סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון?
סיפורי חורף מסעירים יתקבלו בברכה,

וגם שיר.

שלי...

טוב השבוע קרו מלא דברים מכל מיני כיוונים, אנסה ללקט כל מה שאני זוכרת.

טוב קיבלתי פידבקים חיובים בבלוג. העלתי פוסט רגיל כמו תמיד לא משהו מיוחד אבל הפעם הרגשתי שכנראה עשיתי משהו קצת יותר טוב מפעמים קודמות, וזה שימח אותי מאוד

בעבודה הכל רגיל, עם עבודה כמו שלי אין שינויים לרוב.

קרה לי משהו השבוע חברה של אבא התקשרה אליי אמרה לי אני שולחת לך עוגת נפוליאון שהכנתי ועוד כמה דברים תחכי בבית, טוב חשבתי שזה יקח איזה שעה שעתיים וגם הייתי אמורה ללכת לקניות, אז מילאתי את האמבטיה ונכנסתי אמרתי נתפנק קצת מכל השבוע החרא והחורפי הזה. ואז צלצול הפעמון בדלת הקפיץ אותי...שמתי מהר חלוק ופתחתי את הדלת.........
אני רואה את החבר..של הבת שלה..ואני כזה טוב אמרתי לו שיכנס והלכתי לחדר להתלבש..אבל לא הבנתי למה היא שלחה אותו הייתי בשוק מזה, האמת שאני לא מכירה אותו אישית רק נפגשנו כמה פעמים בבית שלה וזה שלום שלום אני מתביישת מימנו וככה גם הוא, בכל מקרה יצאתי והוא עמד בסלון כמו חייל עם העוגות והדברים..ואמרתי לו "לושה..תניח את הדברים למה אתה עומד ככה" והוא התבייש ולקחתי מימנו ושמתי על השולחן. הצעתי לו שישב שישתה משהו/יאכל, הוא לא רצה הוא אמר שהוא היה צריך ללכת לבית והיא נתנה לו בדרך שיקח לי. אז ישבנו קצת הוא הסכים לשבת לפחות ופתאום הוא התחיל לספר לי שהזוגיות איתה(עם הבת של החברה של אבא) גרועה ושהיא מתנהגת אליו בצורה מגעילה וכד', אני לא ארחיב הכל אבל בקיצור הוא סיפר לי כמה גרוע לו איתה ושהוא סובל ממחסור בכל דבר, וכמה שהיא קרה וכל זה. ואז לא ידעתי ממש מה להגיד כי ידעתי שהיא כזו באמת, בסוף חיבקתי אותו ואמרתי לו שיהיה טוב כלומר שלא יקח קשה ושינסה לדבר איתה............זה יצא מצב מוזר אחרי זה הוא אמר שהוא חייב ללכת כבר ולפני שהוא יצא סיכמתי איתו שלא יספר לאמא של חברה שלו שיצאתי בחלוק ואני לא אספר שהוא סיפר מה שסיפר, הוא הסכים ואמר שאין בעיה. כי אם החברה של אבא שלי תדע שפתחתי לו בחלוק היא תהרוג אותי! אויי תחשוב שאני מנסה ...עזבו, בכל מקרה מצב מוזר היה

נפגשתי השבוע עם אמא, ישבנו בקפה ג'ו ודיברנו קצת היא הבטיחה שתעזור לי במעבר דירה ושהכל יסתדר בסוף....אני לא ממש סומכת עליה במאה אחוז אבל אם יצא שהיא כן תצליח לעזור לי זה יהיה נחמד ולא יותר. ישבנו והאמת היה כייף כזה, לא היו כמעט אנשים והצלחתי להרגיש בנוח לדבר ולהביע דברים. ובאופן כללי נהניתי מהשעתיים האלה

השבוע היה סופר חורפי, חורפי ברמות שאני כמעט נכנסתי בעמוד חשמל..היה גשם ולילה וכמעט ולא הצלחתי לראות משהו, זוועה. הבעיה שאני גם סובלת מהקור ברמות הזויות, הגוף שלי והעצמות בעיקר קפואים אני לפעמים לא מרגישה את עצמי מרוב קור, ואני מתלבשת והרבה וזה כבר גובל בבדיחה אבל כלום לא ממש עוזר.

השבוע גיליתי שחצי מהמוזיקה שאני אוהבת זה בכלל מטאל, מטאל המוזיקה שאני כה תיעבתי וכה לא אהבתי .......זה היה מצב מביך ומוזר, איך אני שומעת מוזיקה כל כך הרבה זמן ולא מודעת לאיזה ז'אנר היא משתייכת..
זה קצת גרם לי להבין שאני צריכה לבדוק טוב טוב כל דבר שאני שומעת לפני שאני פותחת את הפה שלי!

