סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע שעבר?
דברים טובים
דברים רעים
עוד משהו מעניין לחלוק איתנו?
שיר של אור (או סופגניות, או לביבות, או שמן) חג שמח, ובתאבון!

queen helen

New member

איך עבר השבוע שעבר?
דברים טובים לא היו הרבה כאלה, אולי חוץ מהבנות במשרד.
דברים רעים הבוסית שלי השתגעה - וזה סופי! היא איבדה לחלוטין כל טיפת אנושיות, משוויצה איך היא גורמת לאנשים לבכות, וכשהיא לא רואה - גם אנחנו בוכות... התפוצצה לי עוד מנורה
עוד משהו מעניין לחלוק איתנו? לחבר של אחותי נולדו תאומים. הוא הגיב באופן הבא: בכה, צעק והקיא!
שיר של אור (או סופגניות, או לביבות, או שמן)
שיר די דוחה שחברה שלחה לי כבדיחה פרטית, אבל יש בו הרבה אור. חג שמח, ובתאבון!

באמת שיר דוחה XDDD

לא הבנתי משהו: החבר של אחותך... הוא חבר שלה (BF)? ידיד? התאומים הם ילדים שלו? אחים שלו? לא ברור לי XDDDDD ד"א, שאלתי את אבי-מולידי-הראשון לגבי עניין המנורות שלך. הוא אמר דבר כזה: 1. איזה מנורות אלו, גבישים? 2. אם התשובה לשאלה אחת היא "לא" אז, יש מצב שהדירה שלך קרובה לשנאי של חברת החשמל. דבר ראשון צריך לשאול את חברת החשמל איפה ממקודם השנאי ברדיוס הקרוב לדירה שלך. אם זה ממש קרוב, אז הם צריכים לשים לך "מייצב" מתח. כי השנאי הוא זה שגורם למתח גבוה מידי לבניינים הקרובים. בכל אופן, אם את לא ממש בטוחה בעניין אז אפשר להזמין חשמלאי שיבדוק את רמת מתח שנכנסת לדירה שלך, אולי הוא יגלה שזה גבוה מידי ויתקשר לחברת החשמל לשים מייצב מתח. אני אשלח לך לינק לאיזה אתר של אנשי מקצוע אמינים, ששם תוכלי להזמין חשמלאי. הבנתי שזה אתר שמאוד מקפיד על התנהגות אנשים אלו ולכל איש מקצוע יש חוות דעת שתוכלי לעיין בה. אני אתקשר אל אבי-מולידי-הראשון במוצ"ש ואזכיר לו לשלוח לי לינק. לגבי הבוסית, אני מקווה שהיא תקבל כגמולה, בעז"ה, אמן כן יהי רצון

queen helen

New member
אז ככה:

חבר ידיד. למיטב ידיעתי - אחותי עדיין לא אמא. 1. מה אלו מנורות גבישים? 2. אני אשמח לקבל את כתובת האתר, ומשם נתקדם הלאה... לגבי הבוסית - אני אסתפק בRESTART!

k500

Active member
מנהל
אתר לבעלי מקצוע עם דירוג של אנשים

מקווה שזה מה שהתכוונו אליו: http://www.midrag.co.il/ לאתר קוראים "מידרג" והא מדרג בעלי מקצוע דרך אלה שהזמינו אותם בלי שבעלי המקצוע יודעים. אני אישית השתמשתי בטכנאי מחשבים דרך האתר ואחר כך התקשרו אליי ושאלו אותי איך הוא היה, זמנים, מקצועיות וכו'.

niwo

New member
שגרה

הפעם אני כן אנסה לסכם ע"י חלוקה-
דברים טובים: נלחמתי בחרבות עם חברים שלי. היה כ"כ כיף. כולנו חבורת עיוורים, כולנו היינו צריכים להוריד משקפיים לפני הקרב.
דברים רעים: אני צריך להשלים כ"כ הרבה חומר במדעי המחשב, שאני לא יודע אפילו איך להתחיל.
עוד משהו מעניין: בכלל לא הדלקתי נרות במהלך 'החג' (גוי שכמותי). ידעתי שהתחיל החג ביום שהרכבת החלה לקבץ לתוכה משפחות עם ילדים.
שיר שקשור לחג החנוכה: http://www.youtube.com/watch?v=Jzh-TKzXN2k מוכר, אבל ניחא.

יש הרבה!!!

