סיכום שבועי!

rechan

New member
.

שמעתי את האלבום הזה של קאשה והאמת היא שכולו די דפוק וחסר משמעות. ואת השיר היחיד שהיה עוד נורמלי בעבר Animal הצליחו להרוס באיזה שיר לא קשור
בהצלחה בטורניר!

ליאן 162

New member
תודה רבה:) ובקשר לקאשה:

כן, כמו שאמרתי, האלבום באמת די דפוק ואין בו מסר או שאולי יש, והוא פשוט להנות. אולי זה בעצם מה שיפה בו, הוא אלבום משמח כזה . האמת היא שדיברתי עם חברה על זה,חחחחחחחח ומשום מה הרבה חושבים שאם שיר הוא שיר מקפיץ ורועש אז הוא סתם חסר משמעות, לא בהכרח....

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של אפרת: מגדלור שיר השבוע לא של אפרת:לוח וגיר שמוליק קראוס יום טוב הלכתי לסרט שלושה ימים סרט מאוד מומלץ, ואתמול הופעה מצוינת של מיקי גבריאלוב יום פחות טוב לא היה אמן השבוע: מיקי גבריאלוב סרט:שלושת הימים הבאים מאכל השבוע:כבד+פירה בילוי:סרט\הופעה התחדשות:קניתי דיסקים מעולים לשבוע הבא:סרט,יום הולדת לחברה

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע של אפרת: אה אה אה שיר השבוע לא של אפרת: עוד חוזר הניגון יום הכי טוב בשבוע: חמישי+שישי+שבת חופשה באילת!!! יום הכי פחות טוב בשבוע:יום ראשון לא רציתי לחזור לבית ספר משהו טוב שקרה השבוע: מצאתי עיתון שאני מאוד אוהבת אבל אפשר בדרך כלל להשיג רק בחו"ל בארץ משהו לא טוב שקרה השבוע: גיליתי שאת הדיסק שהפכתי כל חנות בשבילו אי אפשר להשיג בחנות הדיסקים הכי גדולה באילת וכנראה שבכלל לא בארץ איש השבוע: לא יודעת על פי מה צריך לבחור את זה אמן השבוע: קנדל שמידט ציטוט השבוע: לא ממש ציטוט אבל :"יש ליפחד בלתי מוסבר להסתכל אחורה ולראות" פאדיחת השבוע: לא זכור לי תכנית השבע:לכבוד יום שישי ארץ נהדרת סרט השבוע:אין ספר השבוע: אני אתגבר בילוי השבוע: אילתתתת התחדשות השבוע: קניתי כל מיני דברים אייקון שאפיין את השבוע:
תכנית לשבוע הבא: מבחנים משהו שבא לכם להוסיף שבת שלום

אריה31

Member
מנהל
וואי, הייתם באילת, איך היה?../images/Emo13.gif

באיזה מלון? התרחצתם בים או שהיה קר מדי? ספרי פרטים:)

נטע5909

New member
מספרת

היינו במלכת שבע לקחו את כל העבודה של אמא שלי לאילת לכבוד 20 שנה לחברה אני ואחותי נכנסנו לבריכה לא ניסינו בים. לא עשינו הרבה כי אח שלי היה חולה אבל היינו בשיט עם סירה שהתחתית שלה שקופה ואפשר לראות את האלמוגים והדגים והיה נחמד

ליאן 162

New member
וואי התחתית השקופה נשמעת מגניבה בטירוף!!...

חחח בשייט שהיה לנו בטיול שנתי השנה, הביאו לנו ספינה מתפרקת ... חחחחחח סתם נזכרתי בזה פתאום:)

נטע5909

New member
זה באמת מגניב

אמא שלי אמרה לי שיש סירה שהתחתית שקופה (הריצפה) אבל לנו היה בתחתית הסירה. איזה כיף לכם בטיול שנתי לקח אתכם לאילת! אנחנו במקומות נידחים בצפון או בעין גדי

ליאן 162

New member
אולי ב-יב ייקחו אתכם גם אבל...

אל תתלהבי חחח לא היינו באילת ממש, וגם לא היה לנו זמן חופשי, ליתר דיוק היינו בהרי אילת. חחחח אבל עדיין היה כיף! גם בצפון ובעין גדי נורא יפה, אל תתבאסי:)

נטע5909

New member
חחחחח

שנה שעברה ירנו מצוק אוחזים בידיות אני על 4 ג'ריקנים של הכיתה הכל בוץ... אבל עדיין היה כיף אולי השנה נלך לשם....

ליאן 162

New member
אוי אוי אוייי הג'ריקנים!! חחחחחחח

השנה התנדבתי להיות אחראית ג'ריקנים, אז לא סחבתי כלום, :) באיזו כיתה את?

נטע5909

New member
ח'

אצלנו יש חוק- הבנים סוחבים ולא אני לא בן פשוט הם פחדו לפול איתם והשאירו אותם בשיחים ובגלל שאני הייתי האחרונה לרדת וכולם כבר ירדו. אז זה היה אני והג'ריקנים שכולם צופים ונהנים

ליאן 162

New member
יפה מצדך:)

ולרגע לא חשבתי שאת בן!!! חחחחחח בנים הם עם מעצבן בדרך כלל לא? =P

נטע5909

New member
חחחח

שאני חושבת על זה למה לקחתי אותם על הגג במקום לזרוק אותם למטה???

למעלה