סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

קצת באיחור, אבל גם השבוע עלה סיכום.

אז...
איך עבר השבוע האחרון?
דברים רעים
דברים טובים
ושיר

...

דברים טובים

מעבר דירה השבוע יוצא לפועל! אויי כמה שזה היה קשה לארגן הכל אבל אני יודעת שמפה אני יוצאת לדרך חדשה

מצאתי השבוע שלוש שורטים מג'ינס בשחור(
) זה היה די נדיר אבל נמצא. ושלוש חולצות שחורות.

השבוע הגעתי להחלטה לא להסיר יותר שיער ברגליים! בקושי גם יש לי ומה שיש לא נראה בכלל לעין.

פשוט נמאס לי לגלח נמאס לי להחתך נמאס לי להיות בהיכון כל פעם לפני שאני שמה משהו קצר וישר יום לפני לרוץ לגלח נמאס!

אז זהו זה סוג של החלטה שהייתה לי לא קלה בכלל אבל הצלחתי לקחת אותה ליישום ואני סופר מרוצה מימנה.

רכב חדש. הלך המנוע ברכב ונאלצתי בלב כבד להוציא את כרטיס האשראי וכמובן חצי אני חצי אבא. אבל כן זה חצי משמח חצי עצוב

דודים שהיו אצלי שבוע שעבר.... כן לא משנה אבל הכרתי משפחה שלא הכרתי לפני והם סופר נחמדים ונהדרים והם מקנדה! דאם.

אממ כמובן שעקב הביקור של הדודים אני אעשה טיסה לקנדה בקרוב מאוד וגם ניו יורק זה טוב לחדש מלאי איפור וכ'ד

השבוע יצא לי להכיר שני אנשים חדשים לא ממש בקטע של להכיר אבל כשמישהו מבקש מימך עזרה בסופר אי אפשר לסרב

אתמול ביליתי ערב מהנה ביותר עם האקס... באמת זה היה נטו בילוי ידידים אבל באמת הצלחתי להנות מדברים נורא פשוטים אבל טובים

דברים רעים

אתמול עשיתי הליכה ופתאום משום מקום התחיל לקפוץ עליי גור חתולים קטן ורזה ומסכן הוא ממש רדף אחרי ואז הוא פשוט הפסיק כי הוא היה חלש מדי ולא הצליח. אבל זה ממש הרגיש כמו עכבר שרודף אחריך זה היה מזעזע ובחיים זה לא קרה לי לפני כן זוועה!

לא מצאתי חניה ועד שכבר מצאתי חניה במתחם(יש לנו מרכז קניות סטאר סנטר) אז בא איזה ערס וצעק עליי שזה שלו ופשוט נכנס

קיצור לא סובלת ערסים אני רק סובלת מהם קשות!

עשיתי איזה בדיקת שתן מיוחדת שבודקת אם אני מאבדת חלבונים בשתן אבל הבדיקה יצאה תקינה. משמע אני מאבדת חלבונים ולא יודעת מימה. קיצור שוב תור לרופאה וכ'ד

המעבר דירה מצריך מימני הרבה כסף...........ואבא כבר לא ממש לצידי..

אני מרגישה מעט חנק ושאני צריכה לדאוג למקורות פרנסה נוספים או עבודה אחרת עם ביג מאני..

הייתה לי לפני שלושה שבועות שיחה עם אבא... היא לא הייתה נעימה כי הוא התחיל לדבר שאולי אני אלמד רפואה....

והסברתי לו שאני בקושי גומרת את היום אז בטח שלא ללמוד רפואה כלומר הייתי רוצה אבל זה כבד עליי מדי.... אויי וואטבר אממ לא מצב טוב בסוף הוא הסכים לרדת מזה ואם ארצה או אחשוב על זה אז אגיד לו

זה בעצם היה צריך להיות בטוב אבל. .. עבודה חדשה בקרוב היא אמורה כביכול להכניס יותר וזה גם תפקיד יותר ניהולי .. מקווה שיסתדר

אממ הלך הרכב הלך לו המנוע האמת שמרתי עליו כמו העיניים שלי ונורא כאב לי לשמוע "הרכב טוטאל לוס"

שירhttp://www.youtube.com/watch?v=rl9ahXxO-LE&feature=my_liked_videos&list=LLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw

תתחדשי על מעבר הדירה

משנה מקום משנה מזל.. מאחלת לך שזו תהיה אכן התחלה חדשה טובה יותר!
בהצלחה עם העבודה החדשה... כנ"ל....

