סיכום שבועי

קראתי לעומק וזה לא משנה. היית גם שם

כשהייתי סטודנטית.
וזה חרא אפילו גדול יותר.
העבודות הזמניות הן הכי לא אנושיות שיש.

orald

New member
ומעמדך לא יציב, מפחדת שכל הזמן יעיפו אותך

צחוק הגורל שנחתתי לבינתיים על העבודה היחידה שממנה לא יעיפו אותי, ולא משנה אפילו מה יש בין רגליי(דאגה שתמיד יש לי עם עבודות אחרות וכבר פוטרתי בעטיה, וממנה אנשים סיסג'נדרים לא סובלים), אלא אם התפוקה שלי תרד לשפל בלתי אפשרי, אבל לקרוא לה "אנושית" תהיה בדיחה מרה.

ברומבית

New member
טוב, אני לא צריכה לפחד

אני לא צריכה עבודה דחוף, אז אני יכולה לבחור רק עבודות שלא מעיקות מדי

מתייחסים אליך כמו אל זבל חסר אנושיות

מזלזלים בך ובזמנך.
מטרטרים אותך, משפילים אותך וכמובן משלמים לך שכר זעום ביותר.
טוב, האמת שזה המקרה הטוב.
אני מעדיפה להדחיק את כל הכסף שחייבים לי מהימים ההם..
כל מקום שיכלו 'לעגל פינות' כדי להוריד לי במשכורת, עשו את זה.
ועכשיו לכי תרוצי אחריהם שיחזירו לך.

ואל תגידו לי שיש בית משפט.
אני לא הולכת לבית משפט בשביל 300 ש"ח. זה לא שווה לא את הכסף שצריך לשלם שם ובטח לא את כל הבלאגן הזמן והכאב ראש.
וזה תמיד ככה.
100 ש"ח פה, 200 ש"ח שם...
והם יודעים שלא תוכלי לעשות כלום ומנצלים את זה.

ברומבית

New member
טוב, לא יצא לי לעבוד בהרבה מקומות

עוד לא יצא לי לטעום מהחלק המר של שוק העבודה

כשעבדתי עם אמא נתנו לי הכל יפה יפה.
חוץ מהעבודה הזו- עבדתי רק שבוע, ועוד לא הגיע הזמן לשלם עליו

orald

New member
אני שמחה שתמימותך בתחום עוד לא נפגעה.

ואני מקווה שתמיד תצליחי להתחמק ממה שקורה בעולם העבודה האמיתי, שלפחות מישהי תצליח.
כמובן שלעבוד עם אמא שלך יסביר למה התנהגו אליך יפה ולא עיגלו לך פינות במשכורת.

orald

New member
ואני עבדתי למשל בניקיון בחברת כ"א.

שם בכלל חושבים שאת שפחה שלהם ומזלזלים בך.

בתחנות דלק מקללים ותוקפים אותך פיזית(מה נסגר איתכם, לקוחות?! מה יש לאנשים שהדלק מעביר אותם על דעתם? מה זו הרצחנות הזו?) וההנהלה מאשימה אותך, כמובן, בזמן שהיא לוקחת לך כסף על כל מנוול שברח בלי לשלם("נו, אז תיקחי כסף מראש!", אני כבר שומעת את כולם אומרים, כולל הבוסים, ואז על מי יצרחו שהלקוחות נעלבים כי אני לא מאמינה שהם ישלמו?), למרות שיש מספר רכב שלו.

בפיצריה/מסעדה את עושה את הכל, משלמים לך שכר זעום, לא נותנים לך טיפים למרות שבהגדרת התפקיד הרישמית את "מלצרית", וכמובן מטאטאים תקיפות מילוליות, מיניות ופיזיות מתחת לשולחן.
לא כיף לבוא לעבודה ולהיקרא "הומו" כמה עשרות פעמים ביום.

במוקד הטלפוני של שירותי הרכב שעבדתי בו לא עבר יום בלי שאיחלו לי למות בנסיבות שונות ומשונות(אבל זה עוד שטויות, זה תמיד הצחיק אותי שהם רחוקים וחסרי אונים לפגוע בי, שלא כמו בתחנת הדלק), למרות שמכל העובדים אני הייתי הכי מנומסת ורכה איתם(רכה מדי, כמו שהעירו לי הבוסיות).

