סיכום שבועי

חחחחחחחחחחח - על התמונה!

גדול! אין כמו לצעוק על אמא
תרגיש טוב.

queen helen

New member
תרגום ניסיוני:

תמונה 2: היי מותק, רוצה לשחק ביחד? חחח תמונה 3: (אישה) סבבה, גם אני הרבה זמן לא שיחקתי. בוא, קח אותם. (איש) חחח - נראה שאנחנו באותו הראש תמונה 4: מה קרה? תסתכל! גדול מספיק? תמונה 6: נבהלת מה? יאללה בוא.... תמונה 7: Wa-ha-ha-ha-ha-ah!!!!!!

orald

New member
באיחור, כי רק היום חזרתי הביתה.

עצוב: 1. הבנתי שמישהו שאני אוהבת(אהבתי?) לא התעניין בי מעולם ליותר מקשר פיזי כשהיה משעמם לו או משהו בסגנון. 2. ניסיון התאבדות בתלייה. מאד כואב, מאד מבהיל, אבל יש גם השלמה עם המוות הבלתי נמנע אחרי הבהלה הראשונית. חוויה מאד מעניינת. 3. אשפוז של שבוע וחצי במחלקה סגורה, עם פסיכים מסביבי, צוות רפואי אנטיפתי ברובו ודחיפה של סמי הרגעה שרק גורמים לעוד יותר חרדות במקום כזה. 4. הפסד של שבוע וחצי של משכורת, ויותר מכך עד שיחזירו אותי באופן מלא לעבודה. 5. הדלת שלי זקוקה לתיקון/החלפה בעקבות הפריצה של גיסי לדירה. טוב: 1. אין צורך לתהות יותר לגבי הבחור הנ"ל. 2. השתחררתי היום. 3. מצאתי את גוון הלק האדום הכהה שרציתי, ואחותי קנתה לי אותו ומרחה לי על הציפורניים. קצת מתקלף בגלל תנאי השטח באותו מקום ששהיתי בו, אבל עדיין נפלא. 4. הוכחתי לעצמי שאם באמת רוצים למות אז מוצאים דרך, כמו שאמרו לי כל הזמן, ושלמרות הפחד זה אפשרי. טוב ורע: 1. הייתי תלויה רק לכמה שניות, ועכשיו יושבת בביתי ורושמת דברים אלו. טוב? רע? לא יודעת כבר.

ההודעה שלך התחבאה בסוף העמוד וכשפתחתי אותה לא תיארתי לעצמי שזה מה שאני הולכת לקרוא
אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב! אין לי הרבה עצות לתת לך, אבל קיים פורום אהבה וכאב שאולי יוכל לשמש אותך אם את עדיין במקום הזה.

avi1283

New member

אני לא יודע מה היו הסיבות שהיו לך (תמיד מוזמנת לשתף כאן אם בא לך) ולא מכיר אותך באופן אישי אז גם לי אין הרבה עצות לתת, אני רק יכול לכתוב שאני שמח שאת עדיין כאן איתנו

למעלה