סיכום שבועי

יום קסום

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? הוא מתקשר אליי ובמכונית ליד הים.. שמעתי את זה השבוע בפולווליום כשנהגתי וזה היה מזה כיף.. עם חלונות פתוחים.. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? ככה זה-מירי מסיקה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: רשמתי 3 אנשים לפורום של לנדמרק ועשיתי הבדל בחיים של עוד כמה, אין דבר יותר כיף מזה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/בננה בטעם מרק בצל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמריקן איידל-חצי הגמר. דיוויד ארצ'לטה
מאכל השבוע שלכם? אכלתי היום אבטיח סוף סוף.. איזה כיף פאדיחת השבוע שלכם? באוטובוס פתאום אני שומעת את הנהג קורא במיקרופון "טל ליהיא אשכנזי, טל ליהיא אשכנזי".. וישבתי בסוף.. פאדיחה. נפל לי הכרטיס עובד...חח סקופ השבוע שלכם? צבעתי את השיער אתמול לאדום דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: על זה שאכזבתי את עצמי, על זה שעזבתי מקום שאני הכי אוהבת בעולם, כי היה לי חשוב להיות צודקת וכשחזרתי "האשמתי" את אחד האנשים הכי חשובים לי בעולם שהיא מאוכזבת ממני, למרות שאני באמת הייתי מאוכזבת מעצמי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ההופעות של קרן, בתקווה שאני אהיה שם
זה משמין, אני מחלקת סלט למי שרוצה

קבלי...../images/Emo24.gif

תמונה מזעזעת כי צילמתי את עצמי בסלולרי.... אבל זה הצבע..חחח

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo2.gif

אני לא בשוק מהצבע, הצבע יפה!!!!
תתחדשי!!! אבל איך את עושה את זה בלי לשאול אותי??
את לא יכולה לעשות את זה בלי לשאול אותי כשאת חתומה על חוזה!!!

shir828

New member
אני בעד דיוויד מבשל, זאת אומרת.. קוק.

חברה חפרה לי על הבדיחה, כל פעם שדיברנו על אמריקן איידול אז היא אמרה "דיוויד מ-ב-ש-ל" כמו איזה ילד קטן

OpenYourEyes

New member
שמעתי את שני השירים בפול ווליום

עם חלונות פתוחים... באזור התעשייה של ראשון לציון... ביום שישי בלילה... עם המוני ערסים מסביב השולחים מבטים מזועזעים לנוכח המוזיקה הבוקעת מן הרכב. היה מפחיד, אך כתבתנו הצליחה להיחלץ ללא פגע
תתחדשי על הצבע!

ה 22

New member
../images/Emo140.gifסיכום-כי זה מסדר ת'ראש../images/Emo178.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? סוני אצל שוני תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: יפהפיי'ה
...
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה טובה שלי קפצה לביקור ספונטני ביותר מאכל השבוע שלכם? לחם עם שוקולד
[כבר שכחתי כמה זה טעים..
]
בילוי השבוע שלכם? כל המקומות הכי הזויים סקופ השבוע שלכם? קרן פלס קרן פלס קרן פלס.. ואז פתאום אחי אומר לי "את יודעת שאני שרק בזכותי את מכירה את קרן פלס..?!" ואז קלטתי שוואלה באמת הוא הראשון שסיפר לי על זמרת שהיתה בערוץ-הילדים וקוראים לה קרן-פלס והיא שרה על איזה שכן שקוראים לו שמעון והוא נפטר לפני שלושה ימים... ואני מזה צחקתי ששמעתי שמשהי שרה על כזה דבר... אבל זה היה אז.. רק אל תהרגו אותי אני מתחרטת
ציטוט השבוע שלכם? "אין אנשים כושלים, יש מעשים שנכשלים" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
לכוון את השעון-מעורר ל6:00 בערב במקום בבוקר ואז לפספס את הרכבת
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יש מספיק משהו שיש לך להוסיף (במיוחד ל"ה 22"):
כן, ריגשת אותי.. אני חושבת על ההופעה ב 28.5 שזה יהיה ממש מעניין לפגוש אתכם..
אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, אבל תזכרו שהמחירים עלו
לטל-ליהיא בגלל שהיא מעדיפה את זה על פני שוקולד
לקסם
לקרן- כי ראינו אותה סופ-סופ במצלמות בציפורי לילה.
ל OpenYourEyes כי היא תלמידה מצטיינת

BRANGELINA

New member
../images/Emo152.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? הוא מתקשר אלי, סוף הרגש, פה ליד הירקון(ששמעתי במקרה כשהייתי ליד הירקון
) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לא אוהב אף אחד- בועז בנאי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מירב
והדס
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/בננה בטעם מרק בצל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- קיפד מנומר מאכל השבוע שלכם? מלאווח... בילוי השבוע שלכם? גיחה של כיתות ט'...... פאדיחת השבוע שלכם? הגיחה של כיתות ט'
סקופ השבוע שלכם?כשמסתכלים בת"ז של מיקי בוגנים בסעיף של זכר או נקבה רשום:מיקסXDD ציטוט השבוע שלכם?חחח קרן מודעת לעובדה שהיא צריכה ריטלין..."ריטלין יכול לעזור לי"..חחח חיכיתי מלא זמן שהיא תבין..חחחחחחחחחחחח דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:אמממממממממ לקבל את המבחן בלשון
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הבכורההה סוףסוףףףף משהו שיש לך להוסיף (במיוחד ל"ה 22"):שום דבר אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים,
אבל תזכרו שהמחירים עלו
למירב
להדס
לקרן כי סתם בגלל שהיא אוהבת שוקולד ומשעמם לי...

למעלה