סיכום שבועי

ברומבית

New member
זהו, איכשהו יצא לי לשמוע את האקוסטי קודם

(עכשיו אני יודעת שזה הרבה יותר מיוחד מאקוסטי "רגיל") בעצם שמעתי "מבחוץ" רק את הגרסה הזו- בגלגל"צ בערוץ "ויוה"
(בעבר הם היו מפסיקים את השידורים ב-12 בלילה ועוברים להשמיע רדיו) ממש התלהבתי, ושמעתי את הקריין אומר את שם השיר. אח"כ גיליתי את הגרסה הרגילה, ואני אוהבת אותה הרבה הרבה פחות. לצערי גם לא אהבתי שירים אחרים של אותה חבורה.

orald

New member
גם אני חושבת שהגירסה שנתת יותר טובה.

אפילו קיבלה מעמד נדיר ואקסקלוסיבי של שיתוף בקיר הפייסבוק שלי.

ברומבית

New member
ובדיוק ביום חמישי הייתי ב"בר מצווש"

של רחוק-משפחה הזמר שהם הזמינו התיישב בשולחן שלי והסתכל עלי, ואני בכלל לא רציתי שהוא יהיה שם :( לפני שגיליתי שאנשים מופיעים וזו לא הקלטה, אני ואחותי שיחקנו בלזהות את השירים (חשבתי שמישהו עשה אלבום קאברים), היה משעשע. שירים *נורא* מוכרים. אחרי אלף שנה הגיעה המנה הצמחונית שלי. היא היתה קרה בפנים, אבל במילא היינו צריכים ללכת, אז לקחתי אותה בשקית הביתה. חיממתי והיה אחלה

orald

New member
בררר...אירועים משפחתיים.

עדיין זוכרת את התקף החרדה שהיה לי ב...חתונה של אחותי? כבר לא זוכרת מה זה היה. הייתי חייבת לצאת ללובי, להיות לבדי. האירוע המשפחתי האחרון היה הבריתה(מגוחך) של האחיינית, לפני שלוש וחצי שנים. כבר תפקדתי יותר טוב, וישבתי בשולחן עם בני ובנות הדודות שלי. מצד אני חוששת עדיין מאירועים משפחתיים...מצד שני אני מתה להופיע כאישה מול כולם, כשאין להם מושג לגבי.

orald

New member
ביום חמישי בערב הייתי עסוקה בלקפוא ברחובות...

וקצת לעזור להחתים אנשים על עצומה לעירייה שתנדב בית חדש לפורום להט"ב החיפאי, אבל בעיקר לדבר עם אנשים מהקהילה, ביניהם חברה של אחותי((רק סטרייטית מזדהה) שזיהתה את הקשר המשפחתי בגלל הפנים הדומות...רק לא יכלה להבין מי אני כי ידעה שיש לה אח ואחות קטנים, ואני גם דיברתי על אחות קטנה. בסוף יצאתי כטראנסית , זה היה מבדר. ולקפוא. היה ממש קר והייתה רוח.

תם ונשלם - היה מושלם!

בשעה טובה הסתיימה חגיגת הבת מצווה. היה מקסים והיה שווה את כל המאמץ
תודות קווין והמבורגר שצילמו את האירוע. היה סוג של מיני מפגש, כי גם א' היה נוכח
אין לי מושג איך היה האוכל, כי לא הספקתי לאכול. אכלתי רק קצת אבוקדו עם לחמניה שהמבורגר התעקשה לאכול אותה במקום לקחת לעצמה
עכשיו מתחילים לשקם את ההריסות. התחלתי עם כביסות (עשיתי הערב כבר 3!) השבת ישנתי סוף סוף ואני מרגישה שחזרתי לשפיות
לחץ בעבודה. הייתי עומדת בו בלי בעיה עם לא הבת מצווה, אבל עכשיו נוצר לחץ של ממש, כי בקושי עבדתי... אני מקווה שהשבוע אני אתגבר על כל הפערים. שיר אחרון לסגירת הבת מצווה: הפיה הקסומה

fortus

New member
סיכום שלי

חדש כאן לא יודע עדיין איך אני מגדיר את עצמי כא- מיני או לא אבל כנראה זה הההרגשה הכללית כרגע דברים טובים גילתי שאני לא עוף מוזר ולא לבד במערכה ( בתור אדם שלא מעוניין במין ) וזה די נחמד כל השבוע הזה חתיכת דיכאון אחד גדול תקופת בחינות בפתח ואיתה המצב רוח יורדת לרצפה לא נורא תקופה שתעבור :) לגבי הפרק של האוס האמת שאני לא הכי מעורה בהגדרות אבל זה שהוא הפך את הבעיה לבעיה בריאותית זה לא הכי נכון אבל עדיין זה העלה את המודעות את שיש כרגע לקהילה אז אני חושב שזה יחסית טוב ( יצא לי לדבר עם שותף שלי לדירה ואז איכשהו יצא שהוא של אותי אם אני א- מיני בעקבות הפרק ),

niwo

New member
טוב, אז שנינו כרגע אמורים להסיק שאנחנו לא

לומדים באותה אוניברסיטה. *אל תדאג, אני לא אשאל היכן אתה לומד.

Larik

New member
אני! וגם קצת עוף (
)

חטפתי התמוטטות עצבים ביום חמישי בעבודה, מה שבעצם גרם לי קצת לעצור לכמה רגעים, לחשוב ומייד לרוץ לרופא לבקש חופש מחלה. נכון לכרגע אני בחופש מחלה, נמצא בבית ולא יוצא רואה סרטים ומשחק במשחקי מחשב כל היום. עכשיו כשראיתי כמה סרטים במהלך הימים האחרונים, הייתי רוצה להביע את חוסר הסיפוק שלי מרמת המודעות שנהיתה לי לחוסר השוויון בין גברים לנשים שיש היום בסרטים. תודה נצנץ, תודה קוייני. בזכות השרשורים על הפמיניזם אני שם לב לכל פיפס של סקסיזם שיש היום בסרטים. עכשיו בחיים שלי אני לא אוכל לראות סרט ולא לחשוב "ואו, הבמאי של הסרט מזלזל בדמות הנשית". כמובן שזה סוג של הרס את כל החוויה של לראות סרטים. באמת צודקים במה שאומרים Ignorance is a bliss קליפ שמזכיר לי את מה שעברתי ביום חמישי http://youtu.be/B0AX81gv5aM

אז מה, אתה צריך לעבור התמוטטות עצבים כדי

שנראה אותך? אני מקווה שאתה לא ציני עם התודה שלך.. מצטערת שהרסנו לך את הסרטים - זו לא היתה הכוונה. אני מניחה שמי שאמר: 'אין שכל - אין דאגות' התכוון בעצם ל:'אין מודעות - אין דאגות' ואין ספק שזה אכן נכון. מרבה ידע - מרבה מכאוב... התמוטטות עצבים זה לא כיף. אבל חופשת מחלה של סרטים ומחשב - זה כיף
תהנה מכל רגע, תטען מצברים ותחזור לשפיות. תרגיש טוב!

queen helen

New member
Muhahahaha

התכנית הזדונית שלי עבדה! השלב הבא - להפוך אותך לססססססמולני מססססריח! אהבתי את השיר!

orald

New member
בשביל השלב הבא בתוכנית תזדקקי למנתח מוח מוכשר

למעלה