סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

לכבוד החג הבא עלינו לטובה, ואיתו החופש (חופששששששששש!!!!!!!!!!!) - הגיע הזמן לסכמ"ש קצת שונה

אז...
מה אתם עושים בליל הסדר?
בחול המועד עובדים או נחים?
מטיילים? לאן?
מה היין האהוב עליכם?
איך אתם אוהבים את הגפילטע פיש שלכם?

שונאים גפילטעפיש? יופי - ישאר לי יותר!

ובלי קשר - איך עבר השבוע האחרון?
דברים טובים
דברים רעים
שיר

חג שמח וכשר (או שלא
)

ברומבית

New member
הפעם אני אענה מוקדם

מה אתם עושים בליל הסדר? אבלה בלחכות לאוכל בסדר של הקיבוץ, ובסוף שאראה שהאורז מעורבב מדי בדברים שאני לא צריכה והשמנה הצמחונית משעממת.
בחול המועד עובדים או נחים? החופש גרם לי לדאגות, אז אני אחפש עבודה כבר מיום ראשון.
מטיילים? לאן? שומקום
מה היין האהוב עליכם? יין בלי אלכוהול

איך אתם אוהבים את הגפילטע פיש שלכם? צמחוני?

שונאים גפילטעפיש? יופי - ישאר לי יותר! קחי הכל

דברים רעים - זה גם משבוע שעבר:
1. מחלה. בהתחלה בעיקר חום, אח"כ הפוקוס עבר לשיעול, שלפעמים היה אימתני. עכשיו נשאר שיעול עדין.
2. הרהורים. חשבתי על זה שאני צריכה לשלוט בחיים שלי, להיות עצמאית, לקבל החלטות, לקבוע מטרות... זה בעיקר ייסר אותי. זה היה בגלל פחד, אבל כבר לא הרגשתי את הפחד, רק את הבאסה. כל פעם דיברתי עם אמא והיא הרגיעה אותי. לא פטרנו את כל הנושאים, אבל כמעט נרגעתי, וחזרה שמחת החיים. גם יצאה מזה החלטה, ועשיתי משהו שדחיתי הרבה זמן. רק חבל שהייתי צריכה לסבול כל כך בשביל להגיע לזה, וזה אפילו לא כזה מסובך

דברים טובים- התאוששתי.

שיר שחשבתי שאפשר לקשר לנושא השבועי שלי, אבל יש לי לב אבן אז כמובן לא התרגשתי

orald

New member
אצלי...

מה אתם עושים בליל הסדר?
אוכלת...לבדי. עובדת...לבדי. ישנה...לבדי.

בחול המועד עובדים או נחים?
עובדים, עובדים. גם ביום כיפור אעבוד אם תהיה עבודה, מצידי.

מטיילים? לאן?
בדמיון שלי? לחברה. מתגעגעת ומשתגעת.

מה היין האהוב עליכם?
כרגע? האדום היבש שקניתי במבצע(2 ב-30 ש"ח!). יין אדום יבש של יקבי אפרת. נקנה בשביל הבישולים אבל טעמתי קצת ועכשיו אני צריכה בכוח לעצור את עצמי לא ללכת למקרר ולגמור את הבקבוק.
ידעתי כבר שאני אלכוהוליסטית בפוטנציה ולכן נמנעתי יותר משלוש שנים לגעת באלכוהול, וזו פעם ראשונה שיש לי אלכוהול בדירה בכלל שלא מישהו אחר קנה. זה קשה, ואני לא אשקר שעמדתי לגמרי בפיתוי ולא נגעתי בזה מעבר לבישול(שאגב, יצא נפלא). אני מפחדת.

איך אתם אוהבים את הגפילטע פיש שלכם?
מתקתק, קצת חריף אולי, עם הרבה גזר וג'לטין.
ועם כמה שפחות עצמות לא מרוסקות כראוי, אני מתה מפחד מעצמות של דגים.

שונאים גפילטעפיש?
נראה לך? יאללה תביאי לי גם את שלך!

איך עבר השבוע האחרון?

השבוע עבר בסדר. קמה, אוכלת, משחקת קצת במחשב(חזרתי לשחק קצת אחרי חודשים של הפסקה), עובדת, הולכת לישון וחוזרת על זה ביום שלמחרת.
קצת קניות של דברים שממש נגמרו לי בבית בגלל חוסר בתקציב...בכסף האחרון שהיה לי בארנק. המצב בבנק הגיע כמעט ל-0, ואין לי מסגרת אשראי...אבל אז המשכורת נכנסה ואני אשרוד לעוד חודש.
הולך לי טוב למדי בעבודה החדשה השבוע.
מתגעגעת לחברה מאד, עבר שבוע בלעדיה וזה קשה, מתחיל להיראות כמו נצח.

