סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע? שתפו בדברים טובים יותר וטובים פחות (או כלל לא). מה חשבתם על הפרק של האוס? שיר

niwo

New member
אני כ"כ לחוץ

אני אמנם נראה רגוע כלפיי חוץ, אך יש עליי מעמסה כ"כ גדולה. כ"כ הרבה דברים קרו השבוע, בבת אחת. הראש שלי התפוצץ היום ולכן נרדמתי. קמתי רק לפני כמה דקות וזה לא טוב. עכשיו הזמן שתכננתי לעבוד בו הלך. אני לא יכול כ"כ לספר מה קורה איתי בחיים האמיתיים שכן חברים שלי קוראים בפורום (היי
, אסקסים שכמותכם). ו..מסתבר שפיספסתי מריבה בפורום? האוס? אני לא רואה סדרות אמריקאיות. I don't really watch stand alone shows. http://www.youtube.com/watch?v=XcHJMiSy_1c&feature=related

איך שאני אוהבת קליפים עם ריקודים!

מקסים. איזו ילדה חמודה! רוקדת מקסים
פעם ראיתי קבוצת יפניות רוקדות ואני זוכרת שאמרתי לחברה שהן רוקדות בצורה מאוד... מוזרה. כאילו התנועות שלהן מאוד ייבשות. אז היא אמרה לי שהיפנים הם אנשים נוקשים. וזה בא לידי ביטוי בתנועה שלהם וכמובן בכוריאוגרפיה. גם בריקוד הזה רואים שיש המון משחקי ידיים ורגליים, אבל אין ממש אין התנועה החופשית של כל הגוף, או כמו שאומרים: "עינטוזים" שרואים בריקודי בטן, ריקודי דרום אמריקאים ריקודים סלוניים וג'אז. אבל עדיין רקדו יפה ומאוד אהבתי

למה לא?

כל הגוף צריך לרקוד. אני לא מדברת על עינטוזים טוטאל מיניים חושניים. אני מדברת על בן אדם שרוקד. שיזיז את כל הגוף. לא רק ידיים ורגליים. אחרת הריקוד נראה יחסית נוקשה ועצור... (לא מדברת על ריקודי היפ הופ שזו המטרה שלהם) הנה דוגמא להזזת כל הגוף בריקוד של ילדים Kids Dance Competition Trio Performance

עשיתי בדיקת CT ביום שני. לא ברור לי למה לא מיידעים את הפציינטים מה הולך לקרות מראש. ואולי יש לי "בעיה" עם משהו? קיצר, תקעו לי מחט לאינפוזיה. הייתי צריכה להסתובב איתה עד שיגיע תורי. בעיקרון אין לי בעיה שדוקרים אותי בבדיקות דם מכיוון שזה לא לוקח הרבה זמן. הבעיה פה שהמחט המשיכה להיות תקועה לי בזרוע וזה כאב לי. וזה גרם לי להרגיש ר----ע! לא ציפיתי לזה. חשבתי שברגע הבדיקה יחברו אותי ליוד. אז המזריק מהר ביקש מאחת האחיות להכין לי מיטה שאשכב. וכל הזמן שאל אותי אם אני בסדר וכמובן שלא יכולתי לענות מכיוון שכשלחץ הדם יורד ככה, אז אתה יותר מרוכז איך לא ליפול מהכיסא מאשר לענות. כשהצלחתי לחזור לעצמי, המזריק אמר לי שאלך לשכב במיטה שהכינו לי. ואני ישר סירבתי. פאדיחות. אמרתי לו שאני רק רוצה להרים קצת את הרגליים ואני אהיה בסדר. הנה, אני כבר מרגישה יותר טוב >.< אוח! אני שונאת שזה קורה!!!! אוקי. יצאתי מזה. נכנסתי לבדיקה, וחיברו אותי לחומר. וברגע שהתחיל להיכנס לגוף נכנסתי לסוג של היסטריה, כנראה. דבר ראשון זה כאב! דבר שני, כל הגוף שלי התחיל להרגיש כבד והיה לי קשה לנשום. הבחור שהיה אחראי לבדיקה מיד יצא כשראה שאני עושה פרצופים של כאב. בדק שהאינפוזיה בסדר ולא הבין על מה המהומה. אז אמרתי לו "זה כואב". והוא בביטול אמר: "אה, כן. זה לפעמים קצת שורף" והלך לדרכו... (זה לא עזר לי להרגיש יותר טוב. כל עוד החומר המשיך להיכנס, זה כאב והיה לי קשה לנשום). נו, למה צריך להבהיל אותי ככה? למה אי אפשר ליידע מראש מה הולך לקרות ומה אני עלולה להרגיש כתוצאה מכך???
לא עושה את הבדיקה הזו יותר בחיים!!!!!!!!!!
אתמול היתה בת מצווש לבת של המנצנצת. גוייסתי לשאת את מצלמת הוידיאו ולצלם יחד עם קוויני שהיא היתה צלם הסטילס. כיאה למדייקת, הגעתי למקום רבע שעה לפני הזמן שנצנץ ביקשה שאגיע. נצנץ, המאחרת הכרונית, הגיעה כ- 40 דק אחרי XD למעשה "פתחתי" את המקום
היה ממש נחמד. נצנץ ואחיותיה אירגנו אחלה של ארוע. באמת יצא מתוקתק ומרשים. השתדלתי לצלם כל מה שיכולתי ומה שביקשנו ממני וכולי מקווה שיצא טוב (אני לא מקצוענית בתחום). היה שלב שממש נכנסתי לקהל הילדים שרקדו והתחלתי לצלם אותם מקרוב, והם כל כך מצחיקים, חלקם פשוט ברחו ממני וחלקם התחילו לעשות לי פרצופים. משעשעים
האמת הילדים האלה כאלו חננות שרובם אפילו התביישו לרקוד. חמודים
קיצר, היה ממש כיף. הופתעתי לטובה גם מהמסעדה. וגם האוכל היה מאוד טעים. זכיתי לראות, סוף סוף, את כל משפחתה המורחבת של המנצנצת. רק פיספסתי את הקינוח
מה חשבתי על הפרק של האוס: לא ראיתי, אבל כמו שניחשתי בהתחלה, הוא ביטל לחלוטין א-מיניות
הפסקתי לראות האוס מסוף עונה רביעית אני חושבת. כשהתחילו יותר מידי שחקנים להתחלף ובמקומם הגיעו שחקנים די מעצבנים (או שנשארו המעצבנים). שיייר! אני אוהבת שירים עם קליפים מצויירים או ריקודים. אז הנה עוד אחד
daft punk - one more time השיר הוא מתוך תקליט בשם Discovery, של צמד צרפתי בשם "Daft Punk", אשר כולו הפך להיות פס הקול של הסרט המצוייר בשם Interstella5555. השיר מציג את תחילת הסרט. מי שמכיר את האנימציות היפניות יזהה את הסגנון שלהם כאן. זה לא אותו סטודיו של מייזאקי (סגנון שונה לגמרי). אבל יוצרי האנימציה הם גם כן יפנים. כאילו, דה. תכלס, השיר לא משהו, פשוט, אהבתי את הקליפ XD