זה התקבץ לשבועיים בגלל שלא הגבתי על שבוע שעבר. אז תסבלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD
: 1. רשיון הנהיגה שלי הוא בן 5, וזימנו אותי לקורס רענון נהיגה. 12 שעות מחולקות לשלושה ימים בשעות הערב המאוחרות שבהם מסבירים לך על חוקי תנועה חדשים, ומרעננים כל מיני מצבים. בסוף המורה גם זיכה אותנו בכמה סרטונים מזעזעים של תאונות דרכים אמיתיות! שאם הוא לא היה מציין את זה מראש, הייתי חושבת שמדובר בסרטי פעלולים ואפקטים
בסוף הקורס היה מבחן שצריך לעבור... 2. יום חמישי היתה לי בדיקת EEG בביה"ח. יצאתי משם עם עיצוב שיער "אופנתי" בגלל הג'ל ששמו לי על השיער (כן, אמרו לי להביא שמפו ומגבת לחפוף. איפה בדיוק אני אחפוף?! בכיור המצ'וקמק שלהם?) 3. קורס הכנה למבחן באנגלית היה אמור להתחיל ביום שישי, אך הם דחו אותו ליום שישי הבא בתואנה ש"אין כיתות פנויות" (אני חושדת שפשוט אין להם מספיק תלמידים! >.<)
: 1. עברתי את המבחן בקורס רענון נהיגה. על מנת להיכשל צריך לענות לא נכון על 8 מתוך 20 שאלות (במילים אחרות - צריך להיות אהבל גמור בשביל להיכשל). 2. הייתי בבדיקת EEG ביום חמישי, זה היה ממש מגניב. הרופא שבדק הראה לי אח"כ את כל האותות של המוח והסתבר שתוך כדי הבדיקה כמעט נרדמתי אז גל בשם "טאטה" פתאום הופיע ו"האלפא" שלי התחיל לרדת. ("אלפא" זה גל בתדר מסויים שמופיע בשעת עירנות של בן אדם. "טאטה" מופיע כשבן אדם מתחיל להירדם ו"אלפא" מתחיל להעלם). קיצר, היה ממש מאלף. הוא טען שממה שהוא ראה, המוח שלי מתפקד באופן תקין (משהו שחברים בפורום כנראה לא יסכימו כל כך XD) 3. בשבת שעברה באה אלי אישה לאיפור ניסיון. היא ממקום העבודה שלי. אישה יפהפיה ומהממת (עוד מעט בת 50). בתמונות שלה כשהיתה צעירה, היא מזכירה את קיילי מינוג. קיצר, היא אוהבת איפור, אוהבת שמאפרים אותה והסכימה להיות שפן הנסיונות שלי בתמורה לאיפור לאיזו חתונה שתהיה עוד שבועיים. אז היא הגיעה אלי גם השבוע, ועשיתי עליה עוד ניסויים! והיה פשוט כיףףףףףףףףףףףףף!

ברומבית

New member
חתולוש
|חתול בצבע אחר|

טובים- הלכנו למסעדה כי אמא לקחה חופש. אהבתי את הדבר הראשון שלקחתי למרות שהוא עם בטטה אחותי באופן כללי
רעים- אני מניחה שקינאתי היה קר היה חם בחרתי נושא להרצאה ב-1 בלילה ביום שלפני (כשהיה לי שבוע לזה), כל כך אופייני
הדיסק שאני רוצה לא היה גם הפעם עוד משהו? בשבוע הבא
אני אסע עם אחותי לחו"ל (=מחוץ לעיר, כמו תמיד ת"א) ועוד- אני לא אוהבת ריבה בסופגניות. שיר- Within Temptation - Candles כי נזכרתי בו קודם ואין לי כוח לנסות לחשוב על שיר אופטימי, ואני ממהרת לאוכל