ושיר:
הפעם זה "שיר" שהחברה הראתה לי והחלטתי שאני מזדהה עימו מאד.

niwo

New member
לול על השיר.

שמעתי כבר cover-ים שאותו משתמש פירסם בעבר. הוא גדול.

orald

New member
הבקבוק נגמר, חחח.

טיפ-טיפה מבוסמת...אבל לא נורא, יש בקבוק שני להשלים את המשימה!

אבל לא, אני לא אפתח אותו אלא אם ארצה לבשל, ולא בטוחה שארצה לבשל עם יין עוד פעם.
+

כנראה...חחחח.

היי! קוויני!!! איך בחו"ל?????

אל תשכחי להביא לי מתנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בעיקרון גם השבוע היה מחורבן. הן מבחינת עבודה - לא היה לי שום מוטיבציה לעבוד XD
והן מבחינה אישית - שעדיין מרגישה מחורבן עם הכל.

ערב פסח אצל אמא.
האמת שמאז ה"בעיה המשפחתית" שנפלה עלינו לרעה לפני כשנה וחצי, יש לי רצון עז להעלם מהראדר שלהם. בערבי משפחה כאלו אני כבר לא מרגישה שייכת, ומעדיפה להישאר בבית.
מקווה שיעבור בשלום

ביקשתי לעבוד בחופש פסח מכיוון שאין לי שום כוונה לבזבז ימי חופשה יחד עם כל עם ישראל ואישתו.
אני עדיין חושבת איך לדבר עם הבוס הגדול ולראות אם אוכל להוריד לחצי משרה אחרי שהראש צוות שלי תחזור מחופשת לידה.
מניסיון אישי שלי. גם אם ייאשרו לי חצי משרה (סיכוי קלוש), עד שראש הצוות תחזור, אני כנראה כבר אתאושש ממצבי המחורבן ולא אזדקק לו.
זה מה שהכי מרגיז, כשצריך את הזמן לריפוי עצמי, הוא לא נגיש וצריך איך שהוא לשרוד את היום בלי לצרוח על כולם או להגיש מכתב התפטרות. גרררררררררר!

שיר...

חייבת לדווח

שליל הסדר עבר בשלום!!!! כל כך חששתי שאפרוץ שם בבכי מול כולם

אבל זה היה פשוט מדהים איך שכשאתה עם אנשים מצחיקים הכל פתאום נרגע ונהיה בסדר (גם אם ידוע שלא).

והאחיינית הבובה שלי, כל כך מקסימה ומפונקת ברמות. לא העזתי להתקרב אליה כי כולם התנפלו עליה XD אבל היה נחמד להתבונן בה מרחוק XD

אה, ויש לי עוד אחיינית טרייה. היא עדיין "מכוערת" בגלל שהיא טרייה, אבל אני רואה שהיא תהיה דומה לאמא שלה, שהיא בחורה בהחלט חיננית ונאה. אז אני לא דואגת.

קיצר, היה קצת עמוס אבל בסדר

חג שמייח לכולנו!

דרוש שם

New member
אז ככה

מה אתם עושים בליל הסדר?- סדר
בחול המועד עובדים או נחים?-לומדים
מטיילים? לאן?- לשוםמקום
מה היין האהוב עליכם?-אדום מתוק
איך אתם אוהבים את הגפילטע פיש שלכם? -מנישביץ'

ובלי קשר
כרגיל....

niwo

New member
הסכמ"ש שלי

מה אתם עושים בליל הסדר? לאורך כל החג תהיינה ארוחות משפחתיות. ליל הסדר לא יצא דופן. בליל הסדר הגיעו אנשים מקנדה וממזרח אירופה, ולכן זה מנע ממני להוציא לפועל את התוכנית שלי של לקרוא קומיקס מאחורי ההגדה (ביקשו מאיתנו להראות לאנשים מחו"ל איך עושים סדר 'אמיתי'). כרגיל, אני חסר סבלנות בסדרים ולכן כשמגיע התור שלי לקרוא, אני קורא בשיא המהירות קטע נכבד מההגדה בכדי שנוכל לאכול כבר.

בחול המועד עובדים או נחים? יש לי כ"כ הרבה מטלות בלימודים להשלים בחופש, ואני לא יודע איך אשלים אותן עם כל היציאות הקרבות שלי.

מטיילים? לאן? ובכן, אני מתכוון להגיע לכנס עולמות. וכמו כן, ללכת להצגה שתיכננתי ללכת אליה כבר כמה זמן. עם זאת, מתחיל להיות לי מאוד חם, ולכן אני מעדיף לא לצאת מהבית. לעזאזל, היום נשרפתי כהוגן בשמש, ויצאתי לחצר רק ל-10 דקות.

