סיכום שבועי :)

NoFaRi1

New member
לולו

משהו טוב שקרה לך השבוע: הומקאמינג היה כייף משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: כמה של אינקיובוס התחדשות השבוע: שרשרת תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: הומקאמינג חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד הומקאמינג P: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד ;[ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

Small talk

New member
תמותי!

את ניראת כמו המעודדות הכוסיות, מלכות השיכבה הביצ'יות בסרטים אמריקאים. סתם את צריכה להישאר בחיים כדי שניפגש שנה הבאה
את מדהימה (וזאת גם שמלה ממש יפה).
אותך.

NoFaRi1

New member
יפה שלי :]

חחח איך הסמקתי ממך P: תודה בייב :]] ואנחנו ניפגש!!! עלי!

TiKi PooH

New member
איזה שבווועעעעע

זה היה השבוע הכי שוווהה בעולם. מרגיש כמו חודש, אבל הכי שווה בעולם משהו טוב שקרה לך השבוע: קודם כל- מתחילת סוכות עד יום חמישי היה לי כל הזמן זיו שלי, פלוס אנשים אחרים ואלללייי כמה אני אוהבת אותו ואיך אני מתגעגעת אחריי סופ"ש חול"י כזה. התיחל ביום שני שהלכנו לשד' רוטשילד לצלם, אח"כ קפצנו לאייקון. המשיך ביום שלישי שהיה לנו פיקנוק של כייף בפארק הירקון. יום רביעי השכמנו לפנות בוקר, שבע וחצי כבר היינו בדרך לים המלח. באחד החופים פגשנו בפוקוס מטורף את אח של זיו ( שבכלל לא ידענו שאמור להיות שם), בערב הקמנו אוהל ונסענו לפסטיבל התמר- ברי סחרוף, הבנות נחמה ויהודה פוליקר. באוהלים פגשנו את תמרי השחורה וחבר שלה וחברנו אליהם בעוד פוקס מטורף , היה כל כךךךך כייף. חמישי בבוקר חזרנו מכורח הנסיבות הביתה, לישון, חמישי בערב יצאתי עם אימא לכיוון השדה תעופה ומשם לונציה (:) משהו רע שקרה לך השבוע: הנסיעה לים המלח נגמרה בעסק לא נעים שהכריח אותנו לחזור הביתה לפניי הזמן ובכלל הוציא אותנו די מבואסים.. מחר נראה מה נסגר עם זה ועם האיש שלי בסדר. |טפו טפו| שיר שלא הפסקת לשמוע: היה כל כך הרבה זמן נסיעות וטיסות לשמוע מוזיקה.. לא הפסקתי נקודה. התחדשות השבוע: !!~!מלא שוקולד מהדיוטי פרי ( מלא! בערך 400 ש"ח סמרטיס, מארס, אמינמס, פרוטילה, מלטזי, גודייבה, סניקרס וחברים..), אלכוהול (בנדיקטין, מידורי, יין איטלקי), 2 פאקטים קאמל, 2 חזיות מונציה, 2 זוגות גרביים, הרבה צמר מגניב, פסטה בצורת לבבות, חצובה בתזונה שזיו השאיל לי בלי דד ליין תוכנית השבוע: - סרט השבוע:- ספר השבוע: מדאם בוברי- חייבת לקרוא, בגרות מאכל השבוע: פסטה-פיצה-סלטירקות יציאת השבוע: פפפפפ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מתחיל קורס צילום מתקדמים בפוקוס, רמת הגולן משהו מהבי"ס תמונת השבוע: כל כך הרבה התוכניות שלי לשבוע הבא: קורס צילום, סיור רמת הגולן, בי"ס, לישון, סופ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים מדהים מדהים. ומעייף לאללה

למעלה