אני לא אכתוב כותרת!
ראיתי שמתוכננת הופעה בישראל של להקה שבאה פעם ראשונה, ומישהי שאני "מכירה" מהאינטרנט מעריצה אותה. כל כך התרגשתי שרעדתי
במיוחד שהיא פירטה כמה היא אוהבת אותם, ושהיא סיפרה שהסולן+כותב אמר שלא יבוא לישראל מסיבות פוליטיות (דוקא ראיתי כתבה שבה הוא אמר ההיפך, אז אנ'לא יודעת).
התאמצתי למצוא הוכחות שנקבעה הופעה, כי באתר של הלהקה לא היה כתוב, וההצהרה של הבחור לא בדיוק עוזרת. רציתי לבשר לה מעריצה את הבשורה רק כשזה בדוק. בסוף ראיתי כתבונת שמאשרת את העניין, והחלטתי שזה 'מספיק בטוח'.
כתבתי לה, ואז הייתי במצוקה כי נתקעתי עם ההתרגשות בלעדיה, ונלחצתי שהיא עוד לא ראתה
בסוף היא אמרה שהיא כבר יודעת על זה, והתלהבה שחשבתי עליה
בקיצור- אם אני לא מתרגשת מהופעות שאני הולכת אליהן, אני יכולה להתרגש מהופעות שאחרים הולכים אליהן
...כל עוד אני לא מקנאה
על הלהקה הזו ספציפית אני חושבת בתור "הלהקה שלה", אז זה מונע ממני לקנא, וכן לשמוח בשבילה. אם מישהו מספר שהתרגש מהופעה של אמן שאני אוהבת, זה סיפור אחר
-------------
שיחקתי המון ב"סוליטר עכביש". הייתי ב-61% הצלחה, ירדתי לאט ל-54%, אח"כ בשוונג חזרתי ל-61%, נתקעתי שם קצת, ואח"כ לאט לאט עליתי ל-64%. כיף להתעסק בדברים קטנים
-------------
הייתי בראיון עבודה. הייתי צריכה למלא המון טפסים. כשכמעט סיימתי, המראיינת אמרה שנראה לה שזה לא מתאים לי כי צריך לדבר בתקיפות. דיברנו קצת והסכמתי איתה. על הדרך בכיתי
אבל העיקר שהיה שם סוּפר שמצאתי בו סוף סוף את החטיף שחסר בסופרים אצלנו
וגם בורקס פטריות, שנראה כמו מציאה (בלי גבינה או ביצה, רק כתוב למרוח ביצה
), אבל לא יוצא כל כך טוב.
-------------
סוף סוף בדקתי ברצינות את השירים החדשים אצלי.
--------------------
שיר- מאת הלהקה מהפסקה הראשונה, הראשון שלהם ש"החלטתי" שאני אוהבת, כנראה כי הוא הכי קליט וזורם
(לא בגלל הרגש או המסר חס וחלילה
)
http://www.youtube.com/watch?v=nZ1MJQOLKGY
עכשיו ראיתי שיש שם "הערת צמרת" (תרגום חופשי
) שרומזת על היחס של אנשים לפגיעה מינית. לא הצלחתי לראות מה בקליפ קשור לזה, אבל לא צפיתי ברצינות.