מה היין האהוב עליכם? אני לא שותה אלכוהול. בעיקרון, אסור לי לשתות אלכוהול מכיוון שאני לוקח כדורים מסויימים שמעלים את הסיכון לתמותה אם אשתה אלכוהול. ברם, אפילו אם לא הייתי לוקח את הכדורים, לא הייתי שותה אלכוהול משיקולי בריאות. אני מעדיף לא לפגוע בגוף שלי שגם ככה לא בריא. אלכוהול ייפגע לי בספיגת הסידן, הברזל וכו', מינרלים שאני נמצאים אצלי ב-deficient.

איך אתם אוהבים את הגפילטע פיש שלכם? אני צמחוני. עוד כשהייתי ילד והכריחו אותי לאכול בשר, עדייו לא הסכמתי לאכול גפילטע פיש (אני צמחוני מגיל 8).
שונאים גפילטעפיש? יופי - ישאר לי יותר! קחי.

ובלי קשר - איך עבר השבוע האחרון? בעצלות. לא התחשק לי ללמוד, לא התחשק לי לעשות כלום (אע"פ שהייתי צריך כן ללמוד). הסיבה לעצלותי היא כי סיימתי מבחן מאוד גדול שחרשתי אליו במשך המון המון זמן.
דברים טובים- אני לא כ"כ יכול להגיד. אני רק יכול להגיד שאין עוררין במשפחתי שאני 'מלך הילדים'.
דברים רעים- מישהו ביקש ממני חברות. הוא הודה בפניי שהוא אוהב אותי במשך שנתיים. רציתי רק לאכול את עצמי.
אותו בחור ידע שאני לא סטרייט, אך הוא לא ידע מה אני בדיוק.
מניסיון העבר, הייתי צריך להתגבר על המבוכה שלי ולסיים את זה כמה שיותר מהר. הסברתי לו שאני אסקסואל. שזו הנטייה המינית שלי, שזה שייך ל-LGBT (אני מחשיב אסקסואליות כחלק מהקהילה. חוץ מזה, היה לי הרבה יותר קל להסביר לו שלא יצא לו משהו ממני, אם אשייך את האסקסואליות עם LGBT), שזו הגדרה שלקח לי הרבה זמן למצוא בכדי להתאים את מה שאני מרגיש. הוספתי גם שאני א-רומנטי בכדי להבהיר חד וחלק שאני לא מעוניין בחבר (אע"פ שאני א-רומנטי אפור).
הוא ניסה לרמוז שאולי זה ישתנה בעתיד, ושאם כן, אז הוא עדיין ירצה להיות חבר שלי (אני רק חייכתי בנימוס, אלא שלא היה לי נעים לומר לו שזה לא ישתנה).

שיר- http://www.youtube.com/watch?v=GqRhGFh-7yE

חג שמח וכשר (או שלא)- לא כשר.

orald

New member
איזה כיף לך!

הלוואי עלי שמישהו היה יוצא ואומר לי שהוא מאוהב בי ככה סתם.

רק שעם המזל שלי זה יהיה אחד בן 50, נשוי וסוטה לגמרי.

אני יודעת שזה בוודאי לא הכי כיף כשאתה רק מוטרד מזה בשל חוסר עניין מוחלט, אבל נסה לחשוב על זה ככה: הרבה אנשים נואשים למצוא מישהו שיאהב אותם ובך התאהב בחור, הודה שמאוהב בך כבר שנתיים ורק עכשיו אזר את האומץ לצאת בפניך. זה כל כך...רומנטי!

niwo

New member
friendzone level: moi

זה אולי ישמע כמו טרוניה שהרבה ירצו לחנוק אותי כשהם ישמעו על הבעיה שלי.............. אבל, מתאהבים בי הרבה.
אני לא יודע למה, וזה מתחיל לגרום לי להרבה חרדות.
אני מנסה להיות כמה שפחות סימפטי, או לא לגרום לאיזה שהוא tease שיעורר אנשים אחרים, אלא שאנשים בכ"ז מתאהבים בי.
וזה קשה לי, כיוון שאני לא רוצה לפגוע בהם.
מתאהבים בי כל מיני אנשים- גם כאלו שממש מטרידים אותי (כן, כמו אצלך, גם אחד נשוי בן 50+, פדופיל יכול להתאים לקטגוריה) וגם כאלו שהם יותר סימפטיים ו/או חברים שלי.
לפני כחודש התוודה בפניי אחד החברים היותר קרובים שלי (חבר אחר, לא זה שמוזכר בהודעה ממקודם) שהוא מאוהב בי במשך כ-3 שנים ושהוא לא מצא בת אחרת שהוא נמשך אליה ככה. זה היה לי ממש קשה לסרב לו. הייתי ממש צריך לשפוך את הלב שלי בשביל להסביר לו מי אני, ומה אני מרגיש ומה זה אומר להתאהב, ומה זה אומר למצוא פרטנר עבורי, ואילו כוחות זה יצריך ממני לגור ביחד עם עוד מישהו. זה קשה, כי אני לא אוהב לפגוע באחרים, אני לא רוצה שהחברות ביננו תפגע ואני לא מעוניין בדרמה מיותרת כשיש לי דברים יותר חשובים על הראש.
זוהי סוגייה שממש מטרידה אותי בשנים האחרונות, ורק לאחרונה חשבתי לסכם לעצמי עד כמה אני סובל מזה. עד כמה אנשים אחרים משוועים למה שמושג אצלי בקלות, ועד כמה שאצלי זה דווקא גורם לחרדה ולרתיעה.
זה הרבה יותר קל לדמיין רומנטיקה בראש, אך כשזה מגיע למציאות, זה פתאום לא כ"כ קוסם.

