סיכום שבועי!!!!

סיכום שבועי!!!!

שיר/י השבוע שלכם? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: טוב בגלל שאין בי מקור יצירתי היום לקחתי שאלות מפורום אחר...
(אז אם במקרה שירי שכתבה אותן תעבור פה, אז קרדיט לה
) שאלת השאלות היא.... 1. אם כתוב על פלסטר שהוא עמיד במים, למה הוא תמיד נעלם במקלחת? 2. כשנתחיל לכתוב משהו ארוך במיוחד במחשב, למה הוא תמיד יקליד באנגלית? 3. איך זה שמגיעים כ"כ נחושים למטבח/אמבטיה, ושוכחים למה לעזאזל הגענו לשם ומה רצינו? 4. האם האצבע הקטנה ברגל נבראה אך ורק כדי שתוכל להיתקל בחפצים אקראיים ולגרום לנו לקפץ כמו מפגרים במשך 10 דקות בבית עם מבט המום מכאב? וסקר קטן..
האם את/ה אוהב/ת שאלות בונוס? 1. כן 2. לא 3. אני אוהב/ת רק את מייקלואיס-אומייגאש-תעשה-לי-ריבועים-!-!-!-1-1 לסיום, אתצם מוזמנים להיות נחמדים ולהעניק
לכבוד חנוכה... סופשבוע נעים!

כרמלי6

New member
עונה =]

שיר/י השבוע שלכם? Plain White T's - Hate (i really don't like you) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: חח זה עצוב מידי הוא חייב ללכת לישון ! ==> וכל אלה שלא אוהבים את טוקיו הוטל קבלו את זה ==> דרך אגב זה היה יום או באותו יום של המריבה שלו ושל טום .. שימו לב הוא בלי איפור ! משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-היירספריי ! חח זה כזה סרט טוב ... וגם על הדיוידי של טוקיו הוטל "זימר 483 -לייב באירופה " אבל את הגרסה המלאה שיש בה גם דברים לפני ההופעה כאילו כמה ימים שעוקבים אחריהם ... חחח ובמיוחד הקטע שביל וטום רבים מאכל השבוע שלכם?פנקייק =] בילוי השבוע שלכם?קניון
פאדיחת השבוע שלכם?זה לא פדיחה שלי אלה של כל השכבה הסתומה שלי ... כל השכבה שלי שומעת איזה שיר [לא יודעת איך קוראים לו משהו עם ספידרמן חח
] ורוקדים את הריקוד שיש בקליפ תאמינו לי אף אחד לא רוצה לראות את זה ! ציטוט השבוע שלכם? "זהירות פרסומת סמויה לפניך ... " דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:הייתי חולה :[ ושעכשיו ראיתי שמשהי רשמה באיזה בלוג שהיא ממש רוצה שטוקיו הוטל יתפרקו .... *צונזר* ! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מממ כלום .. טוב בגלל שאין בי מקור יצירתי היום לקחתי שאלות מפורום אחר... (אז אם במקרה שירי שכתבה אותן תעבור פה, אז קרדיט לה) שאלת השאלות היא....ומה אני אמורה לעשות פה ?! חח
טוב נוו אני יסמן פשוט ב|וי| חח 1. אם כתוב על פלסטר שהוא עמיד במים, למה הוא תמיד נעלם במקלחת? 2. כשנתחיל לכתוב משהו ארוך במיוחד במחשב, למה הוא תמיד יקליד באנגלית?|וי| 3. איך זה שמגיעים כ"כ נחושים למטבח/אמבטיה, ושוכחים למה לעזאזל הגענו לשם ומה רצינו? 4. האם האצבע הקטנה ברגל נבראה אך ורק כדי שתוכל להיתקל בחפצים אקראיים ולגרום לנו לקפץ כמו מפגרים במשך 10 דקות בבית עם מבט המום מכאב? וסקר קטן.. האם את/ה אוהב/ת שאלות בונוס? 1. כן|וי|
2. לא 3. אני אוהב/ת רק את מייקלואיס-אומייגאש-תעשה-לי-ריבועים-!-!-!-1-1 לסיום, אתצם מוזמנים להיות נחמדים ולהעניק
לכבוד חנוכה... סופשבוע נעים! גם לך

כרמלי6

New member
../images/Emo12.gif איפה התמונה !? ../images/Emo122.gif

טוב הנה היא משום מה אני לא מצליחה לעלות את האנימציה הנורא חמודה ומסכנה הזאת אז ... הנה תמונה .. ==> על זה נאמר תפוזבל .. **

הוא נראה ממש מוזר בלי איפור../images/Emo12.gif

ספרי ספרי על מה הוא רב עם טום[
]! חחח אני אוהבת שאת באה לכאן ותמיד מעדכנת במה שקשור אליהם

