סיכום שבועי:

סיכום שבועי:

הערה קטנה: 2 השאלות הראשונות נועדו להכיר אחד את השני, לדוגמא אני לא הבנתי עד הסוף את השמות פה, אז בבקשה תעזרו לי ול2 הבנות החדשות. תודה! שם: גיל: הדבר הכי טוב השבוע: דבר רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: משהו שהייתי משפר בשבוע: היום הכי טוב השבוע: היום הכי רע השבוע: שיר השבוע: קליפ השבוע: איש השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: אהבת את עצמך השבוע?: ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: §יומטוב!§

עונה:

שם:נוגה גיל:13.. גיל מספיק כדי לנסוע לבד לוונקובר, נכון?! הדבר הכי טוב השבוע:יום העצמאות- חופש!! דבר רע שקרה השבוע:יום הזכרון, דודה שלי עזבה את הארץ, הבנתי שאני חייבת להגיע לוונקובר תוכניות לשבוע הבא:אולי לנסוע לוונקובר (מאוד אולי), להכין את העבודת שורשים המזו**נת הזאתתת משהו שהייתי משפר בשבוע:אולי לנסוע לוונקובר? אחח אני נואשת.. היום הכי טוב השבוע:יום חמישי.. יום העצמאות יופידידו... היום הכי רע השבוע:היום שבו גיליתי שאני חייבת להגיע לוונקובר! שיר השבוע:Welcome To My Life- Simple Plan קליפ השבוע:WTML-SP איש השבוע:האיש שגילה לי שצריך לנסוע לוונקובר... וגם כל האנשים בוונקובר מאכל השבוע:אחח.. הטוסיק של אחי הקטן (כן, כבר התקשרנו למועצה לשלום הילד), שוקולדד! משקה השבוע:מים.. במיוחד המים של וונקובר.. אהבת את עצמך השבוע?:אולי.. אבל הייתי אוהבת את עצמי יותר אם הייתי נוסעת לוונקובר.. ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?:אני.. מרגישה.. משיכה.. למקום... כלשהו.. שנקרא... וו.. וונ.. וונקובר!!!!! תקחו אותי מהארץ הזאת... קחו אותי לוונקובר!!!! §נוגה§

א ת ו ש ש

New member
עונה

שם:אתי גיל:15 הדבר הכי טוב השבוע:כלום דבר רע שקרה השבוע:הכל תוכניות לשבוע הבא:למות... משהו שהייתי משפר בשבוע:הכל היום הכי טוב השבוע:אין כזה היום הכי רע השבוע:כולם שיר השבוע:SAY GOODNIGHT - BULLET FOR MY VALENTINE קליפ השבוע:THIS AINT A LOVE SONG- BON JOVI איש השבוע:מישהו חמודי מאכל השבוע:דוריטוס משקה השבוע:ברד פסיפלורה אהבת את עצמך השבוע?:לאאאאא בעצם למה לא אהבתי את עצמי לא את אף אחד חוץ ממני!!!!!!!! ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?:חראאאאאאא

עונהה

שם: אפרת גיל: 14 הדבר הכי טוב השבוע: מנגל
דבר רע שקרה השבוע: פספסתי את כל התוכניות האהובות עליי (נו, טוב. לפחות לא ראיתי את לאנה). תוכניות לשבוע הבא: לאסוף קרשים לל"ג. משהו שהייתי משפר בשבוע: מורידה את שיעורי גיאומטריה. היום הכי טוב השבוע: יום העצמאות. היום הכי רע השבוע: כל השאר. סתם שבוע חרבאנה. שיר השבוע: Foo Fighters - The Pretender, Chris Brown - With You. קליפ השבוע: שונאת קליפיםםם. שיהיה Thanks For The Memories של פול אאוט
ו-When I'm Gone - Simple Plan. איש השבוע: אבי כליפה. מאכל השבוע: מממ על האש. משקה השבוע: מנגו. אהבת את עצמך השבוע?: וד"ב? ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: חרבאאאאאאאאאנה.

אכן כן... בעיקר הפזמון.

ובכלל - להקה שולטתתתת! חח אוהבת אותם=) אני עד היום זוכרת את הפרק בעונה הרביעית של סמולוויל, שקלארקי הצטרף לאיזו קבוצת פוטבול ובסוף הפרק היה את השיר "Untitled" שלהםםם. אחח.. סימפל. אחחח... סמולוויל חח (פרסומת גלויה ביותר).

מההה? זה היה בסמולוויל??

נראה לי שיש לנו טעם די דומה.. הלהקות האהובות עליי הן סימפלאן (שליטעע) וניקלבאק, התוכנית טלויזיה האהובה עליי היא סמולוויל... יואו.. איך פספסתי...

איכסהה לאנה! ../images/Emo181.gif

כמובן שלויס וקלואי שליטה! וחבל מאוד שאוליבר החתיך עזב את הסידרה..