ברומבית

New member
שני דברים, ועוד

1. אני לא כותבת בשביל שיבינו
אין לי בעיה שיבינו, אבל אני לא מתאמצת בשביל זה (חוץ מכשאני ממש רוצה שיבינו
) 2. כמו שכתבתי- מיהרתי
-----
הלכתי עם אמא+אבא+אחות+חברה של אחות למסעדה. לקחתי רביולי בטטה (כי חוץ מזה היה רק גבינה) ברוטב עגבניות. היה טעים ואכלתי עד הסוף. אחותי והחברה לקחו גם רביולי והתקשו לאכול את האחרונים. אחותי היתה מהממת כמו תמיד
הרבה פעמים היה חם מדי, והרבה פעמים קר מדי. הנחתי שגם בשבוע שחלף נכנסתי להתקף קנאה, אבל עכשיו נראה לי שלא. הייתי צריכה לבחור נושא להרצאה נוספת בשביל הטיפול הקבוצתי, וכמו תמיד דחיתי לרגע האחרון, כי כל הזמן ממש לא התחשק לי לעשות את זה, ובחרתי נושא בכוח מאוחר בלילה לפני המפגש הבא עם הקבוצה. הלכתי שוב לחנות הדיסקים הכי מלאה אני מכירה, וראיתי שעדיין הדיסק שאני רוצה לא נמצא שם (יש כמה דיסקים אחרים של הלהקה). איכשהו אותו לא בא לי להזמין מחו"ל, אני רוצה לשלוף אותו בחנות- גם אם זה אומר לחכות עוד הרבה, למרות שאני משתגעת שאין לי אותו
|מגד/ת עתידות| ביום רביעי אני לא עובדת (אני מפונקת שעובדת שלושה ימים בשבוע
), וגם אין לי טיפול, אז אני אלך עם אחותי לחברות שלה לת"א, אפשר להגיד לשופינג (שלהן בעיקר, אני התחלתי לחסוך). אני אבדוק שוב את חנות הדיסקים, למרות שהייתי מעדיפה לבדוק שוב אחרי יותר זמן, שיהיה יותר סיכוי שהוא יגיע (אני גם לא רוצה שיזמינו לי
)

לא הבנתי משהו בספור עם הדיסק

את לא רוצה להזמין מחו"ל - את זה אני יכולה להבין. אבל למה לא להזמין בחנות עצמה? מותר לשאול במה את עובדת? ומה זה הטיפול הקבוצתי? נשמע שאת מרגישה בצל של אחותך...

ברומבית

New member

לא בא לי להזמין באינטרנט או בחנות כי אני לא רוצה שיביאו את הדיסק בשבילי, אני רוצה שהוא פשוט יהיה שם ואני אקח אותו
ואם זה אומר לחכות עוד, אני אחכה. אני לא ממש יודעת למה הפעם אני מרגישה ככה, בד"כ אני מזמינה מחו"ל בכיף, הפעם איכשהו מתחשק לי שזה יהיה בדרך ה"ישנה והטובה". אני עובדת עם אמא, עוזרת בהנהלת חשבונות (דברים פשוטים), במשרה חלקית של מפונקים
הטיפול הקבוצתי הוא טיפול בחרדה חברתית בגהה. אני לא מרגישה בצל של אחותי. אני חושבת שהיא יותר "מוצלחת" ממני (כישורים חברתיים, בגרות, 'ניהול' שיעורי בית, וגם מראֶה
) אבל אני לא מרגישה נחיתות, אני סתם מתלהבת ממנה
היא טוענת שהכתב שלי יותר יפה, וזה דוקא גורם לה לקנא קצת...

טוב, מתקשה להתחבר לדברים שאת מספרת

כ"כ לא אני... למה שלא יזמינו בשבילי דיסק? כל דבר שמישהו יכול לעשות עבורי - מבורך
כשכתבתי צל - התכוונתי למה שכתבת. שזה נשמע שאת מסתכלת עליה בקנאה כאילו היא טובה יותר ממך בכל דבר. (טוב, חוץ מהכתב
) את אומרת שזה לא גורם לך להרגיש נחיתות, אבל תחושה כזו תמיד גורמת לירידה במוטיבציה בבחינת - 'אני לא אחותי'

ברומבית

New member
אני רוצה שיעשו בשבילי הכל- חוץ מזה

אני רוצה לבוא ושהוא יהיה שם. שיגיע "באופן טבעי" (אפשר לשים עוד מרכאות), ולא מאולץ בגללי. ושוב, בד"כ אני מזמינה מחו"ל. כיף לי ללכת לדואר בהתרגשות. אחותי לא מורידה לי את המוטיבציה כי "אני אף פעם לא אצליח להיות כמוה" וגם לא מעלה אותה- "אני אתאמץ כדי להיות כמוה". אני רק מתלהבת ממנה, אפשר להגיד מאוהבת
אני גם לא צריכה את ה"יתרונות שלה עלי". רק לפתח את הכישורים החברתיים. בתחום הזה אני מקנאה רק במי שיוצר קשר עם מישהו שאני אוהבת ושאני לא מציחה

ברומבית

New member
נצלש, ילדה שהופיעה בטלויזיה

בת 5 בחנות צעצועים, ברוח דיונים בפורום: "למה בנות צריכות לקנות נסיכות ובנים צריכים לקנות גיבורי על??" (והיא ממשיכה)

למעלה