סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

שרשרו איך עבר עליכם הספ"ש: דברים טובים, רעים, מעניינים, משעממים... ושיר!

מ-ג-י-ל-ה!

1. עשיתי בדיקת דם ביום שני. למרות ששתיתי הרבה בבוקר, נראה כי האחות בקושי הצליחה להוציא משהו. וכל התהליך כ-א-ב
ואז נזכרתי שבפעם הקודמת, דאגתי לשתות כל היום לפני ולא רק בבוקר של אותו יום בדיקה. מסקנה, לא להשאיר את השתיה לרגע האחרון XD עלי לציין ששעה אחרי בדיקת הדם רצתי כל 10 דקות לשירותים כאילו אני בהריון
2. שכחתי לספר שלפני שבוע נתתי כביסה במשקל לחברה שעושה שירותי כביסה לאנשי החברה שלנו. במחירון היה כתוב שכל קילו זה 7 ש"ח. אז אחרי שבוע באתי לקחת את החבילה ושאלתי את הנציג כמה אני צריכה לשלם. הבן אדם אומר בלי למצמץ: "50 ש"ח". חשבתי אולי לא קראתי נכון את המחירון. אז שילמתי לו וכשחזרתי לקיוביק, ניגשתי לקרוא שוב את המחירון. והפלא ופלא, המחיר היה אמור להיות בסביבות 20-30 ש"ח. למחרת בבוקר התקשרתי למכבסה, לרוע מזלי ענה אותו איש. אמרתי לו שאני חושבת שהוא לקח ממני יותר מידי כסף. הבן אדם מיד זיהה אותי ואפילו קרא בשמי (דבר שעוד יותר גרם לי לחשוד בו). ואז הוא טען שיש "משקל מינימום" של 5 קילו. אבל, יופי, למרות שהוא ידע שאני מתחת למינימום, הוא היה צריך לאמר לי לשלם לו 35 ש"ח ולא 50. כך שהוא עשה עלי שיטת המצליח. נפרדתי ממנו לשלום ומיד שלחתי מייל זועם לרווחה שלנו. כשאני מפרטת כל מה שהיה יחד עם הכעסים והחשדות שלי. מי היה מאמין שהם יעבירו את המייל לאותו אדם "מילה במילה"? כשדיברתי עם הרווחה, הסתבר לי הטימטום שהם עשו, אני זוכרת ששאלתי את הנציגה מה פתאום היא מעבירה מילה במילה שלי לספק. איפה הדיסקרטיות? היא לא יכלה לתמצת את דברי למשהו יותר רשמי ולהשאיר בצד את ההתמרמרות שלי? צ'מעו מה היא טענה להגנתה: "המייל היה מאוד ארוך, היה לי קשה להתחיל לקצר אותו". קולטים? פיספסה תיכון או מה? חשבתי שבתיכון לומדים לסכם. אומרים לא לצחוק על בלונדיניות שהן אהבליות, נכון? אבל באמת תסלחו לי, היא פשוט עונה להגדרה הזו (היא בלונדינית). קיצר, היא סיפרה שהוא טען שהחבילה שקלה 4 קילו (אני שקלתי 2 קילו). למרות זאת, לא היה לו מה לאמר להגנתו מדוע לקח ממני 15 ש"ח יותר מהמינימום אם יידע שהחבילה שקלה פחות מהמינימום. גם לא היה לו מה לאמר כשהתברר שסניף אחר של אותה חברה, לא ביקש "מינמום משקל". למרות שכשהוא דיבר איתי, טען "ככה זה אצל כולם". ממש כעסתי. אני חושבת שאפילו הרמתי את הקול ואמרתי לה הבן אדם שקרן בן שקרנים. הוא יכול להחנק עם הכסף שלו. ואם הוא רוצה להחזיר, שייתן להם את הכסף ואני אקח מהם. אני לא מוכנה לראות אותו. הוא באמת החזיר את כל החוב (30 ש"ח). חשב שהוא יכול לסבן אותי... לא הבין עם מי הוא הסתבך. אבל מכל הסיפור הזה יצאתי בהרגשה ששוב פעם אני שקרנית וקטנונית. כי זה היה מילה שלי כנגד מילה שלו, ועצם העובדה שלא העיפו אותו לכל הרוחות וביטלו את החוזה, הם ממשיכים לקחת ממנו שירות רק מוכיח לי שהם רצו להשתיק את העניין
1. קיבלתי תוצאות בדיקת הדם למחרת. למרות שיש הטוענים שמי שלא מרבה באכילת בשר, או באכילה בכלל ומשקלו נמוך מהנורמה, סביר להניח שיש לו חוסרים ואולי הוא גם חולה (AKA: "אנורקסיה"). אז הנה ההוכחה. אני בקושי אוכלת, ויעידו אלו שראו את הבדיקות - אני בריאה יותר מרוב האנשים. או איך שהגיבה אחת העמיתות שלי לעבודה: "מה זה התוצאות האלה?! אף בן אדם נורמלי לא מקבל כאלה תוצאות!". תמיד טענתי שאני לא נורמלית
מי שלא מאמין, אני יכולה להעלות אותן (בעילום שם, כמובן)
2. ביום רביעי לקחתי את האוטו החמוד והוורוד לבדיקה שנתית במוסך מורשה של סוזוקי, תודה לאל. זה נגמר. הכל בסוודר
תמיד יש לי את החשש שאני אקבל חזרה אוטו עם עוד שריטות, חבטות וכתמי שמן על המושבים. אבל המוסכניק עשה איתי סיבוב על האוטו וציין על מסמך את השריטות שכבר היו עליו ולפני שיצאתי משם חזרה לעבודה, ראיתי שהוא כבר דאג לשים ניילון על מושב הנהג. נחמד
3. סוף סוף היה לי האומץ ללכת לאמריקן לייזר, להירשם ולהתחיל את הטיפולים להסרת שיער ברגליים, שחי ושפם (סתם סתם, אין שפם XD). ממש פחדתי. אבל זה היה בסוודר. בעצם, לא כל כך הרגשתי את העיקצוצים אז יש מצב שזה לא ממש השפיע, חחח (טוב, הם מודיעים על כך מראש שלא תמיד יש הצלחה). ניחא. הייתי חייבת לנסות
4. שיעור 4 באינגליש היה היום. המדריך קרא בריפרוף אחד החיבורים שכתבתי ואמר שיש לי אוצר מילים טוב שיכול לתת לי ציון די טוב
נו, לפחות נושא אחד מתוך הארבעה אני טובה.
שיר: On Your Mark - Chage & Aska לא זוכרת מתי נתקלתי בקליפ הזה. שמשך את תשומת ליבי מכיוון שזיהיתי מיד את העבודה של מייזאקי המלך (אחראי ליצירות הפאר של "הנסיכה מונונקי", "הטירה המעופפת של האול" ועוד). וכמובן שמאוד אהבתי את השיר
בהתחלה חשבתי שזה סוג של פרומו לסרט חדש של אולפני ג'יבלי (אותם ייסד מייזאקי). אבל אחרי חיטוטים קצרים, מסתבר שצמד הרוקריסטים היפנים פשוט ביקשו ממייזאקי לעשות את הוידאו לשיר שלהם. אז זה פשוט סיפור קצר, כנראה מבוסס על השיר.

