סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

בוקר אור
האם תואילו לחלוק איתנו איך עובר עליכם השבוע? תכניות מעניינות לשבוע הבא אולי? סוף שבוע קסום!

שבוע לחוץ - ים פרוייקטים...

התוצאה: שוב זזה לי חוליה בצואר
אתמול הייתי בטיפול חירום. החוליה חזרה למקומה, שוחררו כל הגידים והרצועות, אבל העסק עדיין כואב.. יום ראשון בבוקר, טיפול נוסף.. הטיפול כואב. תחשבו מה אתם מרגישים כשמעסים לכם שריר תפוס ותכפילו את הכאב.. אז בהלך הטיפול צחקתי על המטפל שהוא נהנה להכאיב לי. והוא ענה לי: ואת בכל זאת חוזרת לכאן כל פעם מחדש. רציתי להגיד: ממש יחיסי סאדו מאזו, אבל חשבתי שעדיף לשתוק
הבית מתחיל לקבל צורה, אבל עדיין הבלגן חוגג. אני מקווה שגם גינה תהיה עד סוף החודש... זהו. אין הרבה חדש.

אההה... לו"Z צפוף

השבוע: 1. אישרו לי חופש של חודש וחצי ללא האילוץ לצאת לחל"ת. רק שהראש צוות שלי הודיעה לי פתאום שהיא מעדיפה רק חודש (בגלל תקופה לחוצה בעבודה ולא יהיה מי שיאייש בדיוק כשאהיה בחופש). אחרי מכות וצעקות ואיומים שכל ההסכמים יבוטלו ויחליפו מערכת ביטחון שיזהו את המטוסים שלי כמטוסי אוייב--- אופס... טעיתי בסיפור. אוקי, אז אחרי משא ומתן אלגנטי ותרבותי, הוחלט ש"רישמית" אני יוצאת לחודש וחצי. אבל, יש סיכוי שיקראו לי חזרה אחרי חודש, והשבועיים הנותרים אקח יותר מאוחר. 2. סוף כל סוף ניקיתי את דירתי הקטנטנה. הדירה הוזנחה למשך כמה חודשים טובים ומצבה היה בכי ר-----ע! תודה למאופרות שתגענה אלי, אולצתי לנקות (קוויני, מזכיר את המצב שלך, לא?). לנקות דירה של שני חדרים שהוזנחה למשך חודשים לקח לי כ-6 שעות! אבל עכשיו היא מצוחצת (זה בטח יחזיק מעמד גג שבוע)
3. מחר באה אלי מאופרת לאיפור ניסיון ב- 9:30
( - שתבינו, אני קמה ב- 13:00 בשבתות). 4. הייתי אמורה להיות היום אצל הסוכנת הגירה, קבעתי איתה ב- 13:00 (היא נמצאת בר"ג). אז ניצלתי את ההזדמנות וקבעתי עם חברה בבוקר בת"א, ואיך שהגעתי לת"א ב-10, הסוכנת התקשרה וביטלה את הפגישה בגלל שהיתה צריכה לקחת את בנה למיון. באעסה
החברה אמרה שכנראה זה סימן משמיים לא להגר XD רפואה שלמה לבן...
שבוע הבא: אני אמורה לסיים את רוב הבאגים הקשים שמחכים לי בעבודה (החופש שלי מתחיל אחרי ראש השנה, אז אני צריכה לסיים את רוב המשימות עד אז). בנוסף יש לי שתי מאופרות לאפר לארועים. וגם מפגש "תרבותי" עם חברות (קוויני... קוויני
). ובתוך כל זה לנסות למצוא זמן להיפגש עם הסוכנת, בתקווה שלא יהיה שוב איזה פנצ'ר. אח... החיים קשים...

לא. אני ~מעוניינת~ להגר.

אני אשנה ל"מתכוונת" ברגע שאקבל אישור הגירה (אם בכלל)

sugar cube

New member
להגר לאן? אישור ממי? ומה זאת פקידת הגירה?

סליחה על הסתימות, פשוט כל שני וחמישי אני חושבת על הגירה...

דרוש שם

New member
אתם גורמים לי לצחוק

תמיד כשאני קורא על הגירה, בא לי לצחוק ואני אסביר את עצמי, אמא שלי אמריקאית (וככה גם סבתא וסבא שלי בצד ההוא ועוד הרבה אחורה). ככה שארה"ב זה ממש לא בעיה בשבילי, (לארוז תיק לקנות כרטיס וזהו, אני לא פה יותר) העניין הוא, שזו הארץ שלי. אני לא רואה בעצמי אמריקאי או משהו דומה (למרות שכשאני מדבר אנגלית "קופץ" עלי המבטא האמריקאי מאוד מהר). אני חושב שישראל זה המקום בשבילנו, נכון שזו מדינה יקרה ומעצבנת מוקפת אויבים וכל הזמן חם פה אבל זו מדינה שהסבים והסבתות שלנו חלמו עליה, וחלקם (כמו רוב הצד של אבא שלי) נרצחו לפני שיכלו לראות את החלום הזה הופך למציאות. נכון ש"בלונדון היאוש יותר נוח" ובארה"ב הכסף ירוק יותר. אבל אם יש מקום שהוא הבית שלי, זו מדינת ישראל ואני חושב שבמקום להגר החוצה אנשים איכותיים חייבים להישאר פה, ולעזור להמשיך ולבנות ולפתח את הארץ הזו. כי מה לעשות: אין לנו ארץ אחרת!