ח"ח על ההחלטה לא להוריד שיערות ברגליים!

בהצלחה עם כל ההתחלות והשינויים!!

ורק בריאות..

תודה

זה בהחלט מפיח בי שמחה ואושר שאנשים מקבלים את זה ולא אממ מגיבים רע( מזה חששתי כל השנים)

וכן לדעתי כל אחד צריך לעשות מה שטוב לו ולא מה שטוב לכלל.

ומשהו אחרון שתמיד רציתי לציין. את כמו אם בית כזו מסתובבת מחדר לחדר(הודעה להודעה
) ובודקת ומגיבה ורואה שהכל בסדר

זה משהו שחשוב שיהיה בפורום לדעתי.. רק חבל שלפעמים נוצרים וויכוחים וכ'ד שמעט מעכירים את האווירה. אבל בכל מקרה את 10!!

אז ככה

חבר הצוות שלי, זה שהיה לוקח קרדיט לעצמו וכולם לא סבלו אותו, הודיע שהוא עוזב (מי קיבל אותו לעבודה אחרת?! בחייאת). אז יופי טופי, לאחרונה הוא באמת לא תקשר וא היה מודיע שהוא לוקח חופש. וזה די עיצבן כי אנשים היו תלויים בו. עכשי והכל ברור.

ביום שישי הייתי בעבודה עד 16:00

הקדמתי את המבחן באינגליש לעוד חודש וחצי בגלל שהמדריכה שלי שכנעה אותי שאני אהיה מוכנה עד אז.
עכשיו אני לא כל כך בטוחה שזה היה דבר נכון לעשות.

קיבלתי הרבה ש.ב. לעשות באינגליש. ושבוע שלם עבר ורק היום הצלחתי לעשות קצת משהו. אבל השיעור שלי נדחה בשבוע כך שיש לי עוד זמן

פארודיה קצרה ומצוירת על הארי פוקר. הרג אותי מצחוק!
מתאים לאלו שראו את כל הסרטים.

queen helen

New member
איזה כיף שאנשים מעאפנים עוזבים

ואיזה גרוע זה לעבוד בשישי עד 4.

ברומבית

New member
אני לא אכתוב כותרת!

ראיתי שמתוכננת הופעה בישראל של להקה שבאה פעם ראשונה, ומישהי שאני "מכירה" מהאינטרנט מעריצה אותה. כל כך התרגשתי שרעדתי
במיוחד שהיא פירטה כמה היא אוהבת אותם, ושהיא סיפרה שהסולן+כותב אמר שלא יבוא לישראל מסיבות פוליטיות (דוקא ראיתי כתבה שבה הוא אמר ההיפך, אז אנ'לא יודעת).
התאמצתי למצוא הוכחות שנקבעה הופעה, כי באתר של הלהקה לא היה כתוב, וההצהרה של הבחור לא בדיוק עוזרת. רציתי לבשר לה מעריצה את הבשורה רק כשזה בדוק. בסוף ראיתי כתבונת שמאשרת את העניין, והחלטתי שזה 'מספיק בטוח'.
כתבתי לה, ואז הייתי במצוקה כי נתקעתי עם ההתרגשות בלעדיה, ונלחצתי שהיא עוד לא ראתה

בסוף היא אמרה שהיא כבר יודעת על זה, והתלהבה שחשבתי עליה

בקיצור- אם אני לא מתרגשת מהופעות שאני הולכת אליהן, אני יכולה להתרגש מהופעות שאחרים הולכים אליהן

...כל עוד אני לא מקנאה
על הלהקה הזו ספציפית אני חושבת בתור "הלהקה שלה", אז זה מונע ממני לקנא, וכן לשמוח בשבילה. אם מישהו מספר שהתרגש מהופעה של אמן שאני אוהבת, זה סיפור אחר