לא. זה סתם שיר של צמד רוקריסטים יפנים.

מצחיק, כי זה באמת נשמע כמו שיר פתיחה של איזו סדרה או מפס-קול של סרט, נכון? XD אבל אם מעניין אותך על מה השיר, אז הנה תרגום שמצאתי: And we, with our usual smiling faces Wiped off the dust that covered our clothing If our hands let go, it wouldn't make a sound A coin keeps falling, never to return again You and I beside each other Pass by the dawn on our bicycles On your mark, every time. Then you start running. I catch the cold that's spreading around And we, have small empty spaces in our hearts Together we shake off a rain shower of words An answer isn't given, though it seems an answer was given Like reading a clock's symbols with invisible hands You and I entirely Recognize that we are still too young On your mark, every time. Then you start running. I catch the cold that's spreading around On your mark, we cannot be free Towards the heart of a dream, we are called to each other And we.. On your mark, every time. Then you start running. I catch the cold that's spreading around On your mark, yet we'll never stop We look up at the hill of dreams, feeling like we must go On your mark, every time. Then you start running. I catch the cold that's spreading around On your mark, we cannot be free Towards the heart of a dream, we are called to each other Oh... and we

אם היית קוראת את הסוף של המגילה שלי, פירטתי שם את כל העניין. לא קראת את המגילה שלי בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
קיצר, הם פשוט רצו לעשות קליפ מצוייר לשיר שלהם אז הם ביקשו ממייזאקי שיעשה להם משהו. הקליפ לא שייך לשום סדרה או סרט.

