סיכום שבועי

queen helen

New member
../images/Emo39.gif

דבר טוב: יום חמישי ב9:20 בערב הצלחתי איכשהו להגיע לגני התערוכה בדיוק שניה לפני שהתחילה ההופעה של Blond Redhead, ולאחריה להופעה של Jane's Addiction. אמנם אני יודעת שזה לא מעניין אף אחד בפורום, אבל היו שתי הופעות מדהימות! יצאתי באנרגיות מדהימות.
יום שישי היה כייפי ומרגיע, בין השאר הוצאתי את העדשות לטבילת אש. מצ"ב התוצאה... היום היה אמור להיות טיול לצפון ובערב מקווה לראות את כולכם בהפגנה!!! *רמז* דבר רע: כל מה שהתרחש השבוע עד ליום חמישי ב9:20.
התבטל הטיול לצפון, וזה אחרי שקמתי היום ב7 בבוקר! מקווה ששבוע הבא יהיה טוב יותר.

מייאו ../images/Emo54.gif

רע: יש לנו חולדות בעבודה. עבדתי כל השבוע כמו מטורפת. כמעט כל יום 14 שעות. כי היה צריך להספיק עד סופ"ש הזה משהו. רוצה רק לישון... טוב: דחו לנו את מועד ההגשה בעבודה לעוד חודשיים! אולי אקח חופש גדול
תפסנו חולדה אחת (ראה תמונה בשירשור OFF שפתחתי) הפגנת המליון שחיכיתי לה - מי ייתן והיא תהיה בעלת השפעה עם הרבה שינויים חיוביים
ד"א, קוויני, צילום ממש יפה!!! אני אוהבת צילומים בשדה צר

../images/Emo199.gif

מזדהה למרות שלא עבדתי 14 שעות... לפחות משלמים לך שעות נוספות? אני לא זוכרת מה אמרת לי על זה...

אני לא מוכנה לעבוד שעות נוספות מאז שלא משלמים

לי על שעות נוספות. הפסקתי להיות עבד. ואת צריכה להתחיל ללמוד לא להיות פראיירית. מה שאת עושה הוא מטורף ולא ראלי. אם היו לך ילדים הייתי אומרת שזה גם לא מוסרי. אבל מאחר ואת אדון לעצמך, זה פשוט פגיעה לא הגיונית בעצמך ולדעתי את עושה טעות.

../images/Emo190.gif לא! זה רק עושה אותך אומללה

וגורם לך לחיות את חייך באיכות חיים בביבים [ראה ערך חולדות
]

מה פתאום! אני לא אומללה, אני מלאת שמחת חיים!

וכמובן שמעוניינת להכחיד את האנושות
עכשיו ברשימת החולדות יש: 1 גדול - נתפסה 4 קטנים - נתפסו 1 - גדול - עדיין מסתובבת

רק סובלת מעייפות....

4 קטנים?
זה כבר משפחה מרובת ילדים..
אז עוד אחד וזהו? נראה שמלכודות האיומות האלה עובדות... חבל שזה לא הצליח בדרכים פחות אכזריות.

הן עובדות אבל לאט

אז הזמינו עכשי ואת הבוס של המדביר והוא כבר התחיל לפרק את המחיצות של הקיוביקים וזרק לשם רעל. אמר שהוא מעדיף "צחנה מאשר חולדה חיה" ואני תהיתי "ברור שזה מה שתעדיף. אתה לא תהיה בתוך הצחנה..."
הראש צוות שלי רוצה שאקח חופש גדול עכשיו. אמרתי לה שיש מצב אבל אני צריכה לראות מה המצב עם התקלות של הקוד שלי (ככה נפטרים ממני, הה?
)

ברומבית

New member
אני ../images/Emo115.gif

כמו תמיד האוכל והמוזיקה היו טובים העבודה היתה בסדר המחלה היתה (ועודנה) רעה

ברומבית

New member
שמרתי בסוד ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

זה מיום חמישי, ומתחיל להיגמר עכשיו

דרוש שם

New member
דוחות מעבדה

מפה ועד רעננה וחזרה..... אחותי פינתה את הבית (הודות למשרד החינוך) ככה שעכשיו יש שקט ואפשר לעבוד כמו בן אדם. (על הגשם, שהרטיב אותי עד העצם כבר כתבתי אז לא אחזור עליו). מעבר לזה, אין הרבה עובדים קשה על המון דברים ועל לימודים, כנראה אחרי החגים אני מתחיל לעבוד כמדריך... זהו בערך זה הזמן להודעה (אם היא משמחת או מעציבה זו החלטה שלכם) עוד 20 יום אני עוזב אתכם לבערך חודש (אני טס לבקר את משפחתי בארה"ב) ככה שאם אתם רוצים לראות אותי באמת, תכננו מפגש לפני ה23 לחודש הזה.

למעלה