ורוד עם נצנצים
New member
הסיכום שלי...
בליל הסדר הייתי אצל אחותי הבכורה. נכחו גם אחי השלישי עם כל משפחתו, ההורים שלי ואחותי השביעית (מתוך שמונה..)
היה ממש נחמד.
אני אוהבת ארוחות עם האחים והאחיות שלי.
אחותי וגיסי מבשלים מעולה והבנות שלי עסוקות במשחקים עם בני הדודים שלהם. ולי? לי יש שקט וזמן לקרוא ספר או להנות מאוד שיחה עם האחיות/ים שלי.
בחול המועד אני חצי עובדת חצי חופש: אתמול והיום חופש. ממחר עבודה... (כעקרון אנחנו עובדים, אני פשוט לקחתי יומיים חופש כדי להיות עם הבנות שלי קצת)
אתמול טיילנו למערת הנטיפים. חביב. אח"כ עצרנו באיזה פארק לאכול ולשחק.
יין אהוב - לא שותה אלכוהול בכלל. בטח לא אחרי מה שקראתי לפני כמה ימים על מה שקורה למי שמשתכר
מעבר לזה שיש לי 'אנטי' לאלכוהול ולנזקים שלו, אני לעולם לא אצליח להבין מה בכלל מוצאים בו.
כל דבר שטעמתי עם אלכוהול היה מר ומגעיל. במיוחד בירה.. אבל גם יין.
המקום היחידי שבו יין הוא עוד נסבל זה בבישולים. וגם אז, רק בכמות סבירה.
שונאת גפילטעפיש
יופי - ישאר לי יותר!
ועל גפיטלעפיש המצאתי את המשפט הבא:
לא אומרים אוכל על איכס!!
השבוע האחרון עבר באפיפות.
כשאני צריכה ללמוד, אני תמיד מרגישה 'ניתוק'. חשבתי לקחת כדור קונצרטה (רטלין ליום שלם...), אבל לא עשיתי את זה בסוף. זו היתה כנראה טעות.
חג שמח! והשנה בפעם הראשונה - לא ממש כשר....
בליל הסדר הייתי אצל אחותי הבכורה. נכחו גם אחי השלישי עם כל משפחתו, ההורים שלי ואחותי השביעית (מתוך שמונה..)
היה ממש נחמד.
אחותי וגיסי מבשלים מעולה והבנות שלי עסוקות במשחקים עם בני הדודים שלהם. ולי? לי יש שקט וזמן לקרוא ספר או להנות מאוד שיחה עם האחיות/ים שלי.
בחול המועד אני חצי עובדת חצי חופש: אתמול והיום חופש. ממחר עבודה... (כעקרון אנחנו עובדים, אני פשוט לקחתי יומיים חופש כדי להיות עם הבנות שלי קצת)
אתמול טיילנו למערת הנטיפים. חביב. אח"כ עצרנו באיזה פארק לאכול ולשחק.
יין אהוב - לא שותה אלכוהול בכלל. בטח לא אחרי מה שקראתי לפני כמה ימים על מה שקורה למי שמשתכר
מעבר לזה שיש לי 'אנטי' לאלכוהול ולנזקים שלו, אני לעולם לא אצליח להבין מה בכלל מוצאים בו.
כל דבר שטעמתי עם אלכוהול היה מר ומגעיל. במיוחד בירה.. אבל גם יין.
המקום היחידי שבו יין הוא עוד נסבל זה בבישולים. וגם אז, רק בכמות סבירה.
שונאת גפילטעפיש
ועל גפיטלעפיש המצאתי את המשפט הבא:
לא אומרים אוכל על איכס!!
השבוע האחרון עבר באפיפות.
כשאני צריכה ללמוד, אני תמיד מרגישה 'ניתוק'. חשבתי לקחת כדור קונצרטה (רטלין ליום שלם...), אבל לא עשיתי את זה בסוף. זו היתה כנראה טעות.
חג שמח! והשנה בפעם הראשונה - לא ממש כשר....