ובאופן אבסורדי, עם כמה שהעבודה הנוכחית שלי חרא מעצם טיבה, אני באמת לא צוחקת שהרוב המוחלט של הלקוחות מתייחסים אלי טוב יותר ממה שהיה בתחנת הדלק או במוקד הטלפוני, והבוסית לא צורחת עלי אף פעם. ועדיין זה בהחלט לא גן עדן.

orald

New member
הגיע הזמן דווקא להכניסם לארון אחר...

של קבורה.

אני לא הולכת לסלוח על התקיפות האלו בקרוב, זה בטוח.

orald

New member
השבוע ושבוע שעבר...

בשבוע הקודם, לפני זה שמסתיים עתה, ביקרתי את אמא שלי בפעם הראשונה מזה 3 שנים(מה שהכריחו אותי לבוא כמה פעמים לשבעה של אבא שלי לא נחשב, וגם אז לא ישבתי שבעה מלאה). באתי רק לסגור מעגל ולצאת מהארון בפניה, לא להסדרת היחסים. באותה הזדמנות גם ראיתי את אחותי הקטנה שגם עימה אני בנתק.
הלכתי עם זוגתי לשם תמיכה וציפיתי לחוויה נוראית. אמא שלי ניסתה להיות נחמדה, חלקית כי הבאתי אורחת(והיא חייבת לעשות רושם טוב של אישה צדקת מול אנשים מבחוץ), וחלקית כי היא מנסה להתחנף כל הזמן שאשוב להיות בקשר איתה, בלי להבין מה היא עשתה לי אישית ולמה לא אני ולא אחותי הגדולה רוצים חלק בחייה.
הסברתי להן בקצרה לגבי, ולמרות שאמא שלי לא לגמרי קולטת היא גם לא צעקה, קיללה או התמוטטה(באסה על החלק האחרון
). אחותי הקטנה הייתה נבוכה וקצת גיחכה אבל קיבלה, למיטב הבנתי.
אמא שלי די הלהיבה את זוגתי עם תמונות שלי כילד קטן, אישית אני מעדיפה ככל הנראה שלא לראות תמונות שלי מהעבר.
היא מלמלה לזוגתי משהו בסגנון "תעצרי אותו", ואחרי זה הבהרתי לה שאיבר המין שלי "יעוף" בעתיד.
שאלתי את אחותי הקטנה, באנגלית, כדי שאימי לא תבין, אם היא לסבית, כי תמיד חשדתי לאור...ראיות מסויימות, אך היא הכחישה.
מנגד היא טענה דווקא שהיא אוהבת yaoi, לא שאני מבינה את הקשר בין ההכחשה למידע הנ"ל.
סיימתי בכך שלקחתי שני סירים נחוצים מבין שלל כלי המטבח שהוריי צברו(או ליתר דיוק, "זרקו כסף על...") במשך השנים, כי אם כבר אני מבקרת, למה לא לקחת מה שאני צריכה?
בית ההורים נראה טוב ומסודר יותר, עם מעט שיפוצים, גם אם עדיין מצחין, מה שיקל מעט על מכירתו כשארש את הדירה בבוא היום.

למרות שהיו לי פרפרים בבטן לחזור לשכונה הישנה בסופו של דבר אני מרגישה שלא עשיתי או הרווחתי הרבה בכך, ואין תחושה של שינוי ממשי.
עד כאן הביקור והשבוע הקודם.

ביום שני הזה יצאתי עם זוגתי לת"א. היא לדירתה ואילו אני לאיכילוב, לפגישת מעקב נוספת עם האנדוקרינולוגית שלי, ובה קיבלתי העלאה במינון האסטרוגן , כפי שרציתי, והפסקה מוחלטת לבינתיים של חוסמי הטסטוסטרון לאחר שלא לקחתי במשך תקופה מסויימת אך עדיין ניכר דיכוי טסט' גבוה(רמת הטסט' עדיין נמוכה משל אישה רגילה), ובשל סיבות אישיות.
ביליתי עם זוגתי את הלילה בדירתה עם השותפות שלה(הפעם בלי שידיד טראנספוב שיכור ומסומם ינסה לאנוס את אחת מהן או להרוג אותי, חחח) ולמחרת חזרתי לצפון.
חוץ מזה אין מה לספר, עובדת, מתגעגעת לחברה(אחרי שבועיים רצופים שלה אצלי הבית נראה ריק
) וממשיכה לצפות מחדש בכל פרקי Stargate SG1.
Jaffa, kree!!!