כשקר אתה מחפש נחמות בכל מיני דברים, הנחמות שלי זה במתוקים! השבוע הפרזתי בכמויות מסחררות. אני אפילו נבהלתי מעצמי,אבל לא אכפת לי העיקר שזה עושה לי טוב

גיליתי להקה חדשה שהצלחתי לאהוב השבוע...EPICA הסגנון שלהם מאוד יפה ואהבתי את זה שיש משמעות לרוב בשירים שלהם.

באופן כללי השבוע הזמנתי תור למעבדת שינה, יש לי תור יום חמישי הבא
אמן שהכל יעבור בשלום.

הרגשתי סבבה כזה השבוע מבחינת בריאות, לא משהו מיוחד.

שיר http://www.youtube.com/watch?v=Dys1_TuUmI4

גם למכשפות קרררר!!! >.<
הקור הגיע לרמות שכמה שאני לא רוצה ללבוש שכבות, נאלצתי לעשות זאת כי הגעתי למצב שפשוט רעדתי מקור במיטה והאצבעות הידיים והרגליים התחילו להתנפח (אין לי שום עניין לגרום לעצמי לכוויות קור).
הטמפרטורה אצלי בדירה הגיעה ל- 8 מעלות, אז אני יושבת עכשיו מול המחשב עם מפזר חום, לבושה שלוש שכבות עליונות, שתי שכבות תחתונות, שלוש שכבות גרביים כשהאחרונה היא מהסוג העבה וחם ומעיל מהסוג של הדובון (ראה תמונה).
בחייאת, אם כל כך קר, אז לפחות שיירד שלג!

רבוטה:
המצב הגיע לשיא ביום שלישי שבו התחלתי לצעוק על ראש הצוות שלי (במייל, אבל כתבתי בפונט גדול XD ). הוצאתי כל מה שהפריע לי אצלה. היא ראתה שיש פה בעיה שדורשת תשומת לב וקבעה איתי שיחה. היתה לי סוף סוף ההזדמנות לאמר מה שמפריע לי בכל ההתנהלות ובאמירות שלה בארבע עיניים. היו חילוקי דעות, היא הסבירה את הצד שלה, אני הסברתי את הצד שלי ובסוף הגענו להבנה והיא אמרה שתשדל להתנהל יותר טוב

יאמר לזכותה שהיא באמת נותנת רושם שזה חשוב לה. אז נראה מה יהיה, בכל אופן, כרגע יש את המודעות אז אי אפשר לאמר "לא ידעתי" יותר.

אנימציה:
אז כידוע אני מחפשת ללמוד קצת אנימציה. לפני כחצי שנה הערתי למארגני הקורסים אצלינו בעבודה שזה לא פייר שהם נותנים "קורסי העשרה" שבסוף משרתים רק את מקום העבודה, למה לא באמת "העשרה". אמרתי להם שלמשל, "אנימציה" זה מגניב ונחמד ומאוד מעשיר ולמה לא לדבר עם מכללות באיזור כמו תלתן על איזה קורס שיכולים לארגן לעובדים.
אז, בבוקר ה- 1.1.13 הרווחה שלחה במייל לכולם את החידושים, מבצעים, ארועים וכו' שהעבודה מציעה לחודש הנכנס (בין השאר תוכנת אנטי וירוס נורטון שקניתי דרכם. נחמד), ומה אני רואה? הם ארגנו קורס אנימציה מטעם מכללת תלתן ל-10 עובדים (כל הקודם זוכה)! (מי היה מאמין שהקשיבו לי!)
מיד התקשרתי וביקשתי להירשם, הבחור מתלתן אומר לי: "מה? אה, נכון, באמת הצענו את הקורס, אבל אמרתי לרווחה שלכם לשים את זה במודעה רק בראשון לינואר"
אני: "אבל זה היום..."
חחחחח

תזונה:
ממחר אני מתחילה את הניקוי. אמא שלי הכינה לי אוכל לשבוע ללא מלח ואני במתח לראות אם אצליח לשרוד את השבוע ככה. הבעיה שבגלל הקור, אני נוטה לאכול יותר מתוק (אנרגיה), ללא זה אני בטוח ארגיש נורא עייפה. אבל שווה לנסות.

שיר:
במקום שיר, אני שמה את אחד הקטעים המפורסמים שמצוטטים די הרבה, מאחד הסרטים, שלדעתי, הכי טובים של המאה האחרונה

the best line!

