותח שבו מראים את הדמות שנקראת "שאורי" (שיחקה בסרט ע"י מילי אביטל שלנו), חשופת חזה. מה שלא היה לי ברור, האם ניסו בדרך זו למשוך קהל צעירים נוטפי ריר או... מה? כי בכל שאר הפרקים לא היה שום דבר "מיני" בסגנון. להיפך, הפרקים היו הרפתקאות, הרבה בדיחות ואקשן. וכמובן הדמות הנשית הראשית היא מהנדסת גאון שהסקסאפיל הוא ממנה והלאה –גן-עדן לפמיניסטית שכמוני
אז הסצנה הזו כל כך צרמה לי, ועדיין צורמת ואני חושבת שהם היו צריכים לצנזר אותה. היא כל כך לא קשורה לשום דבר ממה שהסדרה מנסה להעביר וכמובן הורידה אותה לרמת פורנו באותה נקודה.
במקביל חיפשתי עוד סדרות בסגנון ונתקלתי ב-farscape שחלק מהשחקנים שלה היו שחקנים שהצטרפו בעונות האחרונות של סטארגייט (מה שגרם לסטארגייט ליפול בסוף, לדעתי).
הסדרה רצה במשך חמש עונות והשאלה העיקרית שעלתה לי בראש אחרי ש"דיפדפתי" בכולן היתה "למה?"
סדרה גרועה ברמות, מלאה סקס וכל מיני דברים מגעילים. החייזרים שם רובם יצורים מעוותים ונוטפים משהו. והכי נורא זה העלילה המשעממת ורדודה עם תסריטים מעוררי רחמים.
כנראה שה"סקס" זה מה שהצליח לגרום לסדרה לשרוד כל כך הרבה עונות. מזעזע.
אח"כ המשכתי לנבור בארכיון הסרטים והתחלתי ללכת אחורה בזמן ולהוריד כל מיני סדרות עתיקות בשחור לבן ובסוף הגעתי למסקנה:
הסרטים וסדרות של שנות ה- 40 ו- 50 איתם אני הכי נהנית. למה? כי אין שם שום סקס. הדמויות הנשיות נראות כמו בני אדם ולא כמו חפצים שמטרתם למשוך מינית. העלילות נחמדות ותמימות. השיח בין הדמויות תרבותי ומכובד - מאוד משעשע אפילו כשהם הולכים מכות XDDDD
כמובן ששם יש את ההבדל המגדרי שאישה היא יצור עדין וחלש שלא יכול לעשות הרבה וכל תפקיד האקשן וההגנה נופל על הגבר. נו שוין
שיר:
במקום שיר הנה כמה
קטעים מצחיקים של סטארגייט בכיכובו של ריצ'רד דין אנדרסון (המצחיקן הראשי).