חחח קלויס שליטעע

מהעונה הראשונה לא סבלתי את לאנה.. קרצייה, נדחפת, חרבאננה של דמות. וגם אני אהבתי את אולי. הלוואי שהוא יחזור (בכל מקרה, פיט חזר לפרק אחד, אז למה שאוליבר לא?). הכי אהבתי עד עכשיו את העונה ה-4 ואת העונה הנוכחית שמשודרת ב"הוט", זאת אומרת השישית. תגידי, את בפורום סמולוויל (ולויס וקלארק) בתפוז? אהה ועוד משהו קטן. זוכרת את ג'ייסון טיג מהעונה הרביעית (החבר של לאנה)? אז הוא משחק בתפקיד דין ב"על-טבעי". ממש שנאתי את הדמות שלו (הוא ולאנה היו בלתי נסבלים לחוד, וביחד עוד יותר), אבל ב"על-טבעי"... אחחח
בקיצור, את חייבת לראות "על-טבעי"!!!

ניסיתי לראות אבל זה משעמם! ../images/Emo181.gif

וכמובן שאת צודקת.. הסכמתי עם כל מילה... ואני לא נמאצ בפורום לויס וקלארק וסמולוויל בתפוז.. הייתי פעם אבל עזבתי..

גילרה1

New member
כנסיי נראה אותךךך

עלק משעמם את משעממת תראי איזה מהממים.... כל עוד הם בסדרה זה לא משעמם מובן לך

טוב.. לא להרוג אותי! ../images/Emo181.gif

לדעתי זה כן משעמם, לדעתך לא, בואי פשוט נסכים שאנחנו לא מסכימות בעניין הזה?!

חח לא הגזמת, תרגיעי../images/Emo11.gif

מאיפה מצאת את התמונה הזאתתתתתתת? גם את רואה על-טבעי? איזה כיף (חח נגה, החבר'ה בעל-טבעי דואגים להזין אותנו בקללות. אין פרק בלי איזה סאן אוף אה ביץ'. כנראה שזה השפיע גם עליה). אגב, זה רק גילרה? כמו מדונה וסטינג? אחללה

רציני כל הפרק קללות... ../images/Emo181.gif

לא יכולה לסבול כאלה תוכניות.. למשל מישהו מכיר את PIMP MY RIDE? בהתחלה צפיתי, הרעיון מאווד נחמד, ויכול מאוד להצליח, אבל יש להם את המנחה האידיוט הזה שחושב שאם יבייפו לו כל מילה שנייה זה יצחיק\יביא צופים. זה ממש לא ורק בגלל זה אני לא רואה את התוכנית! וכנראה שלא רק אני תהיתי אם זה רק גילרה, כי אני זוכרת שכשאמרת שאת חדשה, כתבת את השם שלך, והוא לא היה רק גילרה! אני לא ממש אוהבת שצועקים עליי

גילרה1

New member
כנסי

סורי נשמה הכוונה היא לא לכעוס עלייך הכוונה הוא שתחשבו קצת לפני התשובות שלכם.. ולמי שלא הבין.... השם הוא: עדי גילרה(כבוד) וכן אני ארגנטינאית גאה!!!

גיל110

New member
מי מכיר את מה שמופץ באימייל שנקרא

Pimp my bride חחחחחח שדרגו למישהו את הכלה שלו לבלונדינית עם עיניים כחולות וחזה סיליקון חחח. האממ, אני מסכים איתך. זה מעצבן הקללות, אבל מתרגלים לזה. זה MTV, וככה הוא מוכר את עצמו לנוער באמריקה. תביני, הנוער שם שונה מבארץ. שם הכללים נוקשים (דוגמה, מי שמקיימת יחסי מין מתחת לגיל 18, בתוך פחות מחודשים הבן והבת מוצאים את עצמם מאחורי סורגים ל-20 שנה, או מי שעושה פירסינג אחד נחשבת לפריקית ומנודת לגמרי, או דוגמה אחרת, מי שמתעסק עם שוטר לוקח סיכון חיים בידיעה שהוא יכול להרוג אותך בכל שנייה כל עוד הוא רואה בך איום וגולת הכותרת - מי שנתפס שותה מתחת ל-21 נכנס ל-10 שנים בכלא), ולכן שבירת המסגרת הזאת היא הדרך שלהם להתפרק.. לצערנו, כמו כל נוער, גם הם פגומים וגם הם מחפשים את הלא חוקי ואת הדברים הדפוקים.

הם לא עד כדי כך נוקשים.. ../images/Emo181.gif

עובדה שבארה"ב יש עדיין כל כך הרבה פשיעה.. אם כל החוקים שמנית קודם היו באמת כל כך נוקשים כמו שאתה מתאר, אני חושבת שבערך כל אמריקאי ממוצע היה נכנס לכלא.. ואני לא בטוחה עד הסוף שהבנתי אותך..

למעלה