אני כבר מזמן עם 4 שכבות מינימום

ועל זה מעיל למקרה הצורך.
אכן היה שבוע קר במיוחד...
ובשביל שלג את צריכה להיות סביב האפס (רצוי מתחת לזה) ולא נראה לי שאת רוצה שיהיה לך כ"כ קר... אין לך מושג איך כל מעלה משפיע...

מגניב לגבי הקורס ומצחיק הבחור

ואני מוכרחה לציין שבדיוק השבוע ראיתי עם הבת הגדולה שלי, שוב (כבר הספקתי לספור את הפעמים..), את הסרט 'הנסיכה הקסומה'
שתינו כבר דקלמנו בע"פ חלקים ניכרים מהסרט.
וכמובן שאת הקטע שהבאת. הוא באמת אחד המצוטטים ביותר.

בהצלחה עם התזונה!

queen helen

New member
נוווווווו?

אז הגעת לשיעור האנימציה?
איך היה?

ואיך האוכל של אמא? סביר?
עכשיו אני מנסה לתקן מרק מלח שהטבעתי בתוכו כמה ירקות. נקווה שהאילתור יעבוד.
אולי צריך לעשות ממוצע בין האוכל שלך לשלי.

אמנם לא שיר, אבל הנסיכה הקסומה זה כזה סרט

נו, ברור שתצליחי לעשות משהו

את הרי בשלנית!

עוד לא קיבלנו תשובה אם הקורס באנימציה נפתח. מקווה ששבוע הבא נדע

והאוכל אכיל, האמת שקינואה עם סלט הרבה יותר טעים מאשר אורז מלא. ואמא שלי הצליחה לעשות "מוקפצים" שממש ממש טעימים!

עוד שלושה ימים וזה יסתיים, אמן כן יהי רצון!

Brombit

New member
לא אוהבת חורף :(

קר מדי
(כן, גם החורף ה"עלוב ולא אמיתי" שיש כאן קר מדי בשבילי
)
אם הוא היה מורכב רק מגשם/שלג/ברד- בכיף. ושיהיה 22 מעלות ככה

שבוע מדכא...

אומרים שחורף מגביר דיכאון.
אין לי מושג אם זה קשור במקרה שלי, אבל אני בדיכאון מהמחשבה שאני כנראה בדיכאון עמוק

זה ממש מדכא להיות בדיכאון..
באסה.

אנחנו אומנם כבר בחורף, אבל 'רוח סתיו' נראה לי הולם ביותר עכשיו..
http://www.youtube.com/watch?v=TtEXyJTp95E

ואריק איינשטיין תמיד עשה לי טוב בלב..

כן. אני חושבת שלמזג אוויר יש יד

במצב הרוח. במיוחד אם קר.

גם אני לא הכי במצב רוח טוב. כבר יומיים שאני מוצאת את עצמי בוכה אחרי שאני חוזרת הביתה

מקווה שתצליחי להרגיש יותר טוב

queen helen

New member
על הדיכאון...

אין ספק שדיכאון הוא אחד מהדברים היותר מבאסים שיש.
את בטוחה שזה הולך להיות כרוני?
אולי זה בגלל המז"א? הורמונלי? יעבור עם עבודה חדשה (במהרה בימינו אמן)?
לשמחתי אני לא יכולה לייעץ לך על התמודדות עם דיכאון לאורך זמן, השיא שלי היה כמה שבועות איומים.
מה שכן מאד עזר היה לקרוא (שוב) את פעמון הזכוכית.
ויש גם את הפוסט הזה.

תהיי חזקה, וטפלי בעצמך!

פוסט מעולה!!!

באמת, זה כ"כ קשה היחס הזה של החברה לדיכאון והעדר היחס לזה כאל מחלה.
מזלי, רופא המשפחה שלי מציע מיוזמתו על דברים כאלה חופשת מחלה, אז אני יודעת שאם ארצה כמה ימים בבית אני יכולה לבקש ממנו.

לגבי:
טוב, אחדה דברים שפוסט כזה עושה לי, זה להבין המצב שלי לא כ"כ נורא.
כי אני אומנם מזדהה עם האווירה כללית, אבל לא יכולה לומר שאני חווה את מה שהיא מתארת שם.

