סיכום שבועי

היא עשתה את ההגירה עם אותה סוכנת שלי?

מעניין אם דרשו ממנה גם מבחן...

אז מה היא מתכננת לעשות באילת? יש רבוטה שם בשבילה?

אמרתי לך, את צריכה להידבר עם הרוח רפאים שיש לך שם. את כנראה מעצבנת אותה כל הזמן...

queen helen

New member
לא נראה לי

היא דוברת אנגלית, אבל אולי היא צריה לעשות השתלמות בערסית...

אני צריכה מתווכים (כמו נאמר... מהנדסות חשמל!)

לא לי ולא לנצנץ יש התמחות בזרם חזק

כך שאנחנו די חסרות תועלת בעניין

אבל נצנץ בטח יכולה לדבר עם רוחות רפאים, יש לה יכולות ^_^

שולה

חוג ריקוד MTV:
בוטל בשל נוכחות מועטה מידי. באסה!!!

רבוטה:
מצאתי את עצמי נאלצת לתקן קוד של אחד מחברי הצוות הכי טובים שלנו (שכרגע לא בארץ). מאוד מאכזב. זו היתה תקלה שלכאורה טען שהיא תוקנה וגם עשה אינטגרציה עם שתי אפליקציות נוספות שמעורבות בעניין. אבל הם לא עשו את זה כמו שצריך ורק עשו בדיקה "קלילה" ולא רצינית.

אז שלשום ואתמול ישבתי כל היום רק להכיר את הקוד שהוא עשה. בסופו של דבר נראה היה שכל האפליקציות המעורבות לא עשו עבודה טובה כל כך.
לצערי אני זו שצריכה לתקן את הקוד של הבחור, וכל הזמן אני מגלה עוד ועוד בעיות וזה פשוט לא נגמר. מה שטוב זה שלקראת סוף היום דברים כבר התחילו לעבוד יותר טוב, כך שאני כבר אופטימית שאני הולכת לסיים את זה.
חשבתי לבוא היום במוצ"ש לעבודה (מהמוטיבציה שעלתה לי בעקבות העלאת השכר העלובה שקיבלתי לאחרונה XDDDD) אבל לא מתחשק לי להיות שם במעבדה לבד... בחושך... ובקור XD
אנסה להגיע מחר מוקדם כי נורא קשה לי לעבוד במעבדה כשכל הזמן מסתובבים מסביב אנשים (ולכן אני מעדיפה לבוא ימי שישי, במקרים כאלה).

בילוי:
אתמול בלילה ב- 22:00 כשהתחלתי לפזול לעבר המיטה, התקשרה חברתי המקסימה (זו שבאה לביקור מאוסטריה) וביקשה שאצטרף אליה ולעוד חברים למועדון ריקודים שמנגן רוק. החלטתי "למה לא" והצטרפתי. היה נחמד. כולם שם היו ילדים קטנים, אבל בגלל שבעל המועדון מכיר אותה ואת החברה, נכנסנו חינם (ולכן, זה המועדון היחידי שהיא מוכנה להגיע אליו).
תוך כדי הריקודיישן, כמה מהבחורים החליטו להוריד את החולצות וחברתי סיננה לי באוזן "הנה לך משהו לצייר" XDDD (היא יודעת שאני א-מינית). זה בהחלט הצחיק אותנו כי הם כמובן הורידו בשביל הבחורות, אמרתי לה שאולי לה זה עושה משהו אבל לי זה לא עושה כלום. אציין שהם בהחלט ניחנו בפיגורה יפה ואם היה יותר אור והייתי יכולה לבחון אותם יותר טוב, יתכן שהם באמת היו שווים ציור

אחרי שיצאנו משם קבענו להיפגש ביום שלישי לפאב לשתות. לסירוב שלי ש"אני לא שותה" חטפתי "אז תשתי קולה!!!" וזהו, לא היו יותר שום תירוצים להתחמק