דווקא קראתי. אבל קראתי אותה בשבת תוך כדי העבודה ולא התמקדתי במה שכתבת על השיר, כי ידעתי שגם ככה לא אוכל להקשיב לו עכשיו. רק היום שמעתי וראיתי את השיר. לא חשבתי שפרטת עליו. כל מקרה, לא ממש הצלחתי להבין את הקשר בין המילים לקליפ, אבל שיהיה. מה גם שהספור הקליפ לא הכי ברור בעצמו, כי יש בו חזרות קדימה ואחורה וכל פעם ההמשך שונה. זה נראה כאילו נותנים את כל ההמשכים האפשריים או משהו כזה, אז חשבתי אולי זה מתוך סרט/סדרה או משהו כזה.

כן. בויקיפדיה כתבו שהסיפור הוא "לא ליניארי"

ויש ליפנים את התכונה לעשות סלט בסיפורים. למרות שממייזאקי דווקא לא ציפיתי אבל הוא עשה את זה יחסית ב"חן". אז כן, נראה שהוא נתן כמה אפשרויות, שבסוף נבחרה האפשרות הכי טובה...

queen helen

New member
מאיפה את יודעת ש...

מי שראה את תוצאות בדיקות הדם שלך מבין בהן משהו?

orald

New member
לא עושה בד"כ סיכום.

רעים: 1. הייתי בדיכאון בשל אכזבה במישור הרומנטי, ונפלאות החיים באופן כללי בתחילת השבוע וכל הסופ"ש שקדם לו. מישהי שהכרתי והסתדרנו טוב מאד פשוט הודיעה שלמרות כל זה יש לה בעיה להימשך אלי, אפילו לראות אפשרות כזו, בשל מצבי המגדרי. לא דבר טוב לשמוע אף פעם.
2. התעצלתי יותר מדי השבוע בעבודות הבית, ועדיין לא התחלתי לחפש עבודה חדשה אחרי שפוטרתי בשבוע שעבר. הדיכאון של תחילת השבוע לא עזר למוטיבציה, זה בטוח. דחיתי במשך יום-יומיים את פרוצדורת שינוי השם מול הבנק בשל העצלות שירדה עלי. גם ניסיות עשיית הכושר שלי סובלים מכך, אבל הם תמיד סובלים.
3. קר לי כל הזמן בבית ברמה שזה כבר לא מצחיק.
4. מסך המחשב שלי התחיל להתקלקל בשבוע שעבר ונאלצתי לקבל אחד ממשפחה שמסרה אותו ב"פרוייקט אגורה". מסך עבה וישן שלא מסוגל לרזולוציות וגוונים נרחבים כמו הקודם. הוא יעוף ברגע שאוכל להרשות לעצמי מסך חדש, אבל לפחות הוא עובד בסדר, בערך. 5. רבה עם חבר טוב כל הזמן, וזה די באשמתי רוב הזמן, מפחדת שינתק מגע כי ימאס לו ממני, עוד פעם. טובים: 1. הכרתי מישהי אחרת!
אנחנו מאד שונות וזה הולך להיות חתיכת קשר מוזר. לא יודעת כמה זמן לפני שיתרסק, או אם יתרסק לפני שיתרומם בכלל, אבל בינתיים היא משמחת אותי והחלטתי לא לדאוג יותר מדי בקשר לסוף ולהנות מכל רגע איתה. היא קראה לתקופה מסויימת את הפורום הנכבד שלנו, בעבר, בניסיון להבין בת זוג א-מינית, או שחשבה שהיא א-מינית, אז כל הסיפור שלי לא זר לה לגמרי(בכל מקרה אני א-פורה, יותר א-מינית לייט). 2. הלכתי לשנות את השם בבנק בסוף, והלך יחסית מהר ובלי שום בעיות(חוץ מטכניות של הסורק שלהם). 3. קיבלתי את מכונת הכביסה הישנה של אחותי. אמורה להיות קצת בעיה בסחיטה, אבל יותר למכונה מלאה, ולי אין כמות של משפחה שלמה. צריכים עוד להתקין כמה דברים, ולראות איך תתפקד. 4. בסופו של דבר יצאתי להליכת כושר היום, ואפילו לא הטרידו אותי מינית הפעם, הידד! כמו כן, עדיין עושה מעט כושר בבית מפעם לפעם, מכריחה את עצמי. שיר: לשם שינוי אני אפילו אכלול שיר, אבל רק כי היא הקדישה לי אותו...אומנם הכרנו רק בינואר, אבל אני עדיין הורד שלה.