כרמלי6

New member
חח ../images/Emo6.gif

הם רבו על זה שאיזה עיתון אחד ביקש מביל אם כל הלהקה יכולה לעשות רעיון לעיתון הזה ואז ביל הסכים ובאותו יום הייתה להם הופעה וחמש דקות לפני ההופעה באו לצלם אותם לעיתון וביל ביקש מטום לבוא וטום אמר שזה לא מתאים עכשיו כי זה חמש דקות לפני ההופעה ואז ביל התחיל להיות עצבני וקרא לו חזיר שמן [למרות שהוא נורא רזה חח
] וזה מה שקרה בערך חח
אהה והתמונה הזאת ^^ [שבהודע למעלה ] אז הוא בסוף עשה זין לגיאורג חח
כי גיאורג כנראה עיצבן אותו בבוקר הוא עשה לו כזה ביללל בילל ביל בקול מעצבן כזה חח
ופה : http://www.youtube.com/watch?v=8l67ViLk-DI אז מראים את הקטע הזה של המריבה ושגיאורג [דרך אגב הוא הבסיסט של הלהקה ] מציק לביל אה ויש שם גם קטע שטום וגיאורג מדברים ממש מהר חח
וכל הקטעים האלה מתחילים ב 6:19 -7:17 אהה ובריב ביל הוא היחדי שעצבני שם טום נשאר רגוע וגיאורג סתם משחק לעצמו בשיער חח הוא בכלל לא מתערב חח
והנה טום מאז שהוא היה תינוק ועד עכשיו ==> [
]

רותם93

New member
כרמליייייייייי!!!!!!

זוכרת אותי זאת רותם /תותי מהפורום של האלופה זאתי שחולה על יוסף חחחח... מנשמע??

כרמלי6

New member
זוכרת אותך ../images/Emo3.gif

הכל טוב מה איתך ? למה את לא נכנסת יותר למסן ?!

מסכמים שבוע . ../images/Emo9.gif

אולללה רותם איזה סיכום מושקע , קבלי ח''ח .
אללה לענות .
שיר/י השבוע שלכם? I Hate That I Love You -Rihanna & Ne - yo תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: חחחחחח קבלו איזה חומד .
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אין משו' ספציפי אחלה שבוע .
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סורי . אין לי על מה להמליץ לכם .
מאכל השבוע שלכם? שוקווווולד .
בילוי השבוע שלכם? מלא , שנקין , קניון , "מה קשור" , והכי כיף היה לשכב במיטה ולהתכרבל שהכל ברקים ורעמים בחוץ .
פאדיחת השבוע שלכם? חחחחחח שמדדתי חולצה ואני עם הידיים הארוכות שלי כמעט הוצאתי למישו עין שסדרתי ת'שרוול .
ציטוט השבוע שלכם? " על שלושה דברים עומד העולם...בגלל זה הוא כל כך צולע .
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שאיבדתי או כניראה גנבו לי ת'ג'קט האדום של הנס .
אוף , המוצא יקבל פרס כספי .
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא מחכים . זורמים .
טוב בגלל שאין בי מקור יצירתי היום לקחתי שאלות מפורום אחר... (אז אם במקרה שירי שכתבה אותן תעבור פה, אז קרדיט לה) שאלת השאלות היא.... 1. אם כתוב על פלסטר שהוא עמיד במים, למה הוא תמיד נעלם במקלחת? 2. כשנתחיל לכתוב משהו ארוך במיוחד במחשב, למה הוא תמיד יקליד באנגלית?
3. איך זה שמגיעים כ"כ נחושים למטבח/אמבטיה, ושוכחים למה לעזאזל הגענו לשם ומה רצינו? 4. האם האצבע הקטנה ברגל נבראה אך ורק כדי שתוכל להיתקל בחפצים אקראיים ולגרום לנו לקפץ כמו מפגרים במשך 10 דקות בבית עם מבט המום מכאב? וסקר קטן.. האם את/ה אוהב/ת שאלות בונוס? 1. כן
2. לא 3. אני אוהב/ת רק את מייקלואיס-אומייגאש-תעשה-לי-ריבועים-!-!-!-1-1 לסיום, אתצם מוזמנים להיות נחמדים ולהעניק
לכבוד חנוכה... טוב , קודם לעצמי גם כי אני אגואיסטית וגם כי אני שמנה שחולה על סופגניות .
לרותמאמי , על הסיכום השבועי המושקע הזה כל הכבוד לך .
לאסתר , כי היא רק נסעה וכבר החיסרון שלה מורגש .
לרן , כי הוא טמבל , כי התגעגעתי אליו , וכי יש לו יומולדת עוד מעט . כפרעליו .
ולכל מי שרוצה ? שייקח עליי .
אל תתלהבו זה נדיבות זמנית .
סופשבוע נעים!

