אז מה היה לי השבוע?
אוף! שבוע די מטורף
יום ראשון על הבוקר בדיקת דם שנגמרה לא משהו (כמובן לא מצאו לי את הוריד ואני עם החרדות שלי, שמעתי אותה אומרת שהיא לא מוצאת את הוריד וכמובן ששהיסטריה רק גדלה עשרת מונים..) יצאתי מהבדיקה כואבת, מותשת, בוכה ובתחושה מובסת.
משם הלכתי לרופא לקבל את 'מנה הדו-שבועית' שלי. יענו, את הזריקה הבאה.. דווקא הפעם עבר יחסית בשלום. כנראה שהשיטה הפולנית עובדת. כשכואב במקום אחד שוכחים מהשני
ביום רביעי בערב, בדיוק כשהגעתי לקבל את הזריקה הדו-שבועית השניה, אחותי תופסת אותי בנייד ומספרת לי ביאוש שכל מה שעשינו לקליפ של הבת מצווה נהרס... וכמובן שאין מתי לעבוד על זה שוב. הזריקה כאבה. הרופא אמר לי 'שאני מכניסה יותר מידי תודעה למקום' (רק רופא אנתרופוסוף יכול להגיד לך שאת מכניסה 'תודעה' במקום לומר: את יותר מידי חושבת על זה...) אז ניסיתי לא לחשוב על זה. וזה כאב, אבל ניסיתי בכל זאת. והלכתי לישון. וקמתי בבוקר וזה עדיין כאב. ואני מבטיחה לכם שלא חשבתי על זה בלילה! וכל היום זה כאב... ולמחרת בבוקר החלטתי להסתכל מה יש שם, וגיליתי שיש לי שטף דם קטן.. (עד עכשיו) אבל העיקר שלא הכנסתי לזה 'תודעה'
משהו טוב ממש: ביום חמישי בשעה טובה התקינו לי מזגן בבית
סוף סוף אני לא אקפא מקור! במיוחד שיום קודם 'קרס' מערך החוטים שהפעיל את הרדיאטור לי והכבל המעריך עלה באש.. בערב העברתי הרצאה בכפר סבא לחניכי איגי והיה מדהים. חבר'ה מקסימים. היה ממש מוצלח, מאוד נהנתי. אני צריכה קהל כזה תמיד.
משם נסעתי לאחותי לבלות את כל הלילה על הקליפ שצריך להתחיל מהתחלה... בעצם מיום חמישי בלילה ועד אתמול בלילה (משהו כמו 2), עבדתי על הבת-מצווה כמעט רצוף לגמרי (כלומר: כמעט בלי שינה..) עדיין לא סיימתי
ויש לי כבר עכשיו עיגולים שחורים מתחת לעיניים. המבורגר - את יכולה לאפר אותי שלא יראו אותם? קווין - את יכולה לצלם שלא יראו אותם? אולי בלי פלאש
זהו. מחכה שהסיוט הזה שנקרא 'בת-מצווה' ייגמר ובשלום. שכולם יהיו מרוצים ולא יהיו תקלות/אכזבות.