סיכום שבועי!!!!

esterosh

New member
עונה באיחור..למרות שיש הפרשי שעות ..

אז אצלי עדיין סופש חחח שיר/י השבוע שלכם?בוא הביתה אני כבר לא אומר אף מילה..בוא הביתה (זה לא ששמעתי את השיר אבל אני מרגישה כמו פרסומת לקוט'ג געגועים הביתה ועבר רק 4 ימים
|קפוא|) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:לא בלי תמונות לא מסוגלת לראות לא בגדים ולא תמונות ובמיוחד לא ביחד . משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:תחית השבוע היה פצצה,הסוף כמו אחרי הפצצה. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט שאני חייה בו?! לא זה נראה לכם נורמלי שאנשים עומדים בתור ב5 וחצי בבוקר ועושים שופינג כיאלו מה סוף העולם הגיע??? מאכל השבוע שלכם?גאנק פוד כל הסוגים ות'אמת זה לא טעים..אבל זה מה יש. בילוי השבוע שלכם?קניון
פאדיחת השבוע שלכם? אוי לעמוד ולשכנע אנשים לקנות ולראות אותם בורחים זה מספיק פדיחה יותר נכון יבוש בפנים חחח. ציטוט השבוע שלכם? " אין דברים כאלה!!!" ו..."בא בן אדם ,רוצה לעבוד אבל מה במקצוע שלו,אומרים לו 6 בבוקר מה 6 בבוקר..כוס אמו המדינה הזאת!!!!"ההישראלים
רק בגלל שאני מזדהה עם זה חחחח
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:על הטיסה הזאת..למה???? why???? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שיעבור ויעבור ... טוב בגלל שאין בי מקור יצירתי היום לקחתי שאלות מפורום אחר... (אז אם במקרה שירי שכתבה אותן תעבור פה, אז קרדיט לה) שאלת השאלות היא.... 1. אם כתוב על פלסטר שהוא עמיד במים, למה הוא תמיד נעלם במקלחת? 2. כשנתחיל לכתוב משהו ארוך במיוחד במחשב, למה הוא תמיד יקליד באנגלית? 3. איך זה שמגיעים כ"כ נחושים למטבח/אמבטיה, ושוכחים למה לעזאזל הגענו לשם ומה רצינו? 4. האם האצבע הקטנה ברגל נבראה אך ורק כדי שתוכל להיתקל בחפצים אקראיים ולגרום לנו לקפץ כמו מפגרים במשך 10 דקות בבית עם מבט המום מכאב? פיי מי שחיבר את השאלה הזאת הוא חתיכת סטלן שלא שם לב מה הוא מקליד נעלמים לו פלסטרים במקלחת שוכח דברים ונתקל ברהיטים..דיי לסמים..זה לא יגמר אם לא תספר... טוב נלך על 2 למרות שיש לי שאלות אחרות בראש חחח וסקר קטן.. האם את/ה אוהב/ת שאלות בונוס? 1. כן 2. לא ,האמת שלא..כיאלו מה יוצא מהבונוס סתם עוד שאלה... ומה מייקלואיס זה לא הרמה שלנו חחחח. 3. אני אוהב/ת רק את מייקלואיס-אומייגאש-תעשה-לי-ריבועים-!-!-!-1-1 לסיום, אתצם מוזמנים להיות נחמדים ולהעניק לכבוד חנוכה...אין לי סופגניה ,אבל אם היה לי אז לכולם...תהנו למה לא אני לארגית... ומשהו לסיום... רותם
כן יש בי פרץ אהבה קטנטן . סופשבוע נעים!

אותי השאלות האלה מצחיקות../images/Emo6.gif!

ותודה...
בחזרה חחח יהיה טוב...נכין לך הפתעות חחחחחחחח אולי זה יעודד קצת חחחחח

יאאאאא ../images/Emo9.gif

"בא בן אדם ,רוצה לעבוד אבל מה במקצוע שלו,אומרים לו 6 בבוקר מה 6 בבוקר..כוס אמו המדינה הזאת!!!!" ציון כפרעליו .

esterosh

New member
כן הוא חמוד שם.../images/Emo8.gif

עשיתי מרתון ההישראלים במחשב חחח

למעלה