סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון?
היו התרחשויות מעניינות?
טובות?
רעות?
סתם כאלה...?

שיר!

.....

דברים טובים

עברתי דירה!! שיואוו זה היה לא קל אבל אממ כשנכנסתי לבית התמלאתי אושר עילאי שאין לתאר

הרכב החדש אמור להגיע עוד שבוע! אני בעננים מקווה רק לטוב

אויי הצלחתי למצוא בגד ים... שחור אלמותי והורס! ולא לא ביקיני! אלא מונוקיני.. אני חולה על הגזרה הזו!

חזרתי ................לאקס.. סיפור מעט ארוך רק יכולה להגיד שזה טוב לי ואני פותחת דף חדש לגמרי ומנסה באמת לתת מעצמי פה.

ישבתי אתמול ושלשום במרפסת זה פשוט עשה לי טוב ניקיתי את הראש מהכל........ ובטעות גם נרדמתי אבל זה היה כייף.....

אחח הים האוויר של הים גומר אותי ... אני חולה על קור/רוח.... לפחות משהו אחד טוב

דברים רעים

בדיקה שהוזמנה לאנדרוקרינולוג רק בעוד חודשיים
מבאס בעיקר לאור העובדה שאני די צריכה את זה

אני צריכה לעבור בסופו של דבר גסטרוקופיה למרות שאני לא רציתי הרבה זמן. אבל נמצא מומחה שיבצע לי אותה וככה החשש ירד

ניקיתי את המרפסת(הזכוכיות מבחוץ) וכמעט נפלתי...
במזל הצלחתי להתרומם חזרה וניצלתי מנפילה

השבוע הייתי גמורה לגמרי אז פעם ראשונה בחיי שעשיתי הזמנה של דברים מהסופר מהאתר..... במזל הכל הגיע תקין

משהו שקרה עם החבר(אקס לשעבר חבר חבר כיום=קאמבק) העציב אותי ברמות ... בגידות עושות לי רע...

שירhttp://www.youtube.com/watch?v=M0N9TjAQT4k&list=FLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw&index=61&feature=plpp_video

תתחדשי על הדירה חדשה

תתחדשי על בגד הים.
תתחדשי על החבר (אפילו שהוא בעצם לא חדש...)

מקווה לטובתך שלא תחזרי על השטות של ניקוי החלון מבחוץ שוב.. #_#
תרגישי טוב!

תודה

לגבי הגרסה הקצבית של השיר. יש לך קישור במקרה? אף פעם לא שמעתי אותה.... מעניין

אז זהו, שכששמעתי את הקישור שלך חיפשתי

ולא הצלחתי למצוא.
אין לי מושג מי המבצע של הגירסה הזו, וחיפוש קצר לא הוביל אותי לזה ואני מתייאשת מהר מחיפושים ברשת.

אם אני אמצא, אני אעלה אותו.

תודה! הגרסה הזו לא שונה בהרבה מהמקורית אבל אהבתי אותה בכל זאת.

תודה עינבר ולאריק על המאמצים למצוא אותה

התחלתי לקחת על עצמי את התפקיד של ראש הצוות שלי. נראה שהמצב פשוט בלתי נסבל והצוות די במצב לא ברור וגם אני...
זה גם הוביל שהתחלתי לקבוע לבוסית שלי כל מיני פגישות עידכוני סטטוסים מכיוון שממש אין לי מושג מה הולך ובכלל רציתי לוודא שהיא מודעת לכל מה שקורה מסביב.
נראה שמצד הבוסית שלי זה היה ממש בסדר, להיפך היא מבסוטה שאני מנהלת וחוסכת לה את התפקיד (שהיה אמור להיות שלה). והבנתי שלא תצא שום ישועה אם לא אקח דברים לידיים.
הבעיה שזה מוסיף לי עוד עבודה בנוסף לעבודה הנוכחית שלי... וזה אומר ששוב באתי לעבודה היום ביום שישי (לפחות לא עבדתי כל היום כמו שישי שעברה אלא רק לשעתיים וחצי).

אני חייבת לסדר את הבית. חייבת!!!! מלוכלך נורא T_T

וזהו. די שגרתי

ועוד פארודיה והפעם על שר הטבעות.
איך לעזאזל טולקין לא חשב על הרעיון הזה? גאוני! XD
ד"א, האנימטור גם שותף לקולות. איזה בחור מוכשר!!!!!

orald

New member
הוא חשב על זה, כמובן.

הסיבה היא שלולא הדרך שפרודו עבר, וזה היה מסע נפשי מעבר למסע הפיזי, הוא לא היה מוותר על הטבעת וזורק אותה. גם לאחר כל מה שעבר והתחזק הוא לא היה מסוגל ונשבר ברגע האחרון, ורק בגלל שגולום היה שם, וזאת בעקבות רחמיו של פרודו עליו בהזדמנויות שונות, הטבעת הושמדה.

אני, כמובן, הייתי במקומו מנצלת את הטבעת להשלטת סדר וטוב בארץ התיכונה.

טוב, זה סוג של התקדמות.
תוכלי להוסיף לקורות החיים שלך שניהלת צוות ואולי זה יקדם אותך בעבודה הנוכחית?

חבל רק שזה דורש ממך כ"כ הרבה שעות עבודה...

והפרדויה מצחיקה.
אבל זה הקטע עם כל הסרטים האלה.
תמיד הם הולכים עקום...
אחרת ממה שיעשו סרט?

למעלה