סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון? איזה דברים משמחים תספרו לנו? אלו דברים עצובים תחלקו עימנו? ולא לשכוח שיר כמובן!

דרוש שם

New member
אני ראשון!

איך עבר השבוע? חיים, זה בערך מה שאפשר להגיד עליו דברים משמחים? (בקר חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) וחנוכה נגמר... דברים עצובים? תכל'ס אין כאלו ושיר גרוע וקשה לצפייה! (בעקבות השיר של קוין משבוע שעבר)

queen helen

New member
YAYYYYYYYY!!!

זכית בשרשור השיר הגרוע ביותר לשנת 2011!
ואיך לעזאזל זה קשור לשיר המחריד שלי מלפני שבוע?

דרוש שם

New member
חכי, יש עוד 24 שעות עד שתוכלי להכריז את זה

ולגבי הקשר, את שמת שיר קשה לצפייה, אני שמתי שיר בלתי אפשרי לצפייה

אוקי

: 1. היום היה לי השיעור הראשון לקורס למבחן IELTS. המורה הסביר על המבחן והכל ויצאתי רק יותר מיואשת. יש שם חלק של שמיעה שצריך לענות על שאלות תוך כדי. לשמוע משהו ובו זמנית לקרוא שאלות וגם לענות עליהן, זה מעל היכולות שלי
ואני צריכה ציון יחסית גבוה... אוף! >.< 2. כמו שסיפרתי בתחילת השבוע, הורים הביאו את הילדים לעבודה, אחת הגדילה לעשות והביאה תינוק בן שנה + (הייתי בטוחה שהוא היה יותר גדול). שכמובן צרח והצעצועים שלו כל הזמן ניגנו וגם הרעישו. וכמובן שבאיזה שהוא שלב לא יכולתי והערתי לה על כך. ולמרות שלהעיר על הרעש זה דבר לגיטימי, יצאתי בסוף ה"לא בסדר". הגעתי למסקנה שכולם צבועים ופחדנים
: 1. איפרתי חברה השבוע לארוע שהיה לה. יצא יפה
ומחר תבוא אותה חברה משבת שעברה שאוכל לעשות עליה עוד ניסיונות איפור
2. ישבתי אתמול עם עמיתה לעבודה, שמסתבר עשתה תואר שני במדעי המוח. היא ביקשה לראות את התוצאות של האבחון שעשיתי (כי מאוד התבאסתי מהאפטיות של הניורולוגית ומכל הסיכום המוזר שלה). והיא הרגיעה אותי שהניורולוגית איבחנה בסדר. מבחן TOVA הוא מבחן מתוקנן (מקווה שאמרתי נכון את המילה). אבל היא אמרה שכן יש משהו שכדאי לבדוק בנוגע להבנה שיכול לשנות את האיבחון ולכן אם אני יכולה להרשות לעצמי, אז היא ממליצה. שיר: The urge - It's my turn to fly שיר לקוח מפס הקול של סרט האנימציה Titan E.A. לא מצאתי קליפ שלו, אז העדפתי לשים את הסצנה מהסרט שבו יש את השיר (אהבתי את הסצנה מאוד
)

queen helen

New member

1. את לא עושה את הקורס בדיוק בשביל ללמוד איך להצליח במבחן? 2. אנשים צבועים, אבל לפחות החג נגמר ויהיה לך שקט עד פורים. 1. גמני רוצה! 2. לא הבנתי כלום, אבל סבבוש...

1. כן... ועדיין לא בטוחה שאצליח להשיג את הציון שאני צריכה. 2. חחח, בפורים לא אכפת לי שיהיה רעש. ממילא לא אעבוד לעבוד מלכתחילה XD 1. בכיף. תבואי (אבל את יודעת מה הן המגבלות
) 2. נו, TOVA, המבחן המעצבן הזה שנרדמים בסוף XD

שלי..

אני לא מחלקת לטוב ורע, כי זה די מעורבב הכל: כל השבוע הייתי בבית של ההורים שלי (מיום שישי שעבר. רק ביום חמישי ממש מאוחר בלילה [אחרי 12] חזרתי הביתה) הייתי בגלל החג (חופש של הילדים, כדי לא לקחת אותם לעבודה לוקחים אותם להורים והדודים הצעירים שעוד לא עזבו את הקן או עזבו אותו לדירה צמודה..
), אבל בעיקר בגלל ההכנות לבת-מצווה. כל השבוע הייתי עסוקה בהכנות של האלבום המעוצב (אפילו נאלצתי לקחת יומיים חופש בשביל זה) זה היה מתיש, אבל כיף לראות את המוצר המוגמר (הוא עוד לא מושלם, אבל עשינו את הרוב) עכשיו נשאר 'רק' סרטון הוידאו והדרשה-מצגת שהבת שלי צריכה לומר והברכה שלי (לעזאזל, אין לי מושג מה לומר!) בשעה טובה ומוצלחת, מצאתי סוף סוף מגפיים!! וזה אחרי חיפוש של יותר משנה... החלק הרע: איך שנכנסנו לקניון לסדורים לבת-מצווה, אמרתי לאחותי: אולי נכנס לנעלי באום לחפש מגפיים? אבל היא החליטה לגרור אותי קודם על כל הקניון לגלות שאני לא אוהבת כלום (חוץ ממגף שעלה 1300 ש"ח!!!! אז כבר לא אהבתי אותו יותר
) ואז, בסוף, מותשת, לראות את נעלי באום ועל סף יאוש להכנס. ברגע שנכנסתי מצאתי את הזוג של המגפונים שחיפשתי כל הזמן. ומה הכי טוב? מיד אח"כ ראיתי גם מגפיים גבוהות יפות ונוחות וקניתי אותם גם. החלק הרע: הכסף
אבל היי, יש לי סוף סוך מגפיים!! בעבודה הייתי תקועה בחוסר הצלחה כמעט כל השבוע. רק ממש ביום האחרון (חמישי) דברים הסתדרו ויכולתי לסוע הביתה בהרגשה שסיימתי את השבוע טוב.
רונה אומרת / איה כורם (מילים, לחן וביצוע.)

