סיכום שבועי

akirekaeru

New member
סיכום שבועי

כן, כולם עסוקים בקוספליי שלהם (ובצדק), אבל מזמן לא היה אחד ולא יזיק להחיות קצת את האווירה. משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo203.gif מזמן לא סיכמתי.

משהו טוב שקרה השבוע? המחאה של האוהלים התרחבה ברוטשליד ובמקומות אחרים בארץ, נשארה לי רק הגשה אחת וקיבלתי אחלה עבודה לאוגוסט. משהו רע שקרה השבוע? הייתי בלחץ מטורף מכל עומס הדברים שלקחתי על עצמי לעשות. שיר השבוע: talking about a revelation של טרייסי צ'פמן סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הממ 30 רוק. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הממ דברים על אמנות מודרנית. בילוי השבוע? ערבים באוהל המחאה. באמת. התחדשות השבוע? אה, לא נראה לי שהתחדשתי במשהו. ציטוט השבוע? "תקראי לי ח"כית ולא גברת" תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הממ המקט שהגשתי ביום ראשון למה מצפה בשבוע הבא? הקייטנה. 0-0:: אדם שעשה לך את השבוע? חבר טוב :) תמונה? מקט לבן תמיד יותר יפה.

מסכמ"שת לאחר יובלות שלא סיכמ"שתי

משהו טוב שקרה השבוע? מקום שלישי בשכבה בסטטיסטית מתקדמת, הפאה הגיעה, קניתי בדים בנחלה, היה לי שבוע נהדר
משהו רע שקרה השבוע? לא קרה משהו רע ם: שיר השבוע: The Day I Died סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אוסאגי דרופ
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? תשעה נסיכים לאמבר, סוף סוף סיימתי את הסדרה. מדהים, מומלץ, משובח לחלוטין. בילוי השבוע? יום בנחלה עם קורל D: התחדשות השבוע? המון חולצות חדשות ציטוט השבוע? מוכר: "זה גם כביס" (אבל זה לא מה ששאלנו XDDD) קוספליי השבוע? בשביל הנוסטלגיה תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סרגתי קצת. היה נחמד למה מצפה בשבוע הבא? להתחיל לעבוד על הקוספליי DDD: אדם שעשה לך את השבוע? קורלייי
תמונה? אני כל כך אוהבת את הפאה הזו ;_;

תודה! 3:

זה לא אמור להיות ארוך. תכננתי לעצב את הקוקיות (ולזה הייתי צריכה את כל האורך המרשים הזה) אבל בסוף יש מצב שאני אפילו לא אשתמש בהם ._. זה תלוי כמה אני אהיה מרוצה מהתוצאה X: נראה.

string chan

New member
כי גם לי התחשק פתאום.

משהו טוב שקרה השבוע? התפטרתי D: ועכשיו באמת חופש, לפחות לקצת.... משהו רע שקרה השבוע? שום דבר מיוחד, סתם לחצים מיותרים. שיר השבוע: כל מני שטויות שזימזמתי לעצמי בעבודה. כל חצי שעה אני מוצאת שיר אחר לזמזם לעצמי XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שבוע שעבר השלמתי קצת סטיינס גייט אז.... זה. עכשיו ננסה להשלים כמה שיותר, לא נראה לי הפיגור הזה בעונה. P: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי לקרוא את משחקי הכס... בילוי השבוע? מד"א בהפתעה! על אף שהייתי מעדיפה להיות עם מעיין. קודם אני וחברה איחרנו למשמרת, אז ישבנו כמה שעות בחוסר מעש בתחנה, אבל אחרי הצהריים כזה הגיעו כמה חבר'ה לארגן דברים למסיבת סיום של הקורס שהסתיים השבוע, אז עזרנו להם וזה. ואז, כשכבר יצאנו מהתחנה, האמבולנס סרב להתניע בבית חולים, והיינו תקועים שם איזה שעה וחצי. התחדשות השבוע? קניתי ויניל וספוג לקוספליי. והגיעה הפאה. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לאט ובטוח אני מתקדמת עם הקוספליי. אני ממש מרוצה מזה שבנתיים יוצא לי הכל כמו שצריך על הפעם הראשונה, כי ציפיתי שדברים ישתבשו ואני אאלץ להכין הכל אלף פעם. XD;; למה מצפה בשבוע הבא? התבטלות. תמונה? כי... מותר לי להתלהב, נכון?

