סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

עוד שבוע קייצי עבר.
איך הוא עבר עליכם?

סכמו (עם שיר)!

שלי..

לא אחלק לקטגוריות הפעם כי אין צורך,

השבוע עבר בסדר כזה קצת טוב קצת רע(עם אמא בעיקר
) בעבודה רגיל שיגרה.

הלכתי השבוע לחפש בגדים....יצאתי מיואשת כרגיל. לא ממש מצאתי משהו חוץ משני מכנסיים עלובים בשחור(עלובים כי יצאה נשמתי עד שמצאתי אותם) נכנסתי למוד שלא ללכת לחפש בגדים עד שירד גשם, במילא כשהכל שחור זלא משנה מה לובשים

בבית הכל רגיל אבל מרגישים את הניתוק........את המרחק. אבל זה חלק מהחיים ואי אפשר להשיב את הגלגל לאחור,

אתמול בלילה קיבלתי קוצר נשימה ומזל שהתעוררתי בזמן אחרת ......................יש מצב לגמרי

אני לא טיפוס שמקשיב לרדיו ממש אבל אמא שלי נוהגת להקשיב לתוכנית הזו והיא ביקשה מימני שאני אקשיב לה גם מכיוון שהיא שמה לב שהמנחה של התוכנית(הסקסולוגית ורדה רזיאל ג'קונט) מזכירה את המונח "א-מיניים" תרתי משמע, כלומר היא מסבירה לבנאדם שפנה אליה בתוכנית שיש דבר כזה א-מיניים וזה דבר ידוע ומוכר וכל זה. אז אשים קישור כי לדעתי זה אחד הדברים הטובים שיצא לי לשמוע לאחרונה בנושא. שבחורה כמו ורדה תדע על הקהילה שלנו ובכלל תיהיה מאוד מודעת לקיומה. קישור לתוכנית:http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FJDGFG&c41t4nzVQ=EH

שיר:

http://www.youtube.com/watch?v=jhC1...-9BsPdU-qoePk-HZdTRx9Bq6&index=7&feature=plcp

orald

New member
ורדה נבערת מדעת, זחוחה ומתנשאת.

לא התכונות הכי טובות ל"פסיכולוגית"(יש לה בכלל הכשרה בנושא?).
בין יתר מעלותיה היא חושבת שההגדרה למישהי כמוני היא "טרנסווסטיט"(מילה נרדפת, אותו המונח למעשה, רק בלטינית במקום אנגלית, לקרוס-דרסר) ושאנחנו גברים(למרות שהיא לא עקבית בנושא).

כבר הוכחנו אותה מעט בפורום טרנס ובפייסבוק, למי שמעוניינים.

מזה משנה?!

לא דיברנו פה על הדעות האחרות שלה בנושאים אחרים(כמו שציינת) אלא על זה שהיא מודעת שיש עוד הגדרה מינית הלוא היא א-מיניות

לא מבינה למה תמיד לערבב דברים גם כשממש אין צורך, תכל'ס לדעתי זה דבר מעולה שהיא מודעת לנושא.

queen helen

New member
כרגע לדעתי נראות (visibility) זה הכי חשוב

קודם שיכירו את המושג, אחר כך נתקן את מי שלא הבין בדיוק במה מדובר.
ובאמת שלא רלוונטי לקהילה הא-מינית מה היא חושבת על קהילות אחרות (וזה לא אומר שאני מסכימה עם דעותיה, כמובן).
אני רוצה נראות, נראות ועוד נראות לקהילה ~שלי~!

תודה ספר, שגילית את זה.

