סיכום שבועי:

גיל110

New member
חחח ../images/Emo24.gif

המזל שאין לך אותו
והיא לא שיחקה תפקיד ענק, היא שחקה תפקיד משפיל לסקוטי. ואני אשם, כמו תמיד! תמיד דופקים ת'שחורים! ואין על מה יקירתי.

אני יודעת שאין לה שם תפקיד ענק, ../images/Emo181.gif

אבל היא עשתה אותו ענק. "אין תפקידים קטנים, יש שחקנים גדולים". וכמובן שיש לי את השיר הזה! וכמובן שתמיד אתה אשם. מה חשבת? שאני אשמה?!

גיל110

New member
לפחות את זה את יודעת ../images/Emo3.gif

עשתה אותו ענק? עשתה אותו קורע. ומסכים לגבי המשפט, ע"ע אבירן. יש לך? מורידה לא חוקית! אני קורא לRIAA
לא חשבתי אחרת. אז האממ, לא אכפת לך שאני אפתיע לך בלילה ו..... נכון?
חחחחח

כן. אריקה באמת מהממת.

העדפתי את קלארק ולויס כזוג בעונה ה-4, ה-עונה, אבל ניחא. העיקר שהם יהיו בסוף ביחד. חח זה בדיוק מה שבאתי להגיד על הפורום
. ואם אתם מממממש משועממים ושונאים את לאנה כמוני, אתם מוזמנים לחפש ביוטיוב Anti-Lana ואתם מסודרים לכל החיים.

מה? מה אני שומעת פה??? ../images/Emo181.gif

ה-עונה היא כמובן עונה 6, העונה הכי טובה בתולדות הסדרה (עוד לא ראיתי עונה 7, אבל אינלי בעיה עם ספוילרים.). וקלארק ולויס הם חמודים ביחד כרגע, אבל בתור זוג הם יהיו דביקים ואני לא רוצה לראות את זה... אני מעדיפה שהעניינים ישארו, ושבתאונה קטלנית לקס, לאנה ואמא של קלארק (מרת'ה? אני עדיין לא בטוחה) ימותו, ואז הסדרה תהיה מווושלמת! חח למה חיפשת ANTI-LANA ביוטיוב? (גם אני אנסה, גם אני חסרת חיים!)

Riinaat

New member
עונהה

שם: רינת גיל: 14 הדבר הכי טוב השבוע: לראשונה ,מזה חודשים בערך, התחלתי לפתור את הש.ב. בגיאו'.. דבר רע שקרה השבוע:לראשונה ,מזה חודשים בערך, התחלתי לפתור את הש.ב. בגיאו'.. תוכניות לשבוע הבא: לא לדבר הרבה בסוללרי עד יום חמישי! משהו שהייתי משפר בשבוע: מעלימה את המורה למת' היום הכי טוב השבוע: שבת, לייששששווןןןן היום הכי רע השבוע: מזמן אבדתי תחושת זמן, כל השבוע מרגיש חראבנה:( שיר השבוע:One republic - Stop and stare קליפ השבוע: לא מתה במיוחד על קליפים.. איש השבוע: נממ.. תינוקת , אח שליי:) מאכל השבוע: מנגלל משקה השבוע: מיים! אהבת את עצמך השבוע?: יש ברירה? ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?:בחילה איומה, ידעתי שאסור לי לטחון עכשיו..

גילרה1

New member
עונהה

שם: גילרה גיל:15 הדבר הכי טוב השבוע:חופששש דבר רע שקרה השבוע:חזרנו ללמוד תוכניות לשבוע הבא:יומולדתתת משהו שהייתי משפר בשבוע:הכלל היום הכי טוב השבוע:חמישי היום הכי רע השבוע:שלישי שיר השבוע: One republic - Stop and stare ( כמו השיר שרינת כתבה) קליפ השבוע:וגם אני שונאת קליפיםםםם איש השבוע:חמ"ג מאכל השבוע:גלידה משקה השבוע:קולהההה אהבת את עצמך השבוע?:ברור מהזה השאלה הזאת --(וד"ב) ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: חרא בלבן (חרבנאא) (&$גילרה$&)

גיל110

New member
וכמובן ברכה

הרבה אושר ועושר, בריאות, יושר וכושר בחיים
עד 267 שנה דארלינג!!

אוי לא הפנמתי עד הסוף... ../images/Emo181.gif

ממש מזל"ט! עד 120, הרבה עושה, אושר, יושר וכושר.... שתצליחי בכל מה שתרצי, ואתה בטח מכירה את כל הברכות החרושות האלה ויודעת איך להמשיך.. המון מזל"ט, §נוגה§

Sweet sixteen

עד 12000000000000000... מי יתן ותטוסי לטורונטו (אולי תראי שם את פארקר
) ובלה בלה בלה.. בלי בלי בלו... עזבי, שיגועפון. וד"ב? לא הבנתי את מה שאני כתבתי. יצאתי טונה
.

למעלה