רותם93

New member
תשובתי :p

שיר: נוגע בחולום תמונה אין לי עוד משהו: קוקאין תנסו זה בריא
מאכל השבוע: אמממ... מקר ירקות בילוי השבוע: היום הייתי ביומולדת של חברה ואז יצאתי לקניון גבעתיים והכרתי כמה בנות חדשות ואחת מדובבת את דורה והשנייה בניקולדיאון. פדיחת השבוע: אמ... לא יודעת לא נראה לי היה סופש שבוע רגוע מגלגלל"צ רגוע... חחח

עונה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם? Mika - Relax נדבקתי
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני בתגובה מהירה... אולי אחר כך אני אשים. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קניתי MP4 חדש
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-האי! מאכל השבוע שלכם?כלום-הייתי דיי בדיאטה השבוע הזה
בילוי השבוע שלכם?ממש בילוי... לשבת בבית עם חום X: פאדיחת השבוע שלכם? אין ציטוט השבוע שלכם? "הכובע שלך מזכיר לי קונדום משומש!" XDDDD המורה שלי לתנ"ך ממש התלהבה מהכובע של ילד מהכיתה שלי
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:הייתי חולה
ואני עדיין משתעלת
שאלת השאלות היא.... 1. אם כתוב על פלסטר שהוא עמיד במים, למה הוא תמיד נעלם במקלחת? 2. כשנתחיל לכתוב משהו ארוך במיוחד במחשב, למה הוא תמיד יקליד באנגלית? 3. איך זה שמגיעים כ"כ נחושים למטבח/אמבטיה, ושוכחים למה לעזאזל הגענו לשם ומה רצינו?
4. האם האצבע הקטנה ברגל נבראה אך ורק כדי שתוכל להיתקל בחפצים אקראיים ולגרום לנו לקפץ כמו מפגרים במשך 10 דקות בבית עם מבט המום מכאב? וסקר קטן.. האם את/ה אוהב/ת שאלות בונוס? 1. כן
לכבוד חנוכה... אני נותנת
לכל מי שרוצה

רותם93

New member
אני רוצה ../images/Emo137.gif ../images/Emo9.gif

אני רעבה
אני אביא לך
רק אם את רוצה אז עושים החלפות

רותם93

New member
יאללה ../images/Emo215.gif אחרון מי רוצה../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

יאללה יש מכרז עליו מי מציעה 10 |סובגניה| אני שומעת שמישהו מציע 20 1 2 25 אני שומעת יאללה קדימה עוד!!! 1 2 3 נמכר...!!!!!!!

