הסכמ"ש שלי
מה אתם עושים בליל הסדר? לאורך כל החג תהיינה ארוחות משפחתיות. ליל הסדר לא יצא דופן. בליל הסדר הגיעו אנשים מקנדה וממזרח אירופה, ולכן זה מנע ממני להוציא לפועל את התוכנית שלי של לקרוא קומיקס מאחורי ההגדה (ביקשו מאיתנו להראות לאנשים מחו"ל איך עושים סדר 'אמיתי'). כרגיל, אני חסר סבלנות בסדרים ולכן כשמגיע התור שלי לקרוא, אני קורא בשיא המהירות קטע נכבד מההגדה בכדי שנוכל לאכול כבר.
בחול המועד עובדים או נחים? יש לי כ"כ הרבה מטלות בלימודים להשלים בחופש, ואני לא יודע איך אשלים אותן עם כל היציאות הקרבות שלי.
מטיילים? לאן? ובכן, אני מתכוון להגיע לכנס עולמות. וכמו כן, ללכת להצגה שתיכננתי ללכת אליה כבר כמה זמן. עם זאת, מתחיל להיות לי מאוד חם, ולכן אני מעדיף לא לצאת מהבית. לעזאזל, היום נשרפתי כהוגן בשמש, ויצאתי לחצר רק ל-10 דקות.
מה היין האהוב עליכם? אני לא שותה אלכוהול. בעיקרון, אסור לי לשתות אלכוהול מכיוון שאני לוקח כדורים מסויימים שמעלים את הסיכון לתמותה אם אשתה אלכוהול. ברם, אפילו אם לא הייתי לוקח את הכדורים, לא הייתי שותה אלכוהול משיקולי בריאות. אני מעדיף לא לפגוע בגוף שלי שגם ככה לא בריא. אלכוהול ייפגע לי בספיגת הסידן, הברזל וכו', מינרלים שאני נמצאים אצלי ב-deficient.
איך אתם אוהבים את הגפילטע פיש שלכם? אני צמחוני. עוד כשהייתי ילד והכריחו אותי לאכול בשר, עדייו לא הסכמתי לאכול גפילטע פיש (אני צמחוני מגיל 8).
שונאים גפילטעפיש? יופי - ישאר לי יותר! קחי.
ובלי קשר - איך עבר השבוע האחרון? בעצלות. לא התחשק לי ללמוד, לא התחשק לי לעשות כלום (אע"פ שהייתי צריך כן ללמוד). הסיבה לעצלותי היא כי סיימתי מבחן מאוד גדול שחרשתי אליו במשך המון המון זמן.
דברים טובים- אני לא כ"כ יכול להגיד. אני רק יכול להגיד שאין עוררין במשפחתי שאני 'מלך הילדים'.
דברים רעים- מישהו ביקש ממני חברות. הוא הודה בפניי שהוא אוהב אותי במשך שנתיים. רציתי רק לאכול את עצמי.
אותו בחור ידע שאני לא סטרייט, אך הוא לא ידע מה אני בדיוק.
מניסיון העבר, הייתי צריך להתגבר על המבוכה שלי ולסיים את זה כמה שיותר מהר. הסברתי לו שאני אסקסואל. שזו הנטייה המינית שלי, שזה שייך ל-LGBT (אני מחשיב אסקסואליות כחלק מהקהילה. חוץ מזה, היה לי הרבה יותר קל להסביר לו שלא יצא לו משהו ממני, אם אשייך את האסקסואליות עם LGBT), שזו הגדרה שלקח לי הרבה זמן למצוא בכדי להתאים את מה שאני מרגיש. הוספתי גם שאני א-רומנטי בכדי להבהיר חד וחלק שאני לא מעוניין בחבר (אע"פ שאני א-רומנטי אפור).
הוא ניסה לרמוז שאולי זה ישתנה בעתיד, ושאם כן, אז הוא עדיין ירצה להיות חבר שלי (אני רק חייכתי בנימוס, אלא שלא היה לי נעים לומר לו שזה לא ישתנה).
שיר-
http://www.youtube.com/watch?v=GqRhGFh-7yE
חג שמח וכשר (או שלא)- לא כשר.