...שלי
בעבודה הכל רגיל, נכנסו עובדים חדשים למשמרת יום. עשינו שלום שלום ואל תבואו לי בחלום!
השבוע עבר די רגיל ככה ככה, המצב הבריאותי היה באמצע....לא הכי גרוע אבל גם לא הכי טוב. המשכתי לסבול מהקור, כשיצאתי מהמקלחת התיישבתי על המיטה והסתכלתי ברגליים...זה מזעזע
התחלתי להכחיל, כמה שאני לובשת דברים חמים זה לא ממש עוזר. הקור מחלחל לתוך העצמות ומקפיא אותם למוות. לראשונה החורף שמתי כפפות השבוע, אני תמיד שמה אבל רק בחוץ לא בבית, הפעם גם בבית. קיצור חורף זה נהדר רק צריך לדעת להתמודד איתו,
בנוסף לכך התקלקל התנור חימום, אני יודעת שיש מזגן וכל זה אבל לא אוהבת את החום שנותן המזגן, זה מרגיש לי חנוק מדי. וזה תנור כמו אח כזה והוא נרכש רק לפני שנתיים והיה מזה מצער שהוא התקלקל, הפעם רכשתי משהו קצת יותר זול כי הבנתי שלהוציא 900 שקל על תנור ובסוף הוא יתקלקל זה לא שווה.
שיחה ארוכה עם אמא השבוע היא סיפרה לי שהיא עובדת על משהו כבר כמה זמן. היא סיפרה לי שהבית שעזבתי(הבית של אבא שלי שהוא מכר ..כביכול) סיפרה לי שהוא לא מכר אותו בסוף, וזה לא משנה הסיבה כרגע. ושהיא מתכוונת למכור את הבית שלה בשדרות ולקנות את הבית הזה, ושאז אבוא לגור איתה ושהיא תדאג לי שהיא סובלת מאוד מלראות אותי מהצד עוברת כל כך הרבה דברים קשים ושהיא לא לידי ולא מסוגלת לדאוג לי, זה קשה לה, מאוד. ואז אמרתי לה שאני קצת המומה אבל נקבע שבוע הבא פגישה ונדבר ב-4 עיניים, זה קצת הפתיע אותי כי לא חשבתי כמה יכול להיות מנייאק ואגואיסט אבא שלי והיום גיליתי שהוא עלה לרף חדש, להוציא אותי מהבית בטענה שהוא מוכר אותו...ואז לגלות שהוא לא מכר, קיצור זבל,
מעבדת שינה, עברתי את הבדיקה אתמול בלילה! וואוו זה כזה....לא היה הכי קל בעולם אבל לא קשה, הייתה שם מיטה שדי נעימה ונוחה וכרית ושמיכה.. והעובדת הטכנאית שם הייתה סופר מקסימה ואדיבה. בקיצור הבדיקה עברה סבבה חיברו לי מכשירים כאלה אלקטרודות כאלה במצח ובצוואר וביד וברגל בלה בלה, נשאר עכשיו להמתין לתשובה שתגיע בתקווה כמה שיותר מהר, וזהו. הגעתי לבית ב-6 בבוקר ופשוט נשפכתי למיטה נרדמתי עד 9 וחצי בבוקר וזהו, התעוררתי בסדר.
אתמול קיבלתי קופסא שיש בא כל מיני מוצרים חלקם מוקטנים חלקם דוגמיות כמו גלוסיבוקס רק גלאם-גורו, אני מאוד מרוצה זה שימח אותי לסופ"ש וגם לשבוע הבא שיבוא לברכה, הקופסא עצמה מאוד חביבה, פעם ראשונה שבאמת כל המוצרים שמישים לי ולא אצטרך להעביר הלאה חלק. ובכללי השירות לקוחות קסם לי. והשליח שהיה כזה מתוק...הוא היה רוסי נדמה לי, קצת יותר נמוך מימני וקטן וחמוד...
והוא לגמרי היה מקסים כלפיי,
שיר
http://www.youtube.com/watch?v=-4ct_fSTVnw