סיכום שבועי

S.Riddle

New member
האגו של לירון: OVER 9000

אח נאקו, את משחקת פה באש.

S.Riddle

New member
כל הפרופורציות שלי יצאו עקומות רצח @@;;

ותודה רבה D:

Mana Sama

New member
בו~

משהו טוב שקרה השבוע? אחד נגד מאה ^^ היה ממש נחמד וזה~ משהו רע שקרה השבוע? ביישתי את עצמי מול מדינה שלמה בערך,אחיין שלי שיגע לי את השכל ונגמר לי ההארי פוטר >: שיר השבוע: אוי,עדיף שלא שתדעו ._. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות 2 ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום בילוי השבוע? אחד נגד מאה,הארי פוטר,מפגש בנתניה עם אולג ואנשים ל-5 דקות והתנחלות אצל סער בכללי התחדשות השבוע? מסקרה ובושם,ועוד קצת בדים XD ציטוט השבוע? לאדעת~ קוספליי השבוע? שלנו..? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יש גזרות והתחלה של נבל D: למה מצפה בשבוע הבא? צימר 3> וקוספליי ברבאק >< אדם שעשה לך את השבוע? סער~ תמונה? נה..אין לי כוח

Kienai Negai

New member
עונה D:

משהו טוב שקרה השבוע? וואו, המון. דבר ראשון.. ניתוח של אמא שלי שעבר מעולה, וכל השבוע לא הייתי בבית מרוב שיצאנו כל יום למקום אחר. משהו רע שקרה השבוע? אח שלי בלי אמא שלי כבר כמעט שבוע והוא בוכה כל היום ומחפש אותה;_; שיר השבוע: Sweat- David Guetta סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הארי פוטר! הרגע חזרתי מהסינמה... היה מגניב ביותר~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? X/1999 שאני עושה מרתון כי שמעתי שמתחילים אותה שוב (אמן). בילוי השבוע? סופרלנד אתמול. התחדשות השבוע? השמלה המהממת והמדהימה הזאת> וצ'ס צ'וקלייט שנשלחת אלי השבוע *__* ציטוט השבוע? "י'גור של משאית" XDDDD נפלתי קוספליי השבוע? http://cs10001.vkontakte.ru/u16709509/129921601/x_add8b424.jpg מדהימות. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? 20% מהקוספליי לקיץ! D: למה מצפה בשבוע הבא? לעוד שבוע מלא הרפתקאות!XD אדם שעשה לך את השבוע? 2 ידידים שלי שלוקחים אותי לטייל בכל הארץXD תמונה? השמלה!

Doctor Shinobi

New member
ג'נטלמן

נראה לי שזה פוסט ראשון שלי בפורום הזה :ם מקווה שאני יוכל להשתלב ^^ (עובד דרך אגב על קוספליי של לאנסלוט מקוד גיאס) משהו טוב שקרה השבוע? - חבר שלי התקבל לעבודה שאני עובד בה D: משהו רע שקרה השבוע? - האוזניות שלי מתו שיר השבוע: אה...... התקווה :ם? סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Hikaru no go! ציטוט השבוע? "אנחנו נוסעים בכיוון הלא נכון. תעשה פרסה 360 מעלות" קוספליי השבוע? כל כך.. אומג ם.ם http://www.youtube.com/watch?v=Z-OUIEYotqo למה מצפה בשבוע הבא? לסיים את החלק של החזה\גב בקוספליי שלי. אה,וליום הולדת שלי מחר D: אדם שעשה לך את השבוע? - ידידה מאוד טובה [=

S.Riddle

New member
נראה כמו סול,

אבל תהיתי אם מעורבת בזה מתכת כלשהי 0:

CibiHeart92

New member
מגניב! כמו כן, היי? XD

נראה לך שכבר יצא לנו לראות אותך בקוספליי אי פעם? למען הזיהוי

Doctor Shinobi

New member
היי [=

יש שני קוספליים שעשיתי מלבד זה. הראשון זה העלק קוספליי שאפילו לא הכנתי של יופימיה שבאתי איתו לכנסי קיץ בשנה שעברה(יא,אני גבר,ואחד גברי במיוחד!). הקוספליי השני זה אנג'מון,שבאתי איתו לכנס האחרון בפורים אבל הוא נהרס עוד לפני שאפילו הספקתי ללבוש את כולו >< זה הקוספליי השלישי שלי,שברובו עשוי מסול + מפל + ויניל. יש בחלק מהחלקים שלו מקלות עץ כמו של ארטיק שמודבקים מבפנים בשביל לתת קצת extra support,ואני עוד מעט הולך להתחיל את החלק של החזה\גב שבו אני ישתמש גם בקאפה.

Doctor Shinobi

New member
כן XD

אכן קוספליי נוראי. זה היה לפני שבכלל התעניינתי בליצור קוספליי. אבל היי,קוספליי נוראי או לא,להתרוצץ בשמלה ופאה וורודה היה מאוד כיף XDD

למעלה