סיכום שבועי:

גיל110

New member
הם נוקשים כי הפשיעה קשה יותר

שם הורגים שוטרים כל חודש. לכן כששוטר יבקש ממך לצאת מהאוטו, הוא יעשה את זה באיומי אקדח טעון ודרוך. לכן שם, כשאת קונה נשק, אסור לך ללכת איתו ברחוב חוץ מלצאת לציד (במדינות שמותר באזורים שהוגדרו מראש) אלא אם את שוטרת במדים או מוסוואת באזרחי עם אישור משטרתי, אחרת ירו בך למוות. ואגב, באמריקה פועלים בשיטה אחרת מכאן. ביצעת עונש? או שילכו איתך עד הסוף ויוציאו אותך אשם ולכיסא החשמלי, או שתודה בעיסקת טיעון, תקל על המדינה, ותיכנס ל-20 שנה בכלא. ככה, אגב, עושים רוב המדינות כדי להקל על התיקים והמון חפים מפשע מוצאים את עצמם מאחורי סורגים. ומה שכתבתי בסוף, השבירת מסגרת של השיכרות וכל מה שהם עושים, זאת הדרך שלהם להתפרק.. לצערנו. אגב, הנה פה לכל ה"בוגרים" שמשתכרים בגיל 16, בארה"ב, לשוטר יש רשות לפרק אותך במכות ובדרך להרוג אותך, או לתקוע בך כדור בראש, או לרסס לך את כל הגוף, או בקיצור, לעשות בך מה שהוא רוצה, אם נתפסת שיכור מהסיבה הפשוטה - יותר משאתה מהווה איום לעצמך ואיום לשוטר, אתה מהווה איום לציבור ויש למנוע ממך לעשות זאת בכל מחיר אפשרי בכל אמצעי. זה למה, אם תלכו לסנטראל פארק, אתם תראו שוטרים מרביצים להרבה הומלסים וזונות שיכורים ושיכורות שבאים לשם, 24 שעות.

אני רק רוצה לדעת- ../images/Emo181.gif

איך אתה יודע את כל זה? לא שמעתי על זה אף פעם. בטח תגיד שזה בגלל הגיל, אבל אני יודעת הרבה מאוד דברים שלא לגילי, אז בבקשה אל תתיחס לזה בתשובתך. תודה

חח "הורסי הדירות" יותר טוב?

תוכנית מפגרת (אבל בו בזמן קורעת) ב-MTV על כאלה שרוצים להרוס דירות של חברים או אנשים שעצבנו אותם. כל שנייה יש בייייייייפ כז ואני רק נקרעת (גאייז, אפשר לקרוא שפתיים, לא שמעתם על זה?). רבאק, זה יותר טוב מלראות את המודחים מ"אמריקן איידול" או מ"הישרדות" מלכלכים על ההפקה. את האמת, אני הכי מעדיפה את זה נטורל, בלי צנזורה (חוץ מבקטעים הממש מוגזמים, כי האמריקאים אוהבים להגזים בכל דבר... כמו בסאות'פארק למשל. סאות'פארק זו אחלה סדרה -----> חוץ מכל הקטעים המממממש נאסטי שבא לך להקיא בהם. קקי מזמר? בן אפלק עירום? שף עם ראש כחול? נו, באמת! גיב מי אה ברייק. יש דברים שפשוט לא צריך להראות).

גיל110

New member
בקשר לסמולוויל

אהבתי את לויס ואת הבת דודה שלו שהכניסו. שתי פצצות
. אגב, הם הרסו לגמרי את הקומיקס. קלארק קנט הכיר את לויס ליין רק כשהוא הגיע למקום עבודתו בתור כתב. יותר מזה, היחידים שידעו על הכוחות זה ההורים שלו ולוייס ליין בשלב מאוחר יותר. ועוד דבר קטן, לדעתי, אם לא בסוף העונה הזו, אז בסוף הבאה, יראו בפרק האחרון את קלארק עומד על גג בניין, ואז ישמיעו את הנעימה הידועה של John Williams שהוא עשה לסרטי סופרמן הותיקים עם כריס ריב (יהי זכרו ברוך
), ואז קלארק יפתח את החולצה, ויראו את חליפת סופרמן הידועה ואז כבר ההמשך ידוע.

לא מסכימה איתך. ../images/Emo181.gif

הסדרה לא אמורה להיות העתק של הקומיקס, זה מה שמיוחד בה. בגלל זה אני חושבת שהסדרה לא הרסה את הקומיקס. קלואי=פצצה?? חח, את זה עדיין לא שמעתי. זה שבסרט עשו את זה (ולא ראיתי את הסרטים על סופרמן), לא אומר שגם בסדרה יעשו את זה! נחכה ונראה...