-------------
שיחקתי המון ב"סוליטר עכביש". הייתי ב-61% הצלחה, ירדתי לאט ל-54%, אח"כ בשוונג חזרתי ל-61%, נתקעתי שם קצת, ואח"כ לאט לאט עליתי ל-64%. כיף להתעסק בדברים קטנים

-------------
הייתי בראיון עבודה. הייתי צריכה למלא המון טפסים. כשכמעט סיימתי, המראיינת אמרה שנראה לה שזה לא מתאים לי כי צריך לדבר בתקיפות. דיברנו קצת והסכמתי איתה. על הדרך בכיתי

אבל העיקר שהיה שם סוּפר שמצאתי בו סוף סוף את החטיף שחסר בסופרים אצלנו

וגם בורקס פטריות, שנראה כמו מציאה (בלי גבינה או ביצה, רק כתוב למרוח ביצה
), אבל לא יוצא כל כך טוב.
-------------
סוף סוף בדקתי ברצינות את השירים החדשים אצלי.
--------------------
שיר- מאת הלהקה מהפסקה הראשונה, הראשון שלהם ש"החלטתי" שאני אוהבת, כנראה כי הוא הכי קליט וזורם
(לא בגלל הרגש או המסר חס וחלילה
)
http://www.youtube.com/watch?v=nZ1MJQOLKGY
עכשיו ראיתי שיש שם "הערת צמרת" (תרגום חופשי
) שרומזת על היחס של אנשים לפגיעה מינית. לא הצלחתי לראות מה בקליפ קשור לזה, אבל לא צפיתי ברצינות.

queen helen

New member
איזה הופעה?

מה זה סוליטר עכביש?

וככה זה עם ראיונות עבודה, צריך לאכול הרבה חרא, עד שבסוף מוצאים משהו. העיקר שמוצאים.

orald

New member
את לא יודעת מה זה סוליטר עכביש?!

בושי והיכלמי! פתחי את תפריט "התחל" בווינדוס(ואם אין לך אז מה הפלא?), גשי לתיקיית המשחקונים שבאים עם מערכת ההפעלה ובחרי ב"סוליטר עכביש".
זה כמו סוליטר רק עם הרבה יותר קלפים וסטים להשלמה.

ברומבית

New member
תסתכלי על הקישור בסוף

הם יבואו (בלי נדר |רב|) במסגרת פסטיבל רוק/מטאל מתקדם.
-- -- --
בראיונות עוד לא יצא לי "לאכול חרא", גם כי לא הייתי בכל כך הרבה, וגם כי אני לא מחפשת משרה "רצינית", אז הראיונות לא ארוכים או לא קיימים.
הראיון האחרון היה הכנה לסדרת מבחני מיון, שהבנתי שאני כנראה לא אעמוד בהם (בעצם ספציפית מבחן "דינמיקה חברתית")

ברומבית

New member
אופסי
זכרתי "רב" איכשהו-

"חרדי" באמת יותר מתאים.
אבל מצד שני, לא כל איש מזוקן הוא הרצל, ביצת עין היא לא עין, והמבורגר לא ראוי להגדרה הכוללנית "אוכל"

ברומבית

New member
לא חרא
(גם לא קקי)

אז מה אם גם היום בכיתי בטרום-ראיון כי היא אמרה שהעבודה לא מתאימה לי
גם זה עבר...
וזה לא משהו שהיה קורה לאדם הממוצע, שמחפש עבודה זמנית, שיהפוך את החיפוש ל"חרא"

תתפלאי...

אני חושבת שאני די ממוצעת בעניין חיפוש העבודה והסיוטים שעברתי כל פעם שחיפשתי עבודה יכולים למלא ספר שלם.

שוק העבודה הוא שוק דוחה וחסר רחמים ואנושיות.
נדירים הסיטואציות בהם נתקלתי באנושיות בתחום הזה - אבל הם קיימים..

ברומבית

New member
לא קראת לעומק

"אדם הממוצע, שמחפש עבודה זמנית"
לא עבודה קבועה, במקצוע שלמדת, שתרוויחי בה הרבה כסף

למעלה