שלי...
טוב השבוע קרו מלא דברים מכל מיני כיוונים, אנסה ללקט כל מה שאני זוכרת.
טוב קיבלתי פידבקים חיובים בבלוג. העלתי פוסט רגיל כמו תמיד לא משהו מיוחד אבל הפעם הרגשתי שכנראה עשיתי משהו קצת יותר טוב מפעמים קודמות, וזה שימח אותי מאוד
בעבודה הכל רגיל, עם עבודה כמו שלי אין שינויים לרוב.
קרה לי משהו השבוע חברה של אבא התקשרה אליי אמרה לי אני שולחת לך עוגת נפוליאון שהכנתי ועוד כמה דברים תחכי בבית, טוב חשבתי שזה יקח איזה שעה שעתיים וגם הייתי אמורה ללכת לקניות, אז מילאתי את האמבטיה ונכנסתי אמרתי נתפנק קצת מכל השבוע החרא והחורפי הזה. ואז צלצול הפעמון בדלת הקפיץ אותי...שמתי מהר חלוק ופתחתי את הדלת.........
אני רואה את החבר..של הבת שלה..ואני כזה טוב אמרתי לו שיכנס והלכתי לחדר להתלבש..אבל לא הבנתי למה היא שלחה אותו הייתי בשוק מזה, האמת שאני לא מכירה אותו אישית רק נפגשנו כמה פעמים בבית שלה וזה שלום שלום אני מתביישת מימנו וככה גם הוא, בכל מקרה יצאתי והוא עמד בסלון כמו חייל עם העוגות והדברים..ואמרתי לו "לושה..תניח את הדברים למה אתה עומד ככה" והוא התבייש ולקחתי מימנו ושמתי על השולחן. הצעתי לו שישב שישתה משהו/יאכל, הוא לא רצה הוא אמר שהוא היה צריך ללכת לבית והיא נתנה לו בדרך שיקח לי. אז ישבנו קצת הוא הסכים לשבת לפחות ופתאום הוא התחיל לספר לי שהזוגיות איתה(עם הבת של החברה של אבא) גרועה ושהיא מתנהגת אליו בצורה מגעילה וכד', אני לא ארחיב הכל אבל בקיצור הוא סיפר לי כמה גרוע לו איתה ושהוא סובל ממחסור בכל דבר, וכמה שהיא קרה וכל זה. ואז לא ידעתי ממש מה להגיד כי ידעתי שהיא כזו באמת, בסוף חיבקתי אותו ואמרתי לו שיהיה טוב כלומר שלא יקח קשה ושינסה לדבר איתה............זה יצא מצב מוזר אחרי זה הוא אמר שהוא חייב ללכת כבר ולפני שהוא יצא סיכמתי איתו שלא יספר לאמא של חברה שלו שיצאתי בחלוק ואני לא אספר שהוא סיפר מה שסיפר, הוא הסכים ואמר שאין בעיה. כי אם החברה של אבא שלי תדע שפתחתי לו בחלוק היא תהרוג אותי! אויי תחשוב שאני מנסה ...עזבו, בכל מקרה מצב מוזר היה
נפגשתי השבוע עם אמא, ישבנו בקפה ג'ו ודיברנו קצת היא הבטיחה שתעזור לי במעבר דירה ושהכל יסתדר בסוף....אני לא ממש סומכת עליה במאה אחוז אבל אם יצא שהיא כן תצליח לעזור לי זה יהיה נחמד ולא יותר. ישבנו והאמת היה כייף כזה, לא היו כמעט אנשים והצלחתי להרגיש בנוח לדבר ולהביע דברים. ובאופן כללי נהניתי מהשעתיים האלה
השבוע היה סופר חורפי, חורפי ברמות שאני כמעט נכנסתי בעמוד חשמל..היה גשם ולילה וכמעט ולא הצלחתי לראות משהו, זוועה. הבעיה שאני גם סובלת מהקור ברמות הזויות, הגוף שלי והעצמות בעיקר קפואים אני לפעמים לא מרגישה את עצמי מרוב קור, ואני מתלבשת והרבה וזה כבר גובל בבדיחה אבל כלום לא ממש עוזר.
השבוע גיליתי שחצי מהמוזיקה שאני אוהבת זה בכלל מטאל, מטאל המוזיקה שאני כה תיעבתי וכה לא אהבתי .......זה היה מצב מביך ומוזר, איך אני שומעת מוזיקה כל כך הרבה זמן ולא מודעת לאיזה ז'אנר היא משתייכת..
זה קצת גרם לי להבין שאני צריכה לבדוק טוב טוב כל דבר שאני שומעת לפני שאני פותחת את הפה שלי!
כשקר אתה מחפש נחמות בכל מיני דברים, הנחמות שלי זה במתוקים! השבוע הפרזתי בכמויות מסחררות. אני אפילו נבהלתי מעצמי,אבל לא אכפת לי העיקר שזה עושה לי טוב
גיליתי להקה חדשה שהצלחתי לאהוב השבוע...EPICA הסגנון שלהם מאוד יפה ואהבתי את זה שיש משמעות לרוב בשירים שלהם.
באופן כללי השבוע הזמנתי תור למעבדת שינה, יש לי תור יום חמישי הבא
אמן שהכל יעבור בשלום.
הרגשתי סבבה כזה השבוע מבחינת בריאות, לא משהו מיוחד.
שיר
http://www.youtube.com/watch?v=Dys1_TuUmI4