MY WEEK
שיר השבוע של אפרת: לא שרע לי שיר השבוע לא של אפרת: KESHA CANNIBAL חחחח שיר מצחיק.. הוא די דפוק וחסר משמעות, כמו כל השירים של קאשה, חחחח אבל אני מתה עליה!!!!! יום הכי טוב בשבוע: שלישי יום הכי פחות טוב בשבוע:רביעי משהו טוב שקרה השבוע: מישהו שם לי טיפ של 50 ש"ח.(!!!!!!!!!).. =] משהו לא טוב שקרה השבוע: נכשלתי בטסט, אני מקווה שזה לא יהפוך למנהג של פעם בשבועיים...חחחחחחחח איש השבוע: האחמש"ית שעבדתי איתה בלילהה אמן השבוע: שלמה ארצי ציטוט השבוע: "Nothing real until you let go completely///" ציטוט משיר של קלי קלרקסון, אני חושבת שהכוונה היא: לעולם לא תבין ערך של מישהו או משהו, עד שתאבד אותו..." פאדיחת השבוע: כששמתי על היוגו של אחד הלקוחות דבש, המיכל פשוט התפוצץ לי ולכלכתי את הלקוח, אני אומנם לא התלכלכתי חחח אבל בכל זאת=] ככה זה כשאנשים מבקשים הרבה! תכנית השבוע: - אני משתדלת לראות כמה שפחות טלויזיה, לא יצא לי השבוע בכלל!!!!

וכן, אתם בטח חושבים שאני מוזרה.....

סרט השבוע:- ספר השבוע: רם אורן- ילד אחד יותר מדי מאכל השבוע: עוגה שהכנתי עם חברה לכבוד יום הולדת של חברה אחרת. חחחחחחחחחחחחחח אם אפשר לקרוא לזה מאכל בכלל....=S בילוי השבוע: יש יום הולדת לחברה היום אז אנחנו הולכות לפיינטבול בהרצליההההההההה עוד מעטטט התחדשות השבוע: מחקים לאוסף אייקון שאפיין את השבוע:- תכנית לשבוע הבא: יש טורניר בטניסססס