סיכום שבועי

אויש... נורא ואיום >.<

תתחילי להקליט את הבוסית שלך. אח"כ תהיה לך עליה לתביעה בבית דין לעבודה על התעללות והטרדה בעבודה. תוכלי לתבוע פיצויים

אויש, איך את שורדת?

פעם עבדתי בעבודה כזו ולא שרדתי יותר מכמה חודשים. הייתי חוזרת ממש בוכה הביתה. כשהם פיטרו אותי, בטלפון(!) במהלך חופשת מחלה שרופא נתן לי (כי העבודה עשתה אותי חולה ואלו היו המילים שלו...), מצד אחד הצטערתי כי הייתי אחרי לידה והתקשתי למצוא עבודה והייתי חייבת עבודה.. מצד שני, כל מי שהיה סביבי טען שזה נס החנוכה שלי (כן, הם עשו את זה במהלך החג. פשוט התקשרו אלי בערב הביתה ואמרו לי לא לחזור. כבר מעיד עליהם משהו..) ואני מניחה שהסביבה צדקה. מצד שני, זה באמת לא פשוט לעזוב עבודה שאת תלויה בה. בעבודה שלי יש בוס אחד ממש מעצבן שעולם שונאים, אבל לשמחתי יש לי ראש צוות מקסים שעומד ביני לבינו. מקווה שלא תצטרכי לעבוד איתה יותר, בין אם כי היא תעבור או את. והעיקר שיהיה לך טוב בעבודה. זה אחד הדברים החשובים ביותר. אנחנו מבלים את רוב היום בעבודה ויש לזה השפעה עצומה על חיינו.

queen helen

New member
לפעמים יש ימים טובים (כמו היום)

ז"א - היה מלחיץ בצורה מפחידה, לפחות היא היתה בסדר.

queen helen

New member
העבודה מלחיצה, היא דווקא היתה בסדר

ועדיין, נקטתי בצעדי מנע כדי למנוע צעקות עתידיות. בעעעעעע...

אצלי בקטעים האלה אין אלוהים

אם מישהו מתחיל לצעוק עלי אני צועקת חזרה או קוטלת אותם עד מוות XD

היום אני עושה את זה יותר

וגם אז, עם הבוס והבוסית הנוראיים (זוג נשוי שהקים עסק בבית שלהם), קרה שעניתי. זה היה חלק מהסיבה שהם פיטרו אותי. הם לא אהבו את זה שאני עונה
גם היום אני נוטה להגיב, אבל זה כמו להגיד: פטרו אותי. ובאמת הבוס שמעצבן אצלנו רצה לפטר אותי, פשוט הוא לא המעסיק הישיר שלי, אז זה לא עבד לו. אבל את שאר העובדים שלו שפתחו פה, הוא פיטר אחד אחד. אז מי שרוצה לשמור על העבודה שלו לא ימהר לעשות את זה.

מתחבטת7

New member
מזעזע במיוחד כשאני מבינה

שאני סובלת כל יום מהתעללות כזו רק שבמקרה שלי אני לא יכולה להתפטר כי מקום ההתעללות הוא בביתי שלי ולא על ידי מעביד אלא על ידי בן זוג!!!! אם זה היה מקום עבודה הייתי מתפטרת ממזמן. אני כבר כלכך לא סומכת על עצמי ומפחדת לזוז מטר לבד שאני לא יכולה לעזוב את אותו גורם שממרר את חיי ושולט בהם.

ברומבית

New member
אמרתי כבר את דעתי ולא התאפקתי לומר שוב...

פוחדת
קשה מאוד ≠ אי אפשר אבל: חושבת שאי אפשר (ולכן לא באמת מנסה) = אי אפשר מקוה שהבנת את ה"משוואות"

מתחבטת7

New member
את צודקת לחלוטין! ואני מבינה...

אני משותקת כרגע. לא לגמרי בשלה עם כל ההחלטות וההבנות החדשות בראש שלי. כנראה שאני צריכה להתבשל עוד קצת במיץ הזה כדי להיות מסוגלת לצאת ממנו...

מחזיקה לך אצבעות ומקווה שמהר מאוד

תמצאי את האומץ לצאת מהסיוט שאת חיה בו

orald

New member
השינוי בחייך מאד קשה, אבל נשמע שאת צריכה אותו

מתחבטת7

New member
תודה לכולכם על התמיכה

אני בדרך לשינוי. כמו שאומרים, הצעד הראשון בפתרון הבעיה הוא להודות שיש לך בעיה! ובכן, אני בשלב הראשון. אני מאמינה שיש עוד כמה שלבים עד לפתרון הבעיה, אבל לפחות התחלתי

מזל טוב על האוטו!

ובעיקר איזה כיף על הפרגון של הבוסית! באסה על כל השאר.. כיף לך על הספרים. מזל שלי לא קרה מה שקרה לך. אני עדיין יכולה לשקוע בספר לחלוטין. הבעיה שאני לא מוצאת זמן

ברומבית

New member
כבר הצעתי לך את הזמן שלי?

יש אנשים שצריכים את הזמן שלי הרבה יותר ממני...

למעלה