יש הרבה!!!
זה התקבץ לשבועיים בגלל שלא הגבתי על שבוע שעבר. אז תסבלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD
:
1. רשיון הנהיגה שלי הוא בן 5, וזימנו אותי לקורס רענון נהיגה. 12 שעות מחולקות לשלושה ימים בשעות הערב המאוחרות שבהם מסבירים לך על חוקי תנועה חדשים, ומרעננים כל מיני מצבים. בסוף המורה גם זיכה אותנו בכמה סרטונים מזעזעים של תאונות דרכים
אמיתיות! שאם הוא לא היה מציין את זה מראש, הייתי חושבת שמדובר בסרטי פעלולים ואפקטים
בסוף הקורס היה מבחן שצריך לעבור...
2. יום חמישי היתה לי בדיקת EEG בביה"ח. יצאתי משם עם עיצוב שיער "אופנתי" בגלל הג'ל ששמו לי על השיער (כן, אמרו לי להביא שמפו ומגבת לחפוף. איפה בדיוק אני אחפוף?! בכיור המצ'וקמק שלהם?)
3. קורס הכנה למבחן באנגלית היה אמור להתחיל ביום שישי, אך הם דחו אותו ליום שישי הבא בתואנה ש"אין כיתות פנויות" (אני חושדת שפשוט אין להם מספיק תלמידים! >.<)
:
1. עברתי את המבחן בקורס רענון נהיגה. על מנת להיכשל צריך לענות לא נכון על 8 מתוך 20 שאלות (במילים אחרות - צריך להיות אהבל גמור בשביל להיכשל).
2. הייתי בבדיקת EEG ביום חמישי, זה היה ממש מגניב. הרופא שבדק הראה לי אח"כ את כל האותות של המוח והסתבר שתוך כדי הבדיקה כמעט נרדמתי אז גל בשם "טאטה" פתאום הופיע ו"האלפא" שלי התחיל לרדת. ("אלפא" זה גל בתדר מסויים שמופיע בשעת עירנות של בן אדם. "טאטה" מופיע כשבן אדם מתחיל להירדם ו"אלפא" מתחיל להעלם). קיצר, היה ממש מאלף. הוא טען שממה שהוא ראה, המוח שלי מתפקד באופן תקין (משהו שחברים בפורום כנראה לא יסכימו כל כך XD)
3. בשבת שעברה באה אלי אישה לאיפור ניסיון. היא ממקום העבודה שלי. אישה יפהפיה ומהממת (עוד מעט בת 50). בתמונות שלה כשהיתה צעירה, היא מזכירה את
קיילי מינוג. קיצר, היא אוהבת איפור, אוהבת שמאפרים אותה והסכימה להיות שפן הנסיונות שלי בתמורה לאיפור לאיזו חתונה שתהיה עוד שבועיים. אז היא הגיעה אלי גם השבוע, ועשיתי עליה עוד ניסויים! והיה פשוט כיףףףףףףףףףףףףף!