בשלב מסויים ניסינו זה לא עזר!
Q queen helen New member 17/9/11 #21 רקדו כמו חשפנית (נראה לי) ליד החברה, עד שחברות שלי התחילו לצעוק עליהם. אז הגבר גבר אמר - "מה הבעיה, אני לא עושה את זה לך" והמשיך.
רקדו כמו חשפנית (נראה לי) ליד החברה, עד שחברות שלי התחילו לצעוק עליהם. אז הגבר גבר אמר - "מה הבעיה, אני לא עושה את זה לך" והמשיך.
ה המבורגר76 New member 18/9/11 #29 סבבה אז הנה משהו שיבין: "אני מבינה שאתה רוצה גשם, אבל ריקוד הגשם הפטאתי שלך לא יכול לעזור פה"
מ מתחבטת7 New member 18/9/11 #30 ../images/Emo6.gif לפעמים מתחשק לי שהכדורים/יצורים צבעוניים החמודים האלו של הלוטו יבואו ויראו להם מאיפה משתין הדג.....
../images/Emo6.gif לפעמים מתחשק לי שהכדורים/יצורים צבעוניים החמודים האלו של הלוטו יבואו ויראו להם מאיפה משתין הדג.....
ו ורוד עם נצנצים New member 19/9/11 #41 אני מתחילה להרגיש קנאה ואיום על הזוגיות שלי עם המבורגר אז קוויני, רק שיהיה ברור, אני הייתי כאן קודם!
ה המבורגר76 New member 19/9/11 #45 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ה המבורגר76 New member 19/9/11 #47 עוד משפט: "אחי! רקדן לא ייצא ממך, אז למה שלא תחסוך מאיתנו את הטראומה ותלך לעשות עם עצמך משהו יותר מועיל, כמו, לנקות רחובות...?"
עוד משפט: "אחי! רקדן לא ייצא ממך, אז למה שלא תחסוך מאיתנו את הטראומה ותלך לעשות עם עצמך משהו יותר מועיל, כמו, לנקות רחובות...?"
מ מקמיקא New member 19/9/11 #46 לא רק הישראלים קראתם את הכתבה היום בידיעות על ברלוסקוני והסרסור צמרת שלו? אני זוכר שהיה את הקטע שהוא סיפר שהיו 11 בחורות עומדות בתור, והוא בכה לסרסור שהוא הצליח 'לעשות' רק 8... זה היה פשוט דוחה מה שהלך בכתבה ההיא. אם לא קראתם אותה, אולי עדיף שלא...
לא רק הישראלים קראתם את הכתבה היום בידיעות על ברלוסקוני והסרסור צמרת שלו? אני זוכר שהיה את הקטע שהוא סיפר שהיו 11 בחורות עומדות בתור, והוא בכה לסרסור שהוא הצליח 'לעשות' רק 8... זה היה פשוט דוחה מה שהלך בכתבה ההיא. אם לא קראתם אותה, אולי עדיף שלא...
ו ורוד עם נצנצים New member 19/9/11 #51 לא קראתי ואני מעדיפה שלא... ומה שכתבת מחזיר אותי לדיון שפתחתי על הפרסומת לכדור המפורסם...