הבדיקה נשמעת מזעזעת

מקווה שלא אצטרך לעבור אותה לעולם. זה באמת מעצבן שלא אומרים לך כלום. גם אני שונאת את זה! והכי אני שונאת שאומרים לי:"זה לא כואב" אחרי שאני מתלוננת שכן. וואי, איך זה מעצבן! כמה קל לבטל רגשות של מישהו אחר.. במיוחד שאתה 'רופא' או איש מקצוע אחר.. מיליון תודה על צילומי הבת מצווה, עוד לא ראיתי את הוידאו.

queen helen

New member
השבוע שלי

לא קרו דברים יותר מדי מעניינים... קיבלתי אייפון מהעבודה. היה מגניב לשחק איתו במשך יומיים, אבל אח"כ ההתלהבות שכחה. לצערי עדיין לא הבנתי איך לתפעל אותו... בעבודה יש לחץ היסטרי, רב הזמן אין שניה חופשית לנשום. נקווה שהמצב ירגע בהקדם... את הרכב לא קיבלתי עדיין, אבל שמשון המורה אומר שאני כבר נוהגת בסדר. מקווה שיעמוד במבחן המציאות. הכנתי פסטו. כבר שכחתי כמה פשטו טרי תוצרת בית טעים.
הצרפתי אמר שהוא חוזר אלי בקרוב לכמה ימים. מקווה שמדובר על זמן מוגבל מ-א-ד! שלשום היתה הבת מיצווש של הבת של המנצנצת. אמנם דפקתי איחור (כרגיל), אבל למזלי המנצנצת עדיין לא הייתה שם. מכיוון שהייתי בתפקיד (הצלמת), הסתובבתי ערב שלם וצילמתי אנשים בלי שיהיה צורך להתנצל.
בסוף הערב כבר לא יכולתי להזיז את הידיים והאצבעות. מעולם לא האמנתי שצילום ארועים יכול להיות כ"כ קשה. מקווה שיצאו תמונות טובות, למרות שאני לגמרי לא בטוחה בזה. ואם הן יצאו מכוערות, תמיד אפשר יהיה להאשים את נצנץ שלא דאגה לי לפלאש. שיר (בהמשך לשירים הקודמים) לגבי האוס - נראה שאני בדעת מיעוט. אמנם הפרסום בסופו של דבר היה שלילי, אבל לא נראה לי שבכלל אפשר להתחיל ולהדיין עם אנשים על המושג כל עוד הם בכלל לא יודעים על קיומו. כרגע הרבה יותר אנשים יודעים שיש דבר כזה א-מיניים (גם אם האוס הוכיח אחרת), כמות החיפושים אחר המושג עלתה משמעותית, והמסקנה בסוף הפרק רק חיזקה מיתוסים שכבר היו קיימים. עכשיו מתחיל השלב בו המושג יתחיל להיות מוכר יותר ולהכלל ביותר סדרות בעלות תפוצה רחבה (יותר מניו זילנד), ומכאן והלאה זה התפקיד שלנו לפרש את המושג באופן נכון לכמה שיותר אנשים. ובכלל - בפרומו האישה נתנה הסבר מצויין למושג בתוך כמה עשרות שניות בלבד - הלוואי שכולנו היינו יכולים לעשות את זה. ותחשבו רק על כמה אנשים ראו את הפרומו, אבל לא את הסדרה עצמה - ייאי! ובלי קשר - מעולם לא אהבתי את האוס, אין לי כח לבזבז שעה בשבוע על אנשים כל כך יהירים!

חחחח, אחלה שיר!

גם אותם אני אוהבת בגלל הקליפים המגניבים שלהם. הגעתי למצב הערצה שאפילו ציירתי את הדמויות שלהם על הציפורניים שלי באוניברסיטה

ברומבית

New member

קצר. איך עבר השבוע? פסדר טובים (טוב): קניתי את הדיסקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
רעים (רע): עוד התקף קנאה מה חשבתם על הפרק של האוס? מעולם לא צפיתי בסדרה, ולא אתחיל עכשיו שיר- הייתי שמה שיר מהאלבום שקניתי, אבל כבר שמתי אחד בעבר
אז אני הולכת על שיר שפעם ממש ממש אהבתי -
~~~~~~

למעלה