סיכום שבועי!

עומר XD

New member
סיכום שבועי!

העתקתי מפורום יוני בלוך, אז קרדיט וזה
כי לא היה לי ממש כח לבנות אחד כזה כי בדיוק חזרתי הביתה. שיר השבוע של אפרת: שיר השבוע לא של אפרת: יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: איש השבוע: אמן השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: תכנית השבע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: בילוי השבוע: התחדשות השבוע: אייקון שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף: שבת שלום

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע של אפרת: לראות את האור שיר השבוע לא של אפרת: Don't make a sound - The Like http://www.youtube.com/watch?v=fjfu-7N0kXw יום הכי טוב בשבוע: שלישי, יום ראשון לחופש, הרגשה של שחרור, היה כיף
יום הכי פחות טוב בשבוע: מוצאי שבת, הייתי בדכאון גדול! איש השבוע: ליאם אמן השבוע: The Like ציטוט השבוע: סיון: "כשאני יוצאת עם בנים, אני לא נותנת שיגעו בי בשלושת הדייטים הראשונים"
תכנית השבוע: הישרדות סוף עונת ניקרגואה סרט השבוע: שלושה ימים אחרי מאכל השבוע: סלט אבוקדו בילוי השבוע: סרט עם ידידה תכנית לשבוע הבא: חופש חופש חופש!

ednaye10

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אפרת: לראות את האור שיר השבוע לא של אפרת:ימים של שקט/לולה יום הכי טוב בשבוע:יום רביעי,כי התבטלו לי שלושה שיעורים בלימודים אז באתי רק לשיעור אחד. יום הכי פחות טוב בשבוע:יום ראשון,תמיד קשה לי לקום לעבודה ביום הזה. . משהו טוב שקרה השבוע:האורתודנט אמר שעוד חודשיים מקסימום מורידים לי את הגשר בשיניים ואז יהיו לי שיניים ישרות ויפות סוף סוף
וגם באה אליי הביתה חברה טובה שלא ראיתי הרבה זמן. משהו לא טוב שקרה השבוע:לא הצלחתי למכור כמעט כלום בעבודה
איש השבוע:אין אמן השבוע:אפרת כמובן.השבוע ראיתי שוב ראיון שלה שהיא התארחה אצל גל אוחובסקי. ציטוט השבוע:"מה שחשוב באמת סמוי מן העין" פאדיחת השבוע:אין תכנית השבע:אין סרט השבוע:"מציצים".עוד לא ראיתי אבל הורדתי אותו השבוע מהמחשב כי אני צריכה לראות אותו בגלל קורס שאני עושה על החברה הישראלית. ספר השבוע:אין. מאכל השבוע:רביולי גבינה עם רוטב אלפרדו(שמנת ופטריות). בילוי השבוע:אין. התחדשות השבוע:קניתי שתי מגבות חדשות בצבע סגול לילך ממש ממש יפות.אחת לרחצה ואחת לפנים. אייקון שאפיין את השבוע:
תמונת השבוע:אין תכנית לשבוע הבא:אין לי משהו מיוחד. משהו שבא לכם להוסיף:כמו שראיתם,הפסקתי בינתיים לכתוב את הסיכום השבועי כי אני חושבת שצריך קצת לגוון את השאלות וגם בגלל שאני קצת עסוקה עם כל מיני דברים אחרים אבל אני עדיין נשארת בפורום ואמשיך לכתוב הודעות כרגיל

אריה31

Member
מנהל
הנה הם באים ימים של שקט../images/Emo13.gif

מקום 2 בשנתי בגלגל"צ לפני 10 שנים אהבתי את ציטוט השבוע שמח בשבילך לגבי יישור השיניים וזו ההזדמנות עדנה להודות לך על הסיכומים השבועיים המופלאים שעשית במשך הרבה חודשים
הלוואי והיית ממשיכה, אבל מכבד את החלטתך

ednaye10

New member
תודה אריה../images/Emo140.gif

איזה זכרון טוב יש לך
היה לי באמת כיף לעשות את הסיכומים האלה וכיף לי לכתוב בפורום באופן כללי.לגבי השיניים,זה משהו שאני מחכה לו כבר יותר משנתיים אז זה באמת חדשות טובות בשבילי!

