סיכום שבועי

Berethor

New member
או שאין לך חוש הומור

ודבר היחיד שמצחיק אותך זה להציק לאנשים, או שאת לא מבינה תבדיחה. בכל מקרה הקטע שם הוא שבחור אחד מוצא תטלפון של הק.ג.ב ומציק להם, אומר להם שהם לא עובדים טוב, משום שהם עדיין לא עלו עליו. אבל כבר בטלפון הציבורי השלישי שהוא התקשר עליו הם עלו עליו, מה שמראה עד כמה מרגלים(פנמיים) מקצועיים הם. אין דבר כזה ק.ג.ב לא עובדים טוב, עובדים עובדים.

דרוש שם

New member
אז ככה

מעבדה אחרונה עכשיו רק לכתוב דוחות.... התחלתי לעבוד השבוע, אני מדריך חוג דווקא נחמד לי מתחילים לארוז תיק לארה"ב (התרופות כבר כאן, משוואה שנייה תגיע שבוע הבא, הבגדים יוצאים מהכביסה) המחשב החדש שלי ישוחרר מהמכס השבוע, יהיה פה כנראה ביום שני (יאי!) חוץ מזה הכל טוב!

דרוש שם

New member
כן אני נוסע לחודש לארה"ב

לגבי להצטרף, לא יודע תתחילי בלהוציא וויזה ולקנות כרטיסי טיסה....

מקמיקא

New member
שבוע צבאי ../images/Emo122.gif

התחיל עוד שבוע בצבא. היה לנו ביום ראשון טיול לאילת ליומיים, שזה דפוק, כי בערך חצי מהטיול היה רק נסיעות
בתאוריה זה היה כיף, אבל בגלל שאני עדיין לא מכיר אף אחד, הייתי די מנותק מכולם כל הטיול וזה היה די מבאס. אבל לא נורא, השבוע התחלתי להכיר אנשים ונחמד לי
עכשיו אני חזרתי הביתה אחרי שעזרתי לאמא שלי לארגן דברים לקייטרינג שהיא עושה מחר. והחלק הכי גרוע - מחר אני נוסע שוב פעם לעזור לה, והאירוע הוא בים המלח בשמונה בבוקר... אז אני צריך לקום בשש!!! אף אחד בעולם חוץ מאמא שלי לא היה מצליח לשכנע אותי לקום בשבת בשש בבוקר כדי ללכת לעבוד, ועוד בלי לקבל על זה כסף...
שבוע כתום לכולם!

k500

Active member
מנהל
אל תגיד לי שזה קשור לצלם ספנסר טוניק ../images/Emo6.gif

חוץ מזה, נחמד לשמוע שסוף סוף אתה בצבא ושהתחלת את התהליך

queen helen

New member
השבוע שלי

טוב: היפנית כאן, ונכון לעכשיו אנחנו מסתדרות מצויין. אושרה סופית הנסיעה שלי למדריד מטעם העבודה. רע: אושרה סופית הנסיעה שלי למדריד מטעם העבודה (3-4 ימים להיות צמודה לבוסית ולקריזות שלה). טיול נוסף (לנחל יהודיה) התבטל אתמול. כמות בלתי נתפסת של הטרדות (מניות ורגילות) בימים האחרונים. אני חושבת שהנוכחות של היפנית הוציאה יותר מדי אנשים מאיזון...
בכלל היפנית אמרה את מה שחשדתי מזמן, שכשהיא טיילה המון בעולם, ופגשה גברים ישראלים, היא קבלה מהן יחס מאד אגרסיבי ומיני.
ציפיות לשבוע הבא: ביום רביעי היפנית ואני פוגשות אנשות נחמדות.

יהההה איזה כיף לכן ביום רביעי

האנשות האלה ממש ברות מזל. אני מקנא XD לגבי ההטרדות. למה אנחנו מתפלאות. הגברים הישראלים (חוץ מיחידי סגולה, כמובן) הם אחד הזנים הפרימיטיבים שנשארו אחרי הקידמה האנושית. קבוצה של קופים שוביניסטים עם מוח של אפרוח ואגו מנופח

queen helen

New member
לא מתפלאת

זה פשוט מביש, ומביך ומתסכל, שכל השיח הזוגי היום בארץ נסוב סביב איך לתקוע את השרמוטה, ולעשות כמה שיותר מהן, עם מינימיום מאמץ. לא פלא שזה מוליד כ"כ הרבה בבונים דוחים. אתמול זה היה מרגיז בצורה בלתי נסבלת. הרגשתי כ"כ רע בשביל היפנית! טוב שיש את הפורום הזה כמקום מפלט...

למעלה