סיכום שבועי.

LadyFlame123

New member
כיף לחזור הביתה../images/Emo13.gif

השבוע שעבר
שיר השבוע:Sean Kingston - Me love
Nirvana - Rape Me Foo Fighters - Best of You Akon ft. Wycleaf Jean - Sweetest Girl
האדם שעשה לכם את השבוע:מחלקה 3 צוות 2
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):למי היה זמן לשירים..הייתי בגדנ"ע
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ואו היה כ"כ הרבה קטעים מצחיקים השבוע..אבל אי אפשר ממש לכתוב אותם..
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שרדתי את הגדנ"ע.. וכשחזרתי הביתה השגתי מלא מלא אוכל ושעות שינה.
מאכל השבוע: ממרח דינוזאורים
(סתם,לא אכלתי את זה ..איכ)וריבת תות תוצרת תוצרת ג'וערה
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומיים האחרונים בגדנ"ע. היה כיף
משהו שהרס את השבוע: התחלה
מסקנה שבועית: עבר לי הפטיש לחיילים
שאלת השבוע: חמסין או שרב? לא יודעת. ממתי השאלה הזאת פה?
השבוע שבפתח
משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיים נורמלים
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת..שנחרוש על בדיחות גדנ"ע
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברייייים. התגעגעתי סתם
תמונה מגניבה: סקסי

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כולם משתמשים בתמונות שלי, אהבתי
אני זוכרת שבדרך לשם צחקנו על זה שנישן ברווח שבין המבנה הזה לאדמה

LadyFlame123

New member
הוא העיר את הצוות שלי כל בוקר

ומשום מה גם כל שאר הצוותים שרו אותו

P i x i e s

New member
I loved you first.

השבוע שעבר - שיר השבוע: מממ אין לי מושג.. Samson- Regina Spektor? ישן - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): You are my sweetest downfall. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "הוא מטומטם. איך הוא יכל לפספס אותך?!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סריג והרגשה רעה. יש - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: 98 באנגלית - משהו שהרס את השבוע: הכל. פשוט הכלללל. איך שאמא שלי נהייתה ביצ'ית וצעקה בגלל כלום ואבא שלא תומך בי אלא רק מגונן עליה כאילו זה מגיע לה, המצב בקנטים עם תום. דברים קשים נאמרו ואנחנו אמורים להיפגש היום ולא נראה לי שאני בכלל אצליח להגיד את מה שאני רוצה להגיד. פשוט לבכות ממני - מסקנה שבועית: שלא תמיד מקבלים מה שרוצים - שאלת השבוע: חמסין או שרב? נו קומנט. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בית ריק מחמישי-ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יהיה נסבל - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת סתם - תמונה מגניבה:

P i x i e s

New member
../images/Emo45.gif, הגרסה השקטה ואיטית

(מסתבר שיש שתי גרסאות. אחת ששמים בגלגל"צ ואחת שיש לי בדיסק:|. אז הזאת בגלגל"צ)

dcohn

New member
../images/Emo2.gif

אני לא מכירה שתיים, אבל אין לי את הדיסק, ואני משערת שאני מכירה את זאת שיש בגלגלצ :) היא באמת שקטה ויפה

Snow fairy

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: nightwish- the end of all hope - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ... אחותי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) היה שבוע מצחיק אבל עכשיו אני לא זוכרת
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ממ... כלום
- מאכל השבוע: ממולאים! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההצגה עם בי"ס! - משהו שהרס את השבוע: 81 במתכונת במתמ'
. ואני חולה אחווווש, אני מרגישה ממש זוועה
- מסקנה שבועית: חח זה חדש? לא יודעת:X - שאלת השבוע: חמסין או שרב? שניהם לא מלהיבים במיוחד. אני שונאת חום. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם טופס 003 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך לי טוב בבגרות - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת, אין לי כוח לחשוב בכלל
סתם - תמונה מגניבה: טיהי [אני שמה אותי רק כי נופרי המושלמת החמיאה לי עליה בפייסבוק
]

NoFaRi1

New member
בובי שלי תרגישי טוב../images/Emo201.gif

ולכל מחמאה שלי יש סיבה
ימדהימה!

למעלה