מה גם שאצלי, אבחנו את הבעיה בכבד בעקבות התקופה הדיכאונית שחוויתי לפני כמה שנים.
כבד זה איבר טריקי. גם אם הוא יקרוס טוטלית, לא מרגישים ממנו כלום.
התסמינים יהיו תמיד דברים מסביב.
חלק מהתסמינים לבעיות בכבד זה דיכאון קל, עייפות ובעיות בקרישת דם.
למען האמת, גם אז וגם היום, אני מרגישה שהדיכאון שלי נובע בעיקר מתחושת עייפות מטורפת.
אין לי כוח לעשות כלום. אני מסוגלת להיות 12 שעות במיטה ועדיין לחוש עייפה כאילו לא ישנתי דקה (ואני עושה את זה כל הימים האחרונים..)
יש לי מכה יבשה ברגל מלפני חודשיים שעדיין לא החלימה. ותסמינים נוספים לעובדה ששוב קרישת הדם שלי מתפקדת בצורה גרועה.

קיצר, בהתחלה חשבתי שזה רק משבר קטן וזה חולף. שרק נהייתי קצת עייפה.
עברתי חוויה שטילטלה אותי די קשה וטבעי שאני ארגיש עכשיו רע.
אבל זה לא עבר.
ז"א, ההרגשה לגבי אותו אירוע הולכת ומטשטשת, אבל העייפות רק הולכת וגוברת... ואיתה הדיכאון.

orald

New member
השבוע+ שלי...

המשכתי לחפש עבודה עם זוגתי וכבר התחלתי להתייאש(אפילו בבתי קפה סנובים לגבי, WTF?) עד שהתקבלנו בחמישי למוקד טלפוני ליד קניון איילון(מצחיק שאם היא לא הייתה עוברת ממגוריה הקודמים בבני ברק זה בבניין מול הדירה שלה שם). אנחנו מתחילות את ההכשרה, במוקדים שונים, כבר ביום ראשון, ואני מפחדת שאם לא נצליח, שתינו, אבד עלינו הכלח מבחינה כלכלית.

באותו יום חמישי אמור גם היינו במשטרה לסדר משהו לביהמ"ש כדי לקבל פיקדונות ערבון שהופקדו באותו מקרה לפני יותר מחצי שנה, וחלק מהשוטרים התייחסו אלינו '\קצת מגעיל וצחקו/הטרידו(כולם מזהים אותנו, כך נראה), וגם ראיתי את אחד השוטרים שעוד לא יודע שהתלונה במח"ש שהעו"ד שלי מגבש בימים אלו נוגעת אליו ישירות, בין היתר. כנ"ל התביעה האזרחית שאני אגיש, בתקווה, אני מניחה.

מכיוון שמיהרתי מאד להגיש לבימה"ש את הבקשות להחזר הפיקדונות והייתה לי רק חצי שעה לפני שהוא נסגר לקהל עד לשבוע הבא, רצתי והלכתי את כל הדרך ברגל, מקניון גבעתיים עד בימה"ש השלום בת"א.

בדרך, קצת לפני עזריאלי, ראיתי הרבה ניידות ומסתבר שניסו לחסל את אלפרון, שוב, ובדיוק בדרך שהייתי צריכה לקחת, ליד הקריה(עוד היה הרבה עשן כשהגעתי לשם).
התעכבתי כמה דקות בחציית הכביש הפקוק והסואן עד שפשוט רצתי בין המכוניות.
הספקתי להגיע שתי דקות(לדברי הפקידה) לפני שסגרו את התור, והעברתי את הבקשות כנדרש. עתה נשאר רק לחכות לכסף שהמדינה לא הכי ששה להחזיר לאזרחיה.

אני מרגישה קצת תפוסה בשוקיים מהריצה הזו, אבל גם קצת גאה שעוד לא איבדתי לחלוטין את הכושר הפיזי שלי.
ויצא גם שהחלטתי נכון לגבי התחבורה לשם, כי אם הייתי עולה על אוטובוס הייתי נתקעת בדרך.
וכמובן, מעוצבנת קשות על האידיוטים שמפוצצים רכבים ברחוב כשאני צריכה ללכת לסידורים דחופים, במקום להתכנס במקום אחד ולירות אחד על השני עד שרק אחד יצא בחיים.

עסקתי, ועוסקת, בשיקום הקשר עם זוגתי, שסובל כבר מספר חודשים עד שנשבר לגמרי לאחרונה, חלק ניכר באשמתי, ומקווה לטוב, כי אני באמת אוהבת אותה, ולקח לי שבר כזה קשה כדי להבין את זה מחדש.

queen helen

New member
בהצלחה עם העבודה ועם זוגתך

מקווה שבכל יבוא על מקומו בשלום.
גם החקירה של מח"ש, אם כי מסיפורים של אחרים אני די סקפטית...

למעלה