סיכום שבועי

סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

just gaya

New member
סיכום

משהו טוב שקרה לך השבוע:NOFX!!!!!!!!1 היה כלכך טוב משהו רע שקרה לך השבוע:לימודים וברי הסתפר שיר שלא הפסקת לשמוע:רבות הדרכים-דניאל סולומון התחדשות השבוע:חולצה של NOFX תיק חדש ,שליקעס עם גולגלות,כובע וחולצה של שבי תוכנית השבוע:אמממ...אחד נגד 100 כי זה הדבר היחידי שאני רואה סרט השבוע:---- ספר השבוע:------ מאכל השבוע:פיצה
בילוי השבוע:NOFX משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:חופש ראש השנה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:את מי שאני אראה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:"מי שאומר הומו יותר מ-3 פעמיים ביום הוא הומו בעצמו" תמונת השבוע:אין לי אני אולי יעלה בהמשך משהו התוכניות שלי לשבוע הבא:לא יודעת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מצויןD:

טל 182

New member
שביתה../images/Emo70.gif שביתה../images/Emo70.gif שביתה../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo152.gif../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם העבודות ובן דוד שלי התחתן!!!!!!!! והחתונה הייתה בים והיה כל כך כ=י=ף!!!!!!!!! פשוט מהמם. רציתי לבכות. וראיתי את כל המשפחה והיה ממש נחמד ואוף לא רציתי שזה יגמר
משהו רע שקרה לך השבוע: לא הלכתי לNOFX ונורא רציתי...וזה מעצבן כי חיכיתי לזה הרבה זמן. חרא
. שיר שלא הפסקת לשמוע: The Only One - Evanescence התחדשות השבוע: טוניקה שחורה ויפה! אה..וכל מיני דברים לבית הספר
תוכנית השבוע: ורוניקה מארס, אבודים, חברים, CSI, האוס <--- ה-תוכניות הכי טובות שיש בטלוויזיה! סרט השבוע: הדייט שתקע אותי ספר השבוע: אני רוצה את הספר של יהלי סובול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
מאכל השבוע: טוסט
בילוי השבוע: יש לי היום שני ימי הולדת בשני מקומות שונים ברמת גן. ואני רוצה ללכת לישון אצל זואי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כל מיני... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הרבה. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אוף אני אף פעם לא זוכרת...אבל היה. אני בטוחה שהיה משהו... תמונת השבוע: איזה חמוד פטריק
התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסות להמשיך לחיות?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד +++

Xx MaayaN xX

New member
אני עדיין לא מעכלת את זה שהייתי בNOFX!

משהו טוב שקרה לך השבוע: NOFX!!!!!!!!!!!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: התחלנו ללמוד שיר שלא הפסקת לשמוע: NFG-kiss me וגם: NOFX-bob התחדשות השבוע: חולצה של נופקס!! D: תוכנית השבוע: האלופה. ניגמר! ): סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: מישו לרוץ איתו >< מאכל השבוע: סקיטלס! בילוי השבוע: NOFX!!!!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פעולה ראשונה במכבי <: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "השיער שלה מזיע!!!", ו"כפרי" תמונת השבוע: D: התוכניות שלי לשבוע הבא: גיוסים של מכבי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בן זונה!

שנינה92

New member
" שיואוו איזה כייף הקיץ בא בבאבאבאבא" PP:

נמחק הכול , עכשיו כותבים מהההתחלה :( משהו טוב שקרה לך השבוע: כניסה לתיכון חדש - אחחלה של כיתה [: משהו רע שקרה לך השבוע: יש לי תקנון מעאפעאפןן , ו"מנות" זה חרא של דבר [!!] . שיר שלא הפסקת לשמוע: אם תבוא - נינט , 01 Usless Id - It's Alright , הייתכן - דניאל סולמון , נמאס (לקראת סופהשבוע :) ) התחדשות השבוע: פצצה של עגילים , קלמר מכוער תחת תוכנית השבוע: "חברים" כרגיל [: סרט השבוע: "אצבעונית" 3> ספר השבוע: אופטיקה - בפיזיקה P: מאכל השבוע: מרשמלו שהיה במקרר , זה הכי טעים ככה !! [: בילוי השבוע: מפגש מד"צים בפארק ובקניון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו שירטיט לי ת'לב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישהו שירטיט לי ת'לב ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אמא של נופר היא בעצם נדנדה" XD משפט שנאמר בפארק שעשועים >< תמונת השבוע: אני שהייתי קטנה , סתם כי אהבתי את התמונה במיוחד השבוע[: התוכניות שלי לשבוע הבא: זורמת , נראה כבר D; ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בנרחב 3>

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת.
משהו רע שקרה לך השבוע: הפסיקו את ההריון של אמא שלי.
שיר שלא הפסקת לשמוע: ואו, בטוח שהוא של נושאי המגבעת, נראה לי אממ... טקסט פוליטי.
התחדשות השבוע: מצאתי את הדיסק הופעה של קספר שנאבד לי מלפני שנה בערך. תוכנית השבוע: אני מאוד מאוד מקווה ללכת היום למאור כהן. סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: במבה? P: בילוי השבוע: בית חולים? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איזשהו אומן, אני חייבת הופעה דחוף!!!1 ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: נראה.. התוכניות שלי לשבוע הבא: חופש!!!! דאמ יו.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ככה ככה, אני יודעת..

ליעתע

New member
לפעמים התינוק בסכנת מוות וגם האמא

אז עושים הפלה.. אני לא באמת יודעת מה קרה אם אמא שלה, אבל עושים את זה הרבה פעמים כשלתינוק יש הרבה מומים

animal bar

New member
בערך מה שהיה.../images/Emo211.gif

הייתה בעיה לאחד מהתינוקות [כן, היו שניים. ] ואם לא היו מפסיקים את ההריון אז אמא שלי הייתה יכולה למות שהיה קורה לה נזק בלתי הפיך.. :\

almoglev3

New member
סוף סוף מישהו שמכיר את נושאי המגבעת...

אחלה שיר אגