סיכום שבועי

דרוש שם

New member
../images/Emo51.gif רבה!

ובמקרה הכי גרוע נתראה בנובמבר
לכל מי שדואג, אני עדיין פה עד ה25 (20 יום), אבל אני מתכנן לבלות את ה24 באריזות למיניהן. ככה שאתם עדיין תראו אותי פה....

היה שבוע ....

מוזר! הרע: טוב, אז נפרדתי מא' אחרי כמעט שנתיים ובשבת הוא הגיע להפרד מהבנות. עדיין לא ממש מעכלת, אבל זה כבר מתחיל להרגיש אחרת. הגם וגם: היתה לי פגישת ביקורת אצל הרופא המומחה. (בערך פעם בחודשיים..) הוא שאל אם קרה משהו חדש מהפעם האחרונה, אז אמרתי שהאמת שכן - לפני יומיים נפרדתי מחבר שלי... ומכאן התפתחה שיחה שארחיב עליה בהודעה נפרדת. כרגיל הוא מלא אותי בתרופות, אבל לפחות שמחתי על העיתוי, כי היה לי ממש קשה לדבר על סוף הקשר עם אנשים ושם הרגשתי יותר נוח, כך שזו היתה הזדמנות טובה עבורי לדבר על זה. הטוב: קבלתי הצעת עבודה טובה בצפון! אבל אני עדיין מתלבטת, כי הם הציבו כמה תנאים שאני לא בטוחה שהם טובים לי ובעיקר בגלל שאני מפחדת לעזוב עבודה שאני נמצאת בה כבר כמה שנים והתברר שיש לי מעמד טוב בה [הערכת העובדים שהיתה] בשביל עבודה חדשה שאולי בסוף לא תצליח ואז אני אצא בלי כלום...

p019

New member
בסופו של דבר הכסף מדבר

קיבלת הערכה טובה, אבל האים קיבלת העלאה במשכורת? את יכולה לנצל את הצעה גם בצורה אחרת, תודיעי שאת רוצה לעזוב ואם הם מציעים לך טוספת סבירה למשכורת שלך - את תמיד יכולה להתחרת. בכל מקרה - אני מציעה שתבדקי באינטרנט כמה את עמורה לקבל.

אני מקבלת גרושים. כלום יודעים את זה

כולל האנשים בעבודה - כולל הבוס הישיר שלי... לפני שנה אחרי הערכה הקודמת העלו לי את המשכורת בסכום יחסית גבוה להעלאה רגילה, אבל היא היתה כ"כ נמוכה, שאני עדיין מרוויחה בקושי 2/3 מהשכר הראלי שלי. השכר הוא הסיבה העיקרית שלי לרצון לעזוב. יש עוד סיבות, אבל שם לכל עבודה יש את המגרעות שלה והיתרונות שלה.

queen helen

New member
אז לכי על זה!

גם אם יהיה קשה בהתחלה, עם הזמן ילמדו להעריך אותך

מפחיד ../images/Emo5.gif

עברתי כ"כ הרבה טלטלות בחיים שלי מבחינת עבודה. עד היום לא הצלחתי למצוא מקום יציב וזו פעם ראשונה שאני מרגישה יציבות. מפחד אותי לעזוב אותה ולחוש שוב את איום הטלטלות של פיטורין מעל ראשי... אני באמת לא יודעת מה לעשות

לא. מקום אחר.

איפה שהמנחה שלך עובד הם קונים כל פעם שעות מהחברה שלי. אני מאמינה שמקום העבודה החדש ישמח להמשיך את העבודה שלי אצלם, כי זו עבודה על אותו רעיון. [פרוייקטים לחברות אחרות] וכבר עברו איתו חברות מחברה לחברה כשעברתי בעבר.

למעלה