מסמכים לתהליך הגירה:
כמעט סיימתי לאסוף את כולם. חסרים לי רק קו"ח עדכני (שאני עובדת עליו) ו-6 תמונות פספורט.
לצערי היום לא יודעים לצלם כמו שצריך ואני תמיד יוצאת מזעזע.
החלטתי לנסות לצלם את עצמי, אז קניתי לי בד לבן ויצרתי אוהל צילום בסלון (ראה תמונה). המחשבה היתה שהאור לא מתפזר בצורה טובה על האובייקט ואם יהיו "קירות" מחזירי אור, אז האור יפול עליו יותר טוב.
כמובן שלצלם באור יום תחת צל החוץ, זה התאורה האידיאלית, אבל אני לא יכולה שיהיה לי עץ ברקע בתמונת פספורט להגירה

קיצר, עדיין יצאתי מזעזע. ולכן, הגעתי למסקנה שזה לא התאורה... זה אני!!! XD
אאלץ לחיות עם האמת המרה וברגע שייפתח הקניון, אלך לעשות פוטו-רצח, כמו ילדה טובה, בחנות צילום של חאפרים.

כ"כ הרבה מאמץ והשקעה כדי להגיע למסקנה

הכ"כ ברורה מאליה?

צריך לדעת על מי ליפול.
אני יוצאת לפעמים מזעזע ולפעמים ממש טוב.
בפעם האחרונה שהייתי צריכה פספורט היה כשהתגרשתי.
התמונה הראשונה שעשו לי היתה נוראית.
הלכתי למקום אחר ויצא מהמם.

תשאלי אנשים אם הם מכירים מישהו שמצלם טוב.

queen helen

New member
עם מצלמות דיגיטליות

אפשר להצטלם מיליון פעמים עד שיוצאת תמונה סבירה, להדפיס רק אותה במיליון עותקים, שיספיק ל20 שנים הקרובות.

לחובבנים האלה בחנויות הצילום

שמצלמים אותך, אין זמן וסבלנות לצלם אותך מליון פעם עד שתצא תמונה טובה

רגע אחד! עכשיו נפל לי האסימון! את רומזת שאני

מ-כוערת?!?!?!!?!?? חוצפניה אחת! כל התימנים האלה לא מבינים שום דבר...תחזרו לתימן!

ברומבית

New member
אני אחטט בזכרוני

ביום שלישי הלכתי לפגישה האחרונה של הקבוצה ל'מיומנויות חברתיות'. המשכתי להרגיש שזה לא מוביל אותי קדימה.
יש לציין שלפני הנסיעה קניתי פלאפל בחנות שליד ביה"ס של אחותי, אחרי הרבה זמן

בחמישי הלכתי לראיון ראשוני לעבודה שאמורה להיות לפחות טיפה מעניינת. היה סבבה, למרות שיכולתי לענות בקצת יותר התלהבות...
אחרי זה שוב הלכתי לפלאפל ההוא, שהיה ממש קרוב
המוכר פטפט אתי קצת, וזה לא היה מעצבן, ואפילו נחמד. לצערי לא עלה על דעתי לקפוץ לחנות הצעצועים+דברי בי"ס הסמוכה ולקנות צבעי גואש.

התקשרתי גם בקשר לקבוצה טיפולית אחרת שעולה פחות כסף, וגם בקשר לעבודה. נעניתי רק בקשר לעבודה, והוא אמר שבינתיים הכל תפוס P:

עוד לא הצלחתי להגיע לאימייל של ההוא-מהסיכום-הקודם (נו, מוזיקאי, כרגיל), וגם לא למקום ראוי לבקש ממנו בשנינות מדהימה. אבל הוא עוד ישמע ממני
לא יודעת מתי ואיך, אבל הוא ישמע
זה אפילו פחות חשוב שהוא יענה, העיקר שאני אעשה את שלי.

שיר שחזרתי אליו בספונטניות אחרי נטישה מבורכת
http://www.youtube.com/watch?v=9YtIhR9T92A
הסרטונים שעשו לו מבהירים שהוא טרגי

למעלה