אוקי
:
1. היום היה לי השיעור הראשון לקורס למבחן IELTS. המורה הסביר על המבחן והכל ויצאתי רק יותר מיואשת. יש שם חלק של שמיעה שצריך לענות על שאלות תוך כדי. לשמוע משהו ובו זמנית לקרוא שאלות וגם לענות עליהן, זה מעל היכולות שלי
ואני צריכה ציון יחסית גבוה... אוף! >.<
2. כמו שסיפרתי בתחילת השבוע, הורים הביאו את הילדים לעבודה, אחת הגדילה לעשות והביאה תינוק בן שנה + (הייתי בטוחה שהוא היה יותר גדול). שכמובן צרח והצעצועים שלו כל הזמן ניגנו וגם הרעישו. וכמובן שבאיזה שהוא שלב לא יכולתי והערתי לה על כך. ולמרות שלהעיר על הרעש זה דבר לגיטימי, יצאתי בסוף ה"לא בסדר". הגעתי למסקנה שכולם צבועים ופחדנים
:
1. איפרתי חברה השבוע לארוע שהיה לה. יצא יפה
ומחר תבוא אותה חברה משבת שעברה שאוכל לעשות עליה עוד ניסיונות איפור
2. ישבתי אתמול עם עמיתה לעבודה, שמסתבר עשתה תואר שני במדעי המוח. היא ביקשה לראות את התוצאות של האבחון שעשיתי (כי מאוד התבאסתי מהאפטיות של הניורולוגית ומכל הסיכום המוזר שלה). והיא הרגיעה אותי שהניורולוגית איבחנה בסדר. מבחן TOVA הוא מבחן מתוקנן (מקווה שאמרתי נכון את המילה). אבל היא אמרה שכן יש משהו שכדאי לבדוק בנוגע להבנה שיכול לשנות את האיבחון ולכן אם אני יכולה להרשות לעצמי, אז היא ממליצה.
שיר: The urge - It's my turn to fly שיר לקוח מפס הקול של סרט האנימציה Titan E.A. לא מצאתי קליפ שלו, אז העדפתי לשים את הסצנה מהסרט שבו יש את השיר (אהבתי את הסצנה מאוד
)