סיכום שבועי

OpenYourEyes

New member
סיכום שבועי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/בננה בטעם מרק בצל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לך להוסיף (במיוחד ל"ה 22"): אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, אבל תזכרו שהמחירים עלו

ady18

Well-known member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? תקופה של שינוים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "Walking Through The Mirror"- Noble Brats Cut Copy - Lights & Music תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/בננה בטעם מרק בצל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? חביתה בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:המון אני מעניקה לשירי

גלגולש

New member
חיכיתי לשרשור הזה ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רצה הביתה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אין משהו אחד תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברים אמרו לי שאוהבים אותי, כל כך חיכיתי לשמוע את זה. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/בננה בטעם מרק בצל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסדרה סטארגייט SG-1 (ימים א'-ה' ב- 14:20, ש.ח ב-21:15, 00:25 ולמחרת ב-10:20, ימי שישי כל פרקי השבוע החל מ-10:15) מאכל השבוע שלכם? שוקולד
בילוי השבוע שלכם? נסעתי לתל אביב- לקנות כרטיס להופעה ביום שני בכפר יונה. פאדיחת השבוע שלכם? דקרו אותי 3 (!!) פעמים בבדיקת דם עד שיצא משהו, יצאתי חבול ושבור, אבל בעיקר בתחושת איזו פדיחה.. סקופ השבוע שלכם? ---------- ציטוט השבוע שלכם? "איך אמנים מבצעים בהופעה שירים עם פייד-אאוט (שנמשכים ונחלשים לקראת הסוף) בהופעות?"- ציפורי לילה, יום א' האחרון. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ------------ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ההופעה בכפר יונה ביום שני!!!!! אולי תהיה לי הזדמנות לפגוש שוב את קרן + הופעה. יאללה, שיהיה כבר יום שני, זה ממש עוד מעט.

../images/Emo79.gif"אבל אני, תמיד נשאר אני..."../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? סוני אצל שוני :)
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמיד נשאר אני (של עוזי חיטמן), מפרפר נחמד. נדבקתי אליו!
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: מהטיול השנתי|שמאלה| (היה שלג, יאי
אני השמאלית).
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: היום הייתי עם חברות באורבן מוטו מיוזיק :) וקניתי עגיל פאקצי לטבור, עם 'יהלום' ורוד והלו קיטי!DD:
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/בננה בטעם מרק בצל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 100 בבגרות בע"פ בערבית!#:]
מאכל השבוע שלכם? קרחונים:)
בילוי השבוע שלכם? ת"א פעמיים השבוע, והיום יומולדת לחברה הכי טובה
פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת><
סקופ השבוע שלכם? בחנות של "הכל ב-30" באלנבי יש גם דברים יפיםDD:
ציטוט השבוע שלכם? אתמול בלילה ראיתי 'שניים' עם איה כורם ודני רובס, ואז אבא שלי נכנס ואמר "זו איה?" אני - "אהמ, כן" הוא - "בוגדת!" הוא - "אותך לקרן!"
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לימודים אהע >:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ה ג ר ל ה !!!! שבוע טוב נצ'מות

שירו12

New member
מסכמתתתתתתתתתת......./images/Emo176.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מתקשר עליי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אחריות יוני בלוך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/בננה בטעם מרק בצל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- במבה עם שוקולד מאכל השבוע שלכם? אריטיק אבטיח בילוי השבוע שלכם? ים פאדיחת השבוע שלכם?דברנו על השם צופיה בכיתה עם המורה והוא אמר שזה שם יפה אז אמרתי לו:תיקרא לבת שלך צופיה" ואז הוא אומר לי כבר קראתי לה.
סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:

נעה 124

New member
סופ"ש../images/Emo4.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? סוף הרגש, הוא מתקשר אליי, סוני אצל שוני שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לא זוכרת תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני וגורגור, לפני משהו כמו 3 שנים..
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: יומולדת לחברה שלי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/בננה בטעם מרק בצל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא יודעת>< מאכל השבוע שלכם? קוראסון ופיצה בילוי השבוע שלכם? יומולדת לנוי פאדיחת השבוע שלכם? טוב, זה קצת ארוך.. אני וכמה חברות שלי ראינו טלוויזיה, ואני רציתי לשתות. לקחתי את הבקבוק, אבל המשכתי להסתכל על הטלוויזיה. ואז ניסיתי לפתוח אותו, שוב בלי להסתכל, איזה 5 דקות אני מנסה לפתוח, ואז בסוף טרחתי להסתכל עליו, והוא היה פתוח
סקופ השבוע שלכם? קרן עברה תאונת דרכים
ציטוט השבוע שלכם? המורה שלי למדעים, כשכולנו בכינו על העבודה שהיא נותנת לנו: "די עם הבכיינות! את ממש מצעד פזמוני הבכיינים בע"מ!" XDD דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: גורגור
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין לי מושג. משהו שיש לך להוסיף (במיוחד ל"ה 22"): אני שונאת את היום הזה. הוא היה אמור להיות כיף, והוא לא.
אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, אבל תזכרו שהמחירים עלו
לא מהפורום, אבל נוי, אופיר, שרון, אליס, הדר (מזל טוב!), ענת, עדן ואלה

shir828

New member
בואו נעשה תחרות, למי יש ביצפר יותר טיפש..

אני אנצח, מבטיחה, ואל תערערו על כך. שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? כל הדיסק+ כמה שירים מהדיסק הקודם, ולמה לי פוליטיקה עכשיו שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? מה שיש לי בMP תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההורים שלי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/בננה בטעם מרק בצל/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- קיפוד מנומר מאכל השבוע שלכם? קראנץ' בילוי השבוע שלכם? חרא שבוע פאדיחת השבוע שלכם? בשיעור היסטוריה(?) סקופ השבוע שלכם? הייתי אמורה להיות מושעת מביצפר ביום חמישי, אבל היה מבחן במתמטיקה אז ביטלו לנו. (אמרתי שהביצפר שלי טיפש, או שלא אמרתי??) ציטוט השבוע שלכם? 1- עמית: "אני עמית, קוראים לי עמית, ושמי עמית" >< 2- אני: "איזה מצחיק זה להגיד 'אני ארביץ לך מכות', כאילו מה.. אמורים להרביץ לי נייר טואלט??" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כללל השבוע בביצפר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מיצ"ב באנגלית? לא יודעת. משהו שיש לך להוסיף (במיוחד ל"ה 22"): הלוואי והביצפר יתאבד אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, אבל תזכרו שהמחירים עלו. לעצמי, מה יש? אסור לבן אדם לפנק את עצמו אחרי שבוע מעצבן כזה? תלונות ידחו בברכה.

shir828

New member
לא. אני.

אני בח'4. הכיתה עם הכי הרבה בעיות. אז שה.. אממ... כן.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifואני בח'2.

הכיתה עם כמות האהבלים הכי גדולה שאפשר יהיה אי פעם להכניס לכיתה... תוציאו אותי משם!
>_> אני לא אוהבת את הביתספר שלנו. ואגב, שליאור תתפגר. אמן.

shir828

New member
בהחלט שתתפגר. היא השעתה אותי כי לא הקשבתי...

לה!
ואז היא ביטלה את ההשעיה בגלל המבחן במתמטיקה. בעעע. ואז היא חופרת לי. אני רוצה לעבור לעמי אסףף

blackfield2

New member
שיר המורדת ../images/Emo6.gif

נו נו נו לא להקשיב למורה! אאוץ'.. זו סיבה להשעות?..
בצפר של אלפקות אגודליות. מתחנגל1 (עעעאאא חייבים להציע לתפוז עוד אייקונים!!..) מתחנגל8

shir828

New member
אשכרה מורדתXD איזה מישהי התחילה לדבר איתי על

ההשעיה ואז היא אמרה משהו על מורדת ואז היא אמרה משהו על מריצהXD (יענו מהמורדים
) ביצפר עם אלללפפפפפפפפפפפפפפפקקקקקות קקות.. חעחע.

blackfield2

New member
בטח שזה בצפר של אלפקות.

תראי איך הם יורקים לך בפנים!
חארות ^__^

shir828

New member
אמרתי לא לערער על זה שהביצפר שלי אידיוט../images/Emo3.gif

אני אגד לך מאיזה ביצפר אבל זה לא יגיד לך כלום... בית חינוך קקות בע"מ. בעעעע

למעלה