akane

New member
באיזה צד המזלג צריך להיות? ../images/Emo12.gif

משהו טוב שקרה השבוע? מבחן אחרון ועבודה אחרונה! משהו רע שקרה השבוע? סופש מלא כאבי בטן. נראה לי קלקול קיבה. שיר השבוע: katy perry - Peacock בגלל נסטיה וביאטה XD אתן גדולות מהחיים עצמם! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Criminal Minds וקצת דקסטר כי עונה חדשה תצא בקרוב
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריך לקישוט קאפקייקס. בילוי השבוע? 1 נגד 100 כחלק מהמאה משתתפים. גאיה, את כלת-על ואני אוהבת אותך! ותערוכת בצלאל. סרטי גמר הזויים = עדות לכך שהמחלקה שלנו משוגעת לחלוטין XD התחדשות השבוע? תחרה וגומי לחצאית חדשה? קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/costume/371103/ עכשיו *זאת* שמלה! מעריצה אנשים כאלו, זה פשוט מדהים~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפרתי ספאטס (מעין כיסויי נעליים מגניבים וסטימפאנקיים), קשת ראש פרחונית שהכנתי (בתמונה המצורפת), 3 פופיונים, ובלי סוף רקמה-רקמה-רקמה! על המגבות מטבח, פופיונים ופיסות בד סוררות X3 כיף~ למה מצפה בשבוע הבא? שבוע בלי כלום על הראש חוץ מתפירה לכנס! D: ומקווה שיהיה לי מקום בדוכנים בפסטיבל הקומיקס והקריקטורה, הם עוד לא החזירו תשובה. אדם שעשה לך את השבוע? אלה ויניר, כי חברים טובים קשה למצוא 3> במיוחד כשזקוקים להם. תמונה? מלפני שנכנסו לאולפן לצלם. היה ממש כיף ואפילו לא נפסלתי בשאלות ראשונות!

Mana Sama

New member
אומייגאד,הקוספליי~!! *_____*

בא לי לבכות,ברצינות. זה מדהים כל כך~!!

rocket

New member
מסכמת ../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע? האמת שהיה שבוע נחמד, קודם כל קיבלתי את שתי הפאות לכנס קיץ ולשם שינוי אלה באמת הפאות שהזמנתי והן ממש מוצלחות עשיתי צילומים לקוספליי אוטנה סוף סוף, הגיע הזמן באמת אחרי שנתיים!! וקיבלתי כל כך הרבה תגובות טובות, באמת תודה לכולם וכמובן לעמית שצילמה !! ונרשמתי לקורסים לסמסטר סתיו של השנה הקרובה, מה שאומר שאני שוב סטודנטית!!!!!!! אה וכמעט סופי שאני עוברת דירה. אני מקווה שזה דבר טוב XD משהו רע שקרה השבוע? זה לא עניין של "השבוע" זה עניין כללי כזה .. אני חייבת להפסיק לקחת דברים ללב. זה אף פעם לא נגמר טוב. שיר השבוע: My Only של Goodbye Nurse. בגלל הקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=WGDn0wAlQRk שחזרתי אליו פתאום (קנדה יפיוף) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Monster. שהתחלנו *שוב* בצפייה יחד עם ה"מאפייה" והפעם בתקווה לסיים את זה. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הספר השני של "משחקי הרעב" שסוף סוף קיבלתי מתורגם בילוי השבוע? סושי בקמפאי :p התחדשות השבוע? סוף עונה אז קניתי לעצמי קצת חולצות. אבל היה קשה... החנויות פשוט לא מייצרות בגדים שאני מתחברת אליהם ~_~ ציטוט השבוע? "טוב להיות חבר של ממן" קוספליי השבוע? לא מוצאת את הלינק כרגע .. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? חיברתי שרוולים! וזה מביא את הקוספליי שלי ל ..... 20% ?? למה מצפה בשבוע הבא? לנסוע לנחלת בניימין סוף סוף לקנות את הבדים ואת הנוצות, לא למות מעודף משמרות, לתפור ;_; אדם שעשה לך את השבוע? המאפיה, ואבא שלי. לפעמים אני שוכחת כמה נעים לנהל איתו שיחות. תמונה? כל הקרדיט לעמית שטיין.

rocket

New member
אני חייבת להשלים את התואר, כדי שאני אוכל

לחפש עבודה *אחת* שמכניסה פי שתיים מכל העבודות שלי יחד ולהפסיק להרוג את עצמי :)

S.Riddle

New member
מסכמ"שת~!

משהו טוב שקרה השבוע? הגשתי סוף סוף את החיבור המזדרגג ביפנית ואני אשכרה הולכת לקבל ציון XD (כן כן, הדברים הקטנים שמשמחים את לירון) משהו רע שקרה השבוע? עבודות הגשה. מנסות לאכול אותי. x_x;;; שיר השבוע: Hate You / 2ne1 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: No.6 + פנגינדראם = BEST COMBINATION EVER ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? No.6 (שיצא כבר פרק 5 ;_______;) בילוי השבוע? יומולדת לקטיה~!
התחדשות השבוע? פיאות ל-No.6~! אני לא מאמינה שהם הגיעו כ"כ מהר! (ואני לא מאמינה שהפיאות אוטנה -עדיין- לא הגיעו >_<) ציטוט השבוע? "nice pantyshot in the period of the baroque and enlightenment" - נושא הפרו-סמינר של לריסה, מסתבר...? קוספליי השבוע? הסיילור מון של גלב מלפני שנתיים. XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הכנתי גיזרה לג'קט של אוטנה ואז שמתי הכל בצד כי אין קוספליי עד שאני מסיימת את כל העבודות הגשה שלי :< למה מצפה בשבוע הבא? לסיים עם העבודות ולהתחיל לתפור ברבאק!!! אדם שעשה לך את השבוע? קטיה, לריסה, עומר ושאר הומואים
תמונה? מדגמנת גם את הפיאה של נזומי ו*גם* את הפיאה של שיאון! אכן אשת אשכולות P: (אתם חושבים שיתנו לי לעלות עם זה לתחרות "קוספליי זוגי" ככה?)

למעלה