שמחה בשבילך

לי יש רצונות ודעות משלי ואני לא צריכה לשנות אותם רק בגלל שאבות אבותיי חשבו אחרת.

sugar cube

New member
בדיוק אתמול ראיתי את תוכנית הלילה

שאני לא זוכרת איך קוראים לה, אבל כל פעם מביאים מורה שמרצה לפני תלמידים (נדמה לי שזה הופק בזמן עופרת יצוקה לילדי הדרום). בקיצור, אתמול היה פרופסור שדיבר על דמוגרפיה, וזה היה די מפחיד. ישראל היא המדינה הצפופה ביותר בעולם המערבי, שיעור הילודה פה גדול בהרבה משיעור המוות (בניגוד למספר מדינות כמו איטליה, פולין, ועוד, שם השיעורים משתווים, מה שאומר שהצליחו להשתלט על התפוצצות האוכלוסין). את רוב התרומה לילודה נותנים הערבים, החרדים והבדווים. בכלל כל המזרח התיכון מכפיל את עצמו במרווחי זמן שהולכים וקטנים. אם פעם לקח 70 שנה לאוכלוסיה להכפיל את עצמה, וזה ירד ל- 50 שנה, עכשיו זה עומד על 30 שנה, וזה הולך ויורד. חוץ מזה מדינת ישראל (ובעצם זה לא המדינה, שהיא בדם שלי, זה המטומטמים שמנהלים אותה), לא עושה שום מאמצים להביא לכאן אנשים איכותיים. להיפך, אנשים שעזבו את הארץ ללמוד ולעבוד בחו"ל ויכולים לתרום המון כאן, מתקשים לחזור, למרות שהרבה מהם רוצים, בגלל סבך בירוקרטי שרומס אותם. במקום זה נעשים מאמצים גדולים ויקרים להעלות לכאן את כל המסכנים והזקנים, שישר משדה התעופה מגיעים לבתי חולים לטיפולים יקרים מאוד, כמו דיאליזות למיניהן, שלא היו חולמים לקבל בשום מקום בעולם, ומי שמשלם על זה זה אנחנו. שלא נדבר על הצעירים שלהם שלא מצליחים להשתלב פה, ופונים לפשע, או על המילגות וסלי הקליטה שישראלי שנולד פה ועשה צבא לא מקבל עשירית מזה. ואין טעם להמשיך לטחון, כולנו מכירים את המצב. מעבר להגירה, אני שמחה שאני לא אהיה בחיים בעוד 50 שנה לראות את זה.

Berethor

New member
צודקת

וטוב שאת לא מפנה אצבע מאשימה לכולם לגבי הבעיות הדמוגרפיות, זה לא אנחנו אשמים, לנו בקושי יש ילד אחד, שזה אפילו פחות מההורים
. לעזזל עם הפנאטים הדתיים האלה, מתרבים כמו מקקים, אם כי אני מעדיף יותר חרדים, מאשר יותר אוייבים מוסלמים.

Berethor

New member
אה ושכחת גם

תקצבאות ילדים, שנותנים יותר כסף על ילד רבעי והלאה(לא זוכר מכמה) מאשר על הילד הראשון, ממש מכפלות, ממש אפליה. במיוחד בהתחשב בכך שרק חלק קטן מהאוכלוסיה נהנה מזה, ועל חשבון רוב האוכלוסיה. ילדים זה ממש מפעל כסף שם, בושה וחרפה.

Berethor

New member
גם פטריוט וגם מודע לכל החסרונות שיש כאן

יפה לך. רק שכחתה תערסים..

אם את רוצה להגר לאן שהוא

אז מומלץ לקחת סוכן הגירה. הם יודעים מה צריך לעשות ומה המדינה אליה את רוצה להגר, דורשת. בסוף התהליך, המדינה מחליטה אם לתת לך אישור הגירה או לא. (תהליך לוקח כשנתיים) אני מעוניינת להגר לאוסטרליה...

חחח, לא לא, הוא פשוט חוסך זמן.

אנשים שעשו את התהליך לבד לא ממליצים. הם אמרו שזה לקח להם יותר זמן, כסף וכוחות כשעשו את זה לבד. סוכן הגירה מאוד מקל את החיים. וגם עוזר איפה שלא יודעים (וגם ממליץ מה כדאי ומה לא, אם זה סוכן הגון וטוב).

Berethor

New member
../images/Emo9.gif

אבל אני דיי בטוח שהיא לא ראתה את זה עדיין, ויש פה עוד כמה חדשים..

למעלה