אגב סדרות, אני מתאכזבת יותר ויותר מ-Game of Thrones ככל שהם סוטים יותר ויותר מהאירועים בספרים. זו כבר ממש לא הסדרה שקיוויתי שיעשו, ואני בקושי מצליחה לראות פרקים, ואף פעם לא בישיבה אחת, כי זה יותר מדי מתסכל.

אין קשר בין המידע

שאחותך אוהבת YAOI לבין אם היא לסבית. הכרתי לסביות שאהבו YAOI. זה היה מוזר, אמנם, כי מדובר בז'אנר רק עם גברים, אבל הן טענו שהן אוהבות את זה...
שיהיה לבריאות

ואין כמו stargate. אחת הסדרות הכי טובות אי פעם (כמובן, רק בפרקים שריצ'רד דין אנדרסון שיחק בהם).

orald

New member
לא חשבתי שיש קשר, רק נראה לי מוזר...

שמיד אחרי ההכחשה היא תטען שהיא דווקא אוהבת YAOI, משום מה.
כאילו...אני לא אוהבת בנות, אני דווקא מאד בקטע של גברים הומואים?

ומקגאיוור הכי טוב, מצאו לו מחליף כל כך עלוב בעונות האחרונות! היה עדיף להשאיר את זה צוות של 3 אנשים במקום לתת את הפיקוד לשחקן הדלוח הזה. האוסטרלית הברונטית(שמה ברח לי) דווקא הייתה שיפור על פני אמנדה טיפינג(קרטר), אולי רק כי אני זוכרת אותה לטובה מ"פארסקייפ" וכי היא העניקה איזושהי "עוקצנות" לסדרה שחסרה לי עם אמנדה, שתמיד הייתה חייכנית, אימהית ו"נשית טיפוסית" מדי(כל פעם שיש ילד/ה היא נדבקת אליו/ה עם חיוך אווילי מאוזן לאוזן).

את אטלנטיס לרוב לא אהבתי כל כך, זה היה יותר מדי דאחקות והתרכז במה-שמו המדען שיציל את כולם בזמן שהוא מצחיק אותם.

ויוניברס...אבוי, היה לזה סיכוי להצליח בעיניי כסדרה יותר רצינית(ממש בהתחלה מאד התלהבתי שלקחו את זה לזווית יותר ריאליסטית ורצינית) אבל הם התחילו לאבד אותי עם הדרמה בגרוש ופרקי המילוי(filler) בזמן שהעלילה דישדשה במקום.

דווקא אהבתי את קרטר. למרות היותה בלונדה

היא לא שידרה שום סקס אפיל, אלא להיפך, מקצוענות, וכמובן, מה שאני הכי אוהבת, אישה שהיא מדענית שפותרת את הבעיות הטכניות

את האוסטרלית לא אהבתי והיא היתה תוספת די מעצבנת ומיותרת לדעתי...

orald

New member
קרטר בהחלט טובה מההיבט הזה...

ובפרק הראשון, הפיילוט של SG1, בהחלט היה נחמד לראות איך היא תופסת את מקומה בצוות ומראה לאו'ניל מהיכן משתין הדג...אבל עשו אותה רכה מדי לטעמי.
האוסטרלית(קלאודיה בלאק הנהדרת) הייתה יותר משעשעת ועוקצנית, ואני מודה שגם התפקיד שלה בפארסקייפ בהחלט עזר לי לחבב אותה יותר.

queen helen

New member
כל הכבוד שסיפרת לאמא שלך

גם אם אתן לא בקשר, זה עדיין מהלך שמצריך הרבה אומץ.
לי אין אומץ לספר לשלי על הא-מיניות, וזה דבר הרבה פחות "גרוע" מבחינתם.

בגלל שלא קראתי את הספרים אני אעיז ואשאל - יש לך לינק לעונה השניה של משחקי הכס?

orald

New member
רק לינקים שחוקיותם מוטלת בספק.

ואני ממליצה לך לקרוא את הספרים, הם הרבה יותר מעמיקים וטובים.

למעלה