אם כבר גלשנו לנושא

יש לי תחושה שיש יותר מודעות לקהילה "שלך" מאשר לקהילה שלנו(הא-מינית) אז אני לא ממש מבינה בנושא אבל לדעתי אצלכם יהיה יותר קל להגיע להבנה כמו שמבינים גייז ולס מאשר אותנו הא-מיניים, אז אני מאחלת לך שבאמת יקבלו אותך כמו שאת בלי לשפוט אותך על דעותייך/מינך/נטייתך אבל אפשר להגיד שאת במקום לא רע "יחסית"

אויי ויי יזמיר! חשבתי שאני מגיבה לאורלד|בוקס

ממ הייתי בטוחה שאורלד הגיבה את זה אז סורי

אז ממ כן אני חושבת שזה חשוב שיותר ויותר אנשים(בעיקר אנשי מקצוע) מבינים ומודעים לקיומה של הקהילה שלנו,

shirgeff

New member
אז אני ......

אוכל לומר שלשבוע הזה באמת יש סוף, את שבת שעברה לא הרגשתי כי עבדתי. אבל לרחם עלי כי בתחילת שבוע שעבר ביליתי בבית מלון.
חוץ מזה ביום ראשון הקרוב ההורים שלי חוזרים אחרי חודש וחצי מטיול בהודו. אז סבבה לי בינתיים.

orald

New member
כמה בא לי לסגור את החודש בלי פחד...

כל אחת והסטנדרטים שלה בחיים.

לא סובלת את ורדה גם, אבל זה בהחלט דבר חיובי

לשמוע אותה מדברת על א-מיניות בהחלטיות הרגילה שלה כאילו הכל ברור מאליו.

אותי זה בהחלט שימח לשמוע את זה.
תודה שהעלת את זה לכאן.

גם אני לא ממש מסמפטת אותה

בעיקר בגלל הבוטות שלה בכל מה שקשור במיניות, היא בנאדם די "גס"

אבל פעם ראשונה שאני שומעת אותה ועוד שומעת אותה מודעת לקהילה שלנו זה לגמרי היה בקטע טוב

ושמחה לראות שזה עיניין אתכם

queen helen

New member
שלי

עבר שבוע די רגיל.

העבודה היתה מעצבנת הרמות. הבוסית שלי שוב זרקה עלי עבודה שלא קשורה אלי אלא אליה, ומי שהרגיזה אותי כ"כ הרבה בחודשים האחרונים היתה אפילו יותר מעצבנת ונודניקית מכרגיל בימים האחרונים. כל כך ניג'סית שאפילו הבחורה הכי שאנטי באנטי אמרה שהיא מבינה איך היא מקפיצה לנו את הפיוז כל כך מהר.

שוב דפקתי את האוטו בחניה.
מי לעזאזל הרשה לי לנהוג על משהו יותר מתוחכם מאופניים עם גלגלי עזר?

אחרי חודשים אם לא שנים שמערכת בחדר לא עובדת, תיקנתי אותה סוף סוף.
כדי שהחיים שלי לא יהיו דבש, הראוטר התקלקל.
שיחה מבדרת עם נציג בזק כדי לפתור את עניין הראוטר הגיעה למלחמות בירה (הבלגים מנצחים, ולמי אכפת שאמא שלו גרמניה?) ולתגלית המפתיעה, שיש אנשים מעל גיל 16 שעדיין מעשנים נרגילות.
תגלית עוד יותר מפתיעה: בטורקיה שמים חשיש בנרגילות!
ואם כבר גרמנים: שותפה גרמניה מעצבנת של חברה שלי הזמינה את עצמה לישון אצלי למשך שבוע. אווווווווווווווווווווווווווווווווווווף!!!

תיקנתי גם את האפניים, כי הם עשו קולות של חזיר גונח, וקניתי כמה דיסקים, שאני אוכל לשמוע במערכת המתוקנת שלי.
ועכשיו צריך להפטר הדיסקים הישנים במפגש.

לא בדיוק שיר

יאפ. המבחן ביום חמישי בבוקר

וקוויני גרה 15 דק' ממקום המבחן.
וכמובן שלא אחזור לחיפה באותו יום אם יש לנו מפגש פורום בשישי

k500

Active member
מנהל
אז אולי נעשה מיני מפגש?

יום שישי אני לא אהיה לצערי.

סורי

אין לי מתי. רביעי אני מגיעה מאוחר לקוויני ולמחרת אחרי המבחן כבר תכננתי תוכניות אחרות >.<

למעלה