עונההההה../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם?פיקה-קרן פלס
שיר חמוד... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: הכנתי איזה משהו בפוטושופ אבל לא נראה לי אני אעלה וממילא אני לא בבית
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ת"א עם [מלכת] אסתר
טלטול המצחיקה
ו...אמ..זהו נראה לי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר- בתו של שומר הזיכרון, אמנם אני רק בהתחלה אבל נראה ספר טוב...ומשהו שאני לא רוצה להמליץ עליו זה בובות!!! אוי זוועת עולם...ראיתי חמש דקות, נבהלתי מהפרצוף של מיקי קם וסגרתי
אכן אני מסכימה עם רננה, ילדים מתחת לגיל 8 לא אמורים לראות טלנובלה בכלל!!!11 מסכנים..יהיה להם סיוט מהפרצוף של מיקי קם...ומעוד אחת עם כובע מוזר על הראש... אהה יש לי עוד משהו להמליץ עליו...משמורת!
מאכל השבוע שלכם? ואייי אכלתי היום עוגת שוקולד..שבפנים כזה השוקולד נמס ונוזל כזה, וזה כל כך טעיםםםםםםםם בילוי השבוע שלכם? ת"א, והיום אני הולכת להצגה, אז כנראה שגם זה
פאדיחת השבוע שלכם? האמת שזאת לא כל כך פדיחה... זה היה דיי מפחיד..אני בתומי ביקשתי מאמא למלא דלק...ושפכתי על עצמי מאה ליטר בנזין!!!!!!111 כן כן זה מה שקורה כשרותם מתעסקת עם דברים לא בשבילה. זה כמו שאסתר תתקרב למטבח! (חחחח) בקיצור...זה לא היה נעים בכלל..חחח ציטוט השבוע שלכם? חחחחח כי אני צפויה? TooLTooL says: כמו סרט פורנו :] הנה מחווה..לכפיר
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בוקריפורט מעצבן, באמת שאין לי בעיה לקרוא ספרים באנגלית אבל בוקריפורט זה דבר כל כך מענה!!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שירד שלג. חח סתם..לא יודעת..שומדבר מיוחד בינתיים, אבל ב-13 יש הופעה של עברי!!!!!!!!!!!! סתם רציתי לשתף
טוב בגלל שאין בי מקור יצירתי היום לקחתי שאלות מפורום אחר... (אז אם במקרה שירי שכתבה אותן תעבור פה, אז קרדיט לה) שאלת השאלות היא.... 1. אם כתוב על פלסטר שהוא עמיד במים, למה הוא תמיד נעלם במקלחת? 2. כשנתחיל לכתוב משהו ארוך במיוחד במחשב, למה הוא תמיד יקליד באנגלית? 3. איך זה שמגיעים כ"כ נחושים למטבח/אמבטיה, ושוכחים למה לעזאזל הגענו לשם ומה רצינו? 4. האם האצבע הקטנה ברגל נבראה אך ורק כדי שתוכל להיתקל בחפצים אקראיים ולגרום לנו לקפץ כמו מפגרים במשך 10 דקות בבית עם מבט המום מכאב?
מתאים לי במיוחד
וסקר קטן.. האם את/ה אוהב/ת שאלות בונוס? 1. כן 2. לא 3. אני אוהב/ת רק את מייקלואיס-אומייגאש-תעשה-לי-ריבועים-!-!-!-1-1
כאילו דה!!! לסיום, אתם מוזמנים להיות נחמדים ולהעניק
לכבוד חנוכה... סופשבוע נעים! לטלטל כפרעליה! קחי
לאסתר שאני מתה עליה! קחי גם
ולכל השאר קחו בלי הקדשה כי אם אני אתחיל להקדיש פה לכל אחד זה לא יגמר..וגם ככה טלטל חמה עלי שאני אסיים כבר...
שבת שלום

MEyTi L O

New member
מסכמת../images/Emo67.gif

שבוע קשה ומתיש עבר על כוחותינו
שיר/י השבוע שלכם? unfaithful- rihanna
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: כל האנשים שכובבים אותי עושים לי כל שבוע את השבוע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אציטון XDDDD [סיפור ארוך] מאכל השבוע שלכם? פיצה
בילוי השבוע שלכם? לא זוכרת לאן יצאתי
פאדיחת השבוע שלכם? יא אני ארצח את אחותי! היום היינו במסעדה ונכנסנו לשירותים (האוכל היה דוחה!) ושיצאנו הלכנו ואחותי מתחילה להתפקע, ועד שאני קולטת למה אני מגלה שנדבר לי נייר טואלט למגף! זה היה כ"כ מפדח!!!!
ציטוט השבוע שלכם? "אבל בלילה איך בכיתי, איך הרטבתי את הכר, למה אני מתאהבת במה שאי אפשר? =/" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אתמול היינו אצל חברים ומה שעשיתי זה לשבת בחוץ ושהבנים שם יתחילו איתי ויפריעו לי לבלות זמן איכות עם הלא! :-|
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לראות את תותי הכוסע שלי
טוב בגלל שאין בי מקור יצירתי היום לקחתי שאלות מפורום אחר... (אז אם במקרה שירי שכתבה אותן תעבור פה, אז קרדיט לה) שאלת השאלות היא.... 1. אם כתוב על פלסטר שהוא עמיד במים, למה הוא תמיד נעלם במקלחת?
2. כשנתחיל לכתוב משהו ארוך במיוחד במחשב, למה הוא תמיד יקליד באנגלית? 3. איך זה שמגיעים כ"כ נחושים למטבח/אמבטיה, ושוכחים למה לעזאזל הגענו לשם ומה רצינו? 4. האם האצבע הקטנה ברגל נבראה אך ורק כדי שתוכל להיתקל בחפצים אקראיים ולגרום לנו לקפץ כמו מפגרים במשך 10 דקות בבית עם מבט המום מכאב? וסקר קטן.. האם את/ה אוהב/ת שאלות בונוס?
1. כן 2. לא 3. אני אוהב/ת רק את מייקלואיס-אומייגאש-תעשה-לי-ריבועים-!-!-!-1-1
לסיום, אתצם מוזמנים להיות נחמדים ולהעניק
לכבוד חנוכה...
אממ... לתותי המותק שלי כי היא יותר מידי רזה
סופשבוע נעים!
לב|

רותם93

New member
שתקי את!!!

אני ממש לא רזה תביני אני צריכה להוריד איזה 5 קילו!!!

למעלה