אגב, אני לא חושב שכל אחד, גם אם הוא מחפש אהבה, נעתר לכל בקשת חברות, גם מאנשים נחמדים ו'נורמטיביים'.
אוף. אני שונא להרגיש ה-bad guy שרומס ודורך על רגשות של אחרים.

orald

New member
הבאתי את הבחור המבוגר בתור דוגמה דמיונית...

אפילו כאלו לא מתאהבים בי "סתם".

לפחות מצאתי מישהי שהתאהבה בי, ואני בה, לבסוף.

וואי, אני כ"כ מבינה אותך!

היתה לי תקופה שהרבה התאהבו בי, אבל לא אהבתי אף אחד מהם.
למרות שאני מאוד רומנטית ומאוד רוצה ומחפשת אהבה, אין דבר יותר מבאס ממחזר/מאהב/מישהו שמגלה לך אחרי שנים שהוא מאוהב בך.
התחושה הזו שאחרים חושפים את עצמם בצורה הכי פגיעה, וצריך להגיד להם 'לא'.
ולא משנה איך אומרים את זה, זה תמיד פוגע...
ואתה יודע את זה.
וזה מבאס רצח....
אפילו הייתי פעמיים חברה של שני בנים (אחד בכיתה ה' ואחד בגיל 20), רק מפני שלא הצלחתי לומר להם לא ישר..
זו כמובן היתה שטות.
ואח"כ כמובן נפרדתי מהם.
וזה כאב להם בכל מקרה.

אבל רק רציתי לומר שאני מבינה למה זה מבאס.

אפילו כתבתי על זה שיר בתיכון....
וכמו שכתבת בסוף, לא צריך להיות א-מיני וא-רומנטי כדי להיות במצב הזה.
גם מיניים ו/או רומנטיים יכולים להיות במצב הזה.

Larik

New member
אוי, מה קרה לשרשורי סיכום שבוע....

בכלמקרה אצלי.
מה אתם עושים בליל הסדר? מה זה ליל סדר?
ברצינות, מה זה? אתם מתכוונים ללילה הזה שפוגשים הרבה קרובי משפחה שלא רואים במשך מליון שנה?
בחול המועד עובדים או נחים? מה זה מנוחה?
הרבה לימודים בעבודה החדשה שהתחלתי.
מטיילים? לאן? מה זה?
מה היין האהוב עליכם? בירה

איך אתם אוהבים את הגפילטע פיש שלכם? לא אוהב. קחי.

בכללי, ישבתי עם חבר במסעדה, ואז ניגש איזה בחור ואמר שמצאתי חן בעיני ידידה שלו והוא ביקש את המספר טלפון שלי.
זה הדבר היחיד שזכור לי מהשבוע הזה.
שאר הזכרונות שלי מורכבים משורות קוד של לינוקס שאני רואה על גבי מסך מחשב.

Larik

New member
שיר בהשראת השבוע

שיר שכולו מורכב מצלילים של הודעות שגיאה ב WINDOWS
http://youtu.be/Bu9bQA-UKOU

באופן אירוני, השיר נוצר ע"י תוכנה שנועדה ללינוקס

נו? ונתת????

הלו?! יש דייט?

איזה נחמד ששולחים את החברים להתחיל עם מי שמוצא חן. גם איתי עשו את זה. אני חושבת שזה המהלך שהכי מוצא חן בעיני. אבל רק אם השליח הוא בחורה. אם זה בחור אז אני מתחילה לחשוד XD

orald

New member
אז...כדאי שיתחיל לחשוד?

ואת יודעת, גברת המבורגר הנכבדה, ישנן לסביות באוכלוסיה והן אף עשויות להתחיל איתך יום אחד, אם לא עשו זאת עד עתה.
למעשה, זה החלק האהוב עלי באוכלוסיית העולם.

למעלה