אריה31

Member
מנהל
טוב נו, זה שיר שמאוד אהבתי

ובתקופה חזקה במוזיקה העברית לטעמי ושוב תודה על ההשקעה הגדולה

ליאן 162

New member
MY WEEK

שיר השבוע של אפרת: לא שרע לי שיר השבוע לא של אפרת: KESHA CANNIBAL חחחח שיר מצחיק.. הוא די דפוק וחסר משמעות, כמו כל השירים של קאשה, חחחח אבל אני מתה עליה!!!!! יום הכי טוב בשבוע: שלישי יום הכי פחות טוב בשבוע:רביעי משהו טוב שקרה השבוע: מישהו שם לי טיפ של 50 ש"ח.(!!!!!!!!!).. =] משהו לא טוב שקרה השבוע: נכשלתי בטסט, אני מקווה שזה לא יהפוך למנהג של פעם בשבועיים...חחחחחחחח איש השבוע: האחמש"ית שעבדתי איתה בלילהה אמן השבוע: שלמה ארצי ציטוט השבוע: "Nothing real until you let go completely///" ציטוט משיר של קלי קלרקסון, אני חושבת שהכוונה היא: לעולם לא תבין ערך של מישהו או משהו, עד שתאבד אותו..." פאדיחת השבוע: כששמתי על היוגו של אחד הלקוחות דבש, המיכל פשוט התפוצץ לי ולכלכתי את הלקוח, אני אומנם לא התלכלכתי חחח אבל בכל זאת=] ככה זה כשאנשים מבקשים הרבה! תכנית השבוע: - אני משתדלת לראות כמה שפחות טלויזיה, לא יצא לי השבוע בכלל!!!! :) וכן, אתם בטח חושבים שאני מוזרה.....:) סרט השבוע:- ספר השבוע: רם אורן- ילד אחד יותר מדי מאכל השבוע: עוגה שהכנתי עם חברה לכבוד יום הולדת של חברה אחרת. חחחחחחחחחחחחחח אם אפשר לקרוא לזה מאכל בכלל....=S בילוי השבוע: יש יום הולדת לחברה היום אז אנחנו הולכות לפיינטבול בהרצליההההההההה עוד מעטטט התחדשות השבוע: מחקים לאוסף אייקון שאפיין את השבוע:- תכנית לשבוע הבא: יש טורניר בטניסססס

אריה31

Member
מנהל
את מוזרה ביותר../images/Emo3.gif

סתם חח את פשוט קצת יותר איכותית מרובנו
את משחקת טניס, מיכל? דבש על יוגו - נשמע טעיםםםםם וגם משמין...

ליאן 162

New member
אני משחקת כבר מגיל 10

חחחחחח האמת שאני אוהבת את היוגו בלי שום רטבים מעל. רק עם פירות:)

אריה31

Member
מנהל
אז תגידי לי כבר מתי לבוא../images/Emo3.gif

אני בחופש השבוע, אז יאללה...

ליאן 162

New member
מעולה! המשמרות שלי לשבוע הזה:

מחר -28/12 מ-20:00 עד 23:00 וביום שבת 20:30 עד 00:30 !!!! אני מצפה לראות אותך, דבר איתי:)

ednaye10

New member
גם אני לא רואה כמעט טלוויזיה

חוץ מהחיקוי של אפרת שראיתי עשר דקות אני לא רואה כמעט בכלל.זה לא ממש מעניין אותי...אז זה אומר שאני מוזרה?למזלי יש לי את האינטרנט ככה שאני לא לגמרי מנותקת מהעולם

ליאן 162

New member
חחחחחחחחח חברים שלי קוראים

לי מוזרה,,,, בצחוק אבל ואני תמיד מחזירה להם : אתם סתם מקנאים בי!..חחחחח

ednaye10

New member
לא כל מי שלא הולך עם כל העדר הוא מוזר../images/Emo9.gif

תעשי רק מה שטוב לך

למעלה