queen helen

New member
שיהיה המון בהצלחה

כמו שהביטוי הנדוש עד בחילה אומר - סוף הוא התחלה של משהו אחר.

queen helen

New member
שלי

בעיתוי מושלם עם שרשור הספרים של רונית, מזג אויר מקפיא וסוציומטיות רבה מן הרגיל, קניתי 14 ספרים, והחלטתי לשם שינוי גם לקרוא אותם (ולא רק באוטובוסים). לצערי גיליתי שאחרי שהתרגלתי למחשב עם מיליון חלונות פתוחים שאפשר כל רגע לעבור בינהם, נורא קשה לקרוא ספר ברציפות, בלי לבדוק מי הוסיף תמונה של חתול בפייסבוק. בגלל עצלת ומזג אויר מקפיא, לא רצתי כל השבוע. נו-נו-נו לי!
ארוחת ערב/שבת אתמול עם שתי חברות, שמארוחה בעלת פוטנציאל להיות שמחה וכייפית כמו שלא היתה כבר חודשים היא הפכה לארוחה עם שיחות דיכאון על בנים - כמו שניסיתי להמנע מהן במשך שנים. משם יצאנו לסבב פאבים, ואחרי חמישה (5!!!!!) מקומות התיישבנו איפהשהו והמשכנו לשקוע בדיכאון קיומי. לא כייף!
צריכה חברים שמחים! בעבודה כלום לא זז, לא הצלחתי לסיים כלום, וגם מה שאני אצליח בשבוע הבא יהיה יחסית נטול חשיבות. מין הרגשה שכל העולם (באופן מילולי) נגדי. הבחורה הכי חמודה מהמחלקה שלי התפטרה השבוע.
ולחדשות הגדולות של השבוע: ביום ראשון הבוסית שלי לקחה אותי לשיחה, ובשרה לי שכנראה שבשבוע הבא אני אקבל רכב!!!!! אלה חדשות עצומות, כי מצד אחד העצמאות שתהיה לי מלהיבה אותי ברמות שקשה לתאר, וכמובן שזה גם מעיד שלמרות הכל הבוסית שלי עדיין חושבת עלי דברים טובים אם היא התאמצה/הסכימה שיהיה לי רכב. מצד שני - אני לא באמת צריכה רכב, וכשגרים בתל אביב באזור בלי חניה ולא צריכים רכב, הוא הופך למעמסה מיותרת. בנוסף - לא נהגתי 4-5 שנים, אז אני מתה מפחד. באין מוצא, התחלתי לקחת שיעורי נהיגה אצל שמשון המורה. אתמול כבר כמעט לא דרסתי אף אחד... אז כרגע אני לכודה בכלוב של זהב - מצד אחד מתה להתפטר, ומצד שני לא יכולה בגלל הרכב והחברה שהתפטרה...
עוד חיסרון הוא - שמעכשיו לא יהיה לי זמן איכות עם ספרים באוטובוסים יותר. שיר

מזל טוב על האוטו!

זה רק מוכיח שלבוסית שלך כנראה יש הרבה ייסורי מצפון על ההתעללות שאת עוברת ממנה. אפרופו הבוסית שלך, זה מזכיר לי אתמול במבחן השמיעה שעשינו באנגלית, הקריין דיבר על "בריינות בעבודה". וציין כל מיני נקודות המצביעות על בוס "בריון". למשל, לא עונה לטלפונים ומיילים (ראש הצוות שלי היא כזו.אבל היא עושה את זה לכולם והיא מצהירה על כך מראש ובגאווה
), נותן משימות בלתי אפשריות, מונע מאנשים להגיב לביקורת ועוד
מעניין אם הבוסית שלך עונה לחלק מהקריטריונים האלה... ד"א, למה הבחורה החמודה עזבה? בגלל הבוסית? ספרים: מה שציינת לגבי הקושי בקריאת הספרים היום - את כל כך צודקת!!!!!!!!!!! איך שהמחשבים קילקלו אותנו XD לגבי חברים שמחים - זה שיעור ממש טוב שלמדתי באוניברסיטה: כמה חברים דכאוניים מלאים אנרגיות שליליות רק מזיקים לאנשים שלא צריכים כרגע את הדיכאון ועוד מצוקות. אז דאגתי להיות עם חברים "שמחים" בלימודים XD זה עזר פלאים

queen helen

New member
כן, היא כזאת...

והבחורה עזבה בגלל שהחבר שלה טס לחו"ל, אבל ה"יחס המיוחד" שהיא קבלה מהבוסית כמובן שלא שכנע אותה להשאר.

למעלה