סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

שבוע חלף עבר לו.
מגשמים סוערים לשמש בוהקת...

איך עבר עליכם השבוע?
ואיזה שיר תשמיעו לנו הפעם?

שלי...

השבוע הזה עבר כל כך ממ אינטנסיבי, ובקושי ישנתי או נחתי. השבוע ממש אפשר להגיד שרשמית יש לי "נדודי שינה"

אני מנסה להרדם וזה פשוט לא הולך, כל חצי שעה-שעה אני מתעוררת ולהרדם שוב זה לא הולך. זה מדכא/מתסכל/דופק לי את התפקוד בשאר היום כי אני עייפה. אבל גררתי את השבוע איך שלא יהיה. גם עכשיו אני עייפה, בתקווה להעביר את הסופ"ש הזה במנוחה כמה שאפשר(אם אצליח)

שלשום הייתי אצל א.א.ג והיא הפנתה אותי למעבדת שינה................האמת הזנחתי תקופה ארוכה את מצבי הבריאותי וכל פעם צץ איזה משהו חדש והפעם החלטתי לטפל בבעיה שאני יודעת שהיא מסוכנת מדי לטווח הארוך, אני מקווה שהבדיקה תעבור בצורה טובה למרות שאני לא ממש מתלהבת לישון לילה שלם בחדר במעבדת שינה אבל אין ברירה.

בעבודה היה קשה, קשה בייחוד בגלל שאני לא "צלולה" לגמרי בגלל שאני לא יושנת בלילות אז..מצב לא קל

אני מרגישה כמו חולת סרטן.........שגילו לה את המחלה אבל היא החליטה לא לטפל בזה ולתת לעצמה לחיות ככה איך שהיא. כי אני בחרתי לא לטפל ולא לבלוע 20 כדורים ביום(כן, אם הייתי בוחרת לטפל זה הכמות) ובחרתי ללכת בדרך חשוכה וקודרת שאני חווה את התסמינים שלה על בשרי ביום יום, אבל לא מראה, לא משתפת(לרוב) כי אני שלמה עם ההחלטה הזו. וכן אני יודעת שיש לזה המון סיכונים אבל אין לי באמת את הרצון להתמודד עם זה,

השבוע עלו לי מחשבות רבות אם למכור את הרכב או לא(הוצאות גדולות,) ואני עדיין חושבת. נראה,

באופן כללי השבוע הרגשתי רע, כאילו זה לא רע במובן שאני מתה מזה אבל זה רע כי הסחרחורות והכאבי ראש.......בקיצור לא משהו

שיר http://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU

queen helen

New member

חוסר שינה זה דבר זוועתי.
מקווה שתתברר הסיבה, ושתוכלי לחזור לישון שוב.
באמת שזה בלתי אפשרי לתפקד אחרי כמה לילות לבנים.

כן זה כבר שבוע פלוס

אני מקווה שמהבדיקה ידעו את הסיבה ותיהיה לי אפשרות באמת לטפל בזה, תודה

ועכשיו קראתי את המושג "סהרורים" ובכלל נכנסו לי מחשבות לראש

מזדהה איתך לגבי הקושי לטפל בבעיה כשהמשמעות של זה היא לקחת 20 כדורים.
גם אני מזניחה את עצמי כבר שנים וכל מה שאני צריכה לעשות (טוב, בעיקר מה שאני צריכה לעשות..) זה לקחת כמות לא קטנה של כדורים (אצלי זה קרוב ל-10, אז המצב שלי טוב משלך
)
האמת היא שבשבועות האחרונים אני כל הזמן חושבת על זה ושהגיע הזמן לקחת את עצמי בידיים וכל יום אני אומרת לעצמי: ממחר. ממחר את מתחילה עם זה וזהו!
אבל מתברר שתמיד יש מחר חדש

מקווה בשבילך ובשבילי שניקח את עצמנו בידיים שלנו ונעשה את מה שצריך, כי זה באמת פגיעה לטווח ארוך ויש נזקים שכבר אי אפשר לתקן משלב מסויים.