גיל110

New member
אני חושב שלבת דודו שלו קוראים קארה (!!)

הבלונדינית עם החזה שלא נגמר
חחח
והסדרה צריכה בצורה מסויימת לעקוב אחרי הקומיקס. אל תשכחי שהיא יכולה לגמרי להרוס לצופים שלא ראו את סופרמן ולא קראו אותו את הכל.

קארה? אתה בטוח? קארה??? ../images/Emo181.gif

קארה לא הייתה מישהי שג'ור-אל החזיק במערה ואז היא באה לבית שלו? אם כן- היא לא בת דודה שלו. אם לא- מי זו לעזעזל?! ואני יודעת שבצורה כלשהי הסדרה צריכה לעקוב אחר הקומיקס, אבל לא בצורה מדוייקת. בגלל זה בסופו של דבר (לצערי) לויס תהיה עם קלארק. היא לא יכולה להרוס לצופים שלא קראו את הקומיקס ולא ראו את הסרט. הסדרה לא לגמרי אותו הדבר כמו הקומיקס.

גיל110

New member
כן, קוראים לה קארה

או בשפתם של כוכבי קריפטון זור אל. היא מושלמת בכל חלקי גופיה
אבל עדיין לא הייתי רוצה חברה כמוה. המצחיק הוא, שמי ששרד את התפוצצות קריפטון זה קל אל, או בשמו הארצי קלארק קנט, שלושה נוכלים שהוכנסו לתוך זכוכית עד כי אין הוצאות להורג בקריפטון (ואחרי זה סופרמן נלחם בהם), המחשב הראשי שניהל את קריפטון וקיבל חיים משלו, שכרגע שכחתי את השם וזהו! אף אחד מהמשפחה שלו לא ניצל. ואם הלויס הזאת תהיה עם הקלארק הזה, הקלארק הזה יהיה מאושר

מוזר, אני לא מכירה אותה. ../images/Emo181.gif

ואני ממש מתפללת שלויס וקלארק לא יהיו ביחד! אני רוצה שלויס תהיה עם אוליבר (המהמם! אם כבר- היא ברת מזל, לא הוא!). הוא כל כך מווושלם!
קלארק צריך להיות עם לאנה.. שיפסיקו להתבכיין על זה שהם לא ביחד, ויחזרו להיות ביחד!!

לא מסכימה איתך.

בפעם הראשונה(!) כמו שאמרתי, קלויס שליטעע (מקודם זאת הייתה קלואי, ועכשיו זה קלארק. זה תלוי בנסיבות
)! הם כל כך חמודיםםם ביחד
. הציניות, ההבעות - מושלמייייים. ולאנה לא צריכה בויפרנד. שתידרס על-ידי משאית זבל וזהו
.

חח טוב... ../images/Emo181.gif

אממ.. בינתיים קלארק ולויס חמודים ביחד, אבל כשהם יהיו מאוהבים הם יהיו מוזרים.. אני בטוחה! ולגבי לאנה- את כל כך צודקת! היא ולקס הם האנשים הכי מיותרים בסדרה! וכמובן גם אמא של קלארק..

כן. צריך להעיף את שלושתם לאלתר.

נמאסו עליי דמעות התנין שמרת'ה מזילה והצחוק המזוייף שלה. הבדיחות של לקס כבר לא מצחיקות. לאנה פשוט דמות גרועה, יהיה מה שיהיה. למישהו יש את המייל של התסריטאי?

נראה לי שכבר צילמו את הכל ../images/Emo10.gif ../images/Emo181.gif

למה לקחו את אבא של קלארקי ולא את אמא שלו???? למההה????

גיל110

New member
לויס וקארה הכי יפות בסידרה

יופי כזה לא נראה באמריקה הרבה זמן !! והיא וקלארק מושלמים ביחד! ואגב, לאנה?! אתם מדברים פה על פיונה המניאקית!!!! לא מקובל עלי! היא גמרה על סקוטי! כי Scotty doesn't know! והפכנו את הפורום הזה לפורום סמולוויל

חח לפחות על סמולוויל יש מה לדבר.. ../images/Emo181.gif

ולאנה (קריסטין קריוק) שיחקה תפקיד ענננק ביורוטריפ... ועכשיו אני אדבק לשיר הזה והכל באשמך, אבירן! תודה רבה..

למעלה