לי זה לא גורם לעצב. לי זה מרגיש כמו משהו

שדוחף עשיה. סוג של הצגת האמת במערומיה כדי שאנשים יבינו שהם לא יכולים כל הזמן להתחבא ממה שקורה מתחת לאף שלהם. ואדישות הורגת.

queen helen

New member

גם אצלי הדברים הטובים והרעים מעורבבים.... השבוע היו שתי הדלקות נרות שתי פרידות מאנשות שנוסעות לחו"ל להמון זמן. פגישה מרגשת עם אחת מאותן אנשות (במקרה חברתי הטובה ביותר מכיתה א' והלאה), שגיליתי שהיא בהריון מתקדם (פחדתי לשאול כשהיא היתה בחו"ל).
בפרידה מהשניה היתה הופעה של זמרת מפורסמת שעלתה על הבמה מסטולה לחלוטין. זאת היתה שיחת השבוע. בעבודה היה זוועה בגלל הבוסית, לשמחתי באחד מהימים היא לא הגיעה, והיתה הקלה מטורפת. אני בהיסטריה מוחלטת לקראת תפקיד חדש בעבודה שמתחיל מחר והתכוננתי אליו מראש יותר שנה. כחלק מההיסטריה התחלתי לדרוש מכולם שיבקרו אותי בכלא ויביאו שוקולד (עם צימוקים). היום בלילה נגמר לי התוקף של כרטיס האשראי. כולם אמרו לי לא לדאוג ושהוא בטוח יחכה בבנק, רק הבנק לא אמר כלום, כי אין לי את הטלפון של הסניף, והוא לא מפורסם בשום מקום. ביום חמישי הגעתי לעיר של ההורים כדי לקחת את הכרטיס, ואיזה הפתעה? הכרטיס לא בבנק. לטענתם הכרטיס נשלח לבית של ההורים. הלכתי לבית של ההורים, ואיזה הפתעה? אין כרטיס! הבטיחו שישלחו לי בשבוע הקרוב כרטיס חדש לבנק בעיר של ההורים. כדי שישלחו או הכרטיס לבנק בעיר שלי כמובן שאני צריכה לבקש מהסניף בטלפון, אבל בנק לאומי לא מוכן לתת את הטלפון של הסניפים, אז ביום חמישי צפוי לי עוד מסע מיותר... ובנוסף על הכל - אתמול כשבאתי לשלם בסופר עם כרטיס האשראי (שאמור להיות בתוקף עד היום בלילה), קפצה הודעה שהכרטיס גנוב ויש להשמיד אותו. יייפיייייי... שיר שגיליתי במקרה

Larik

New member
בהצלחה בתפקיד החדש

לגבי השיר, השיר עצמו חמוד, אבל מי שעשה את המאסטרינג עשה עבודה ערבית.

Larik

New member
בקשר לשיר

חוות דעת שניה - בקשר למיקס ולמאסטרינג, זו לא עבודה ערבית, זו עבודה ארמנית. סרג' - מי שעשה את המוזיקה נולד בבירות והוא ממוצא ארמני. נשמע כאילו הוא לא ממש השקיע בלגרום למוזיקה להשמע טוב ו/או להתאים לקול של שרלי. עם זאת יצא משהו מענין בצירוף הכשרונות הנ"ל

ברומבית

New member
אוי, שכחתי לענות

איך עבר? פסדר, כמו תמיד
טובים: התחלתי סוף סוף חוג נוסף אוכל (כרגיל) אחותי (כרגיל) הדיסק שהזמנתי סוף סוף הגיע אה, נזכרתי! התחלתי להכין את ההרצאה השניה לטיפול, ויש מצב שלראשונה אני לא אסיים בלילה שלפני הטיפול
רעים: התקשרתי אל ההיא-מביה"ס שלוש פעמים בימים שונים, וגם שלחתי sms, והיא לא ענתה. לדאוג? הפלאפל היה סגור כשבאתי לקחת את אחותי
(פעם ראשונה שזה קורה) לחלוק: בדיסק יש (רק) הקלטות של חיפושיות, עצים ואולי צפורים
שיר- אני אנצל את זה שאין נושא מוגדר, ואשים את הלהקה שאני עדיין מאוהבת בה
אחרי התלבטות מטורפת בחרתי בשיר החמוד הזה

Larik

New member
החלטתי להתרחק מאנשים

סוג של חופש לעצמי, מצליח לא רע לבינתיים. לאחר כמעט הרעלת ניקוטין ואלכוהול של הסילבסטר, לוקח הפסקה מעישון ושתייה של BOOZE. צעקתי על אמא שלי בטלפון, זה הרגיש טוב. (אבל לא סתם צעקות - גראולים)
תמונה מצחיקה
סך הכל נחמד לי עכשיו. שיר

למעלה