מה שכן, רוב חיי סבלתי מנדודי שינה אז אני יכולה להבין כמה היה קשה לך השבוע, אבל לפחות בזה הצלחתי לטפל והיום אני ישנה די טוב.
מאחלת לך רפואה שלמה ושינה עריבה!

והשיר שבחרת: לא הכרתי אותו, אבל ממש ממש אהבתי!
וגם התחבר לי לדברים שאני מרגישה בימים האחרונים.

תודה

האמת שאני שלמה עם ההחלטה הזו, ואני לא ממש חושבת שאצליח להתמיד לטווח הרחוק(ניסיתי, תאמיני לי שניסיתי ולא פעם) אבל נראה כבר מה יהיה.

לגבי השיר-כן לא הכרתי את שריל קול לפני כלומר את השירים שלה. ופתאום השבוע היא נכנסה לי לרשימה והחלטתי לבדוק אותה ומצאתי שיש לה שירים לא רעים בכלל ובייחוד השיר הזה, שמחה שאהבת
ונקווה שבסופו של דבר יהיה רק טוב

שלי

היה שבוע במגמת שיפור. נקווה שימשיך ככה

חוץ מזה לא קורה הרבה בחיי. עבודה וילדים...

מתחילה שוב להרגיש את הקושי של הלבד והרצון בזוגיות.

שקלתי כניסה לאתרי אינטרנט אחרי שכל הגברים כאן שללו אותי על הסף כי יש לי ילדים

מתבאסת מעצם המחשבה שאין לי כוח להתמודד שוב עם גברים מיניים.
פעמיים נכנסתי לאתר אינטרנט שבזמנו המבורגר היתה בו. (בהנחה שאם כבר, אז עדיף אתר בלי יותר מידי זבל)
אבל פעמיים חשתי יאוש תוך כדי רפרוף מהיר על 'המעומדים' והחלטתי לרדת מזה.

מייאש.
המקום היחידי שאני יכולה למצוא בו מישהו זה כאן וכאן כולם שוללים אותי.

נכון יש את השאלה הזו שאוהבים לשאול:
אם היתה גלולה שהיתה הופכת אתכם למיניים האם הייתם לוקחים אותה?
אני אישית תמיד אומרת חד וחלק שלא!
אני שמחה שאני א-מינית ולא רוצה להיות מינית.
ואני מבינה אנשים מיניים שנכנסים לכאן ומביעים בנו קנאה.

אז אני תמיד אומרת שאם היתה גלולה שהיתה הופכת אותי לא-רומנטית, הייתי שמחה לקחת אותה.
תכלס', כשחושבים על זה, עדיף לי לחיות לבד.
אני פשוט לא מסוגלת לשאת את זה מבחינה נפשית.
זה קשה לי מידי.

http://www.youtube.com/watch?v=0KAzB9MYKFM

לשיר..

לגבי מה שסיפרת ..זה נשמע עצוב. גם מעציב אותי לראות שגברים שוללים נשים עם ילדים,

אבל אל תתייאשי כלומר יש מצב שבאמת מחכה לך מישהו ורק זה לא קרה עדיין. אבל גם תמיד תזכרי שלפעמים הכל זה גורל ולפעמים הגורל שלנו לא נועד לזוגיות/משפחה וכד', אני לא אומרת שזה המצב שלך רק צריך תמיד לזכור שאומנם זוגיות זה דבר נפלא ונהדר(כשיש התאמה מלאה) אבל זה לא משהו שאנחנו נסבול בלעדיו או לא נוכל לחיות בלעדיו. מאחלת לך המון הצלחה בנושא ובאמת שתזכי לגבר שידע לכבד להעריך ולאהוב אותך כמו שאת ושתחיו ב"אושר" כי זה הדבר הכי חשוב בחיינו אושר ובריאות

להזכירך, באותו אתר יצאתי עם העבריין מין

ההוא שניסה לנשק אותי בכח ולא כיבד את הגבולות שלי. חצוף.

צר לי שקשה לך ללא בן זוג. אני בטוחה שזה מאוד קשה ומדכא. אבל תזהרי עם האתרי הכרויות האלה. אולי כדאי לנסות שוב ובקש מכל מיני אתרי הכרויות לשים נישה בשביל א-מיניים...?

זוכרת... ובגם בלי הספור הזה ברור לי שאין

הרבה סיכוי גם שם למצוא גבר שמיניות היא לא מרכז חייו.
למרות שאני יודעת שיש שם לפחות אחד כזה, כי הוא עובד איתי

אין לי כוח יותר לבקש שיכניסו אותנו כקטגוריה.
צריך כנראה לחכות עוד קצת מבחינת תודעה כדי שזה יוכל להכנס.

ירדתי מהאתר סופית.
מצאתי אתר אחר שאולי בו יש סיכוי כלשהו.
לאתר לדתיים/מסורתיים/דתלש"ים

ברומבית

New member
חשבתי לי על השיר...

לא מאושרת = חסרה לך סיבה להיות מאושרת,
או לחילופין- יש לך סיבה לא להיות מאושרת.
אין דבר כזה שקיימות כל הסיבות וזה עדיין לא קורה.

בטח שיש. זה א'ב' בסדנאות אימון

אנחנו חושבים שהאושר שלנו תלוי ב-X
אנחנו נוטים לחשוב שאם רק היה לנו Y היינו מאושרים.
לרוב זה בית+עבודה+זוגיות (בגדול..)
ואז אנחנו מגדלים 'שהגשמנו את החלום', אבל איזה פלא, אנחנו ממש לא מאושרים.

וזה בגלל שאושר בסופו של דבר הוא פנימי ולא תלוי בכלום.
אבל,
זה גם לא מדוייק.
כי יש רמה מסויימת של 'דברים' שכן עושים אותנו מאושרים.

ואני מרגישה שיש לי את הרמה הבסיסית בשביל להיות מאושרת ובכל זאת אני לא מצליחה למצוא את האושר הזה בקרבי.

queen helen

New member
שלי

שום דבר מעניין לא קרה אחרונה.
בעבודה טוחנת שעות, ולא ברור לי למה כי לכאורה לא קרה שום דבר מלחיץ.
לכאורה...

כמעט שבוע, המון בירוקרטיה ושלושה אנשים מורטי שערות כדי לרשום אותי לקורס.
חמש דקות אחרי שנרשמתי קיבלתי מייל שהקורס נדחה למועד לא ידוע.

ביטלו תקן של מישהי מקסימה מהעבודה.
היתה פרידה סוחטת דמעות. מעולם לא הייתי בפרידה כל כך עצובה, כמעט כל מי שהיה שם בכה.
והכי עצוב זה שעוד כמה חודשים הם יבינו שהתקן חיוני ויחזירו אותו, עם מישהו שעלול להיות גרוע.

בנוסף - החברה הכי טובה מהגרת מהארץ לאילת לתקופה בלתי מוגבלת.

עוד שתי מנורות נשרפו בבית השבוע. שתי מנורות מאלו שנשרפו בתקופה האחרונה הן מהסוג החדש, שאמור להחזיק פי 8 ממנורה רגילה.
א-ההההםםם...

cover של שיר שהצחיק אותי.

מה יהיה עם החשמל אצלך?

אף אחד עוד לא הצליח לאתר את הבעיה?

באסה עם העזיבה של החברה מהעבודה.
זה באמת קטע דפוק כזה בחברות שמבטלות תקן.
אצלנו גם ביטלו תקן של מישהו, אבל הפילו את העבודה שלו על מישהו אחר שעכשיו צריך לבצע שני תפקידים...
אז זה לא באמת ביטול

ואילת זה לא כזה נורא.
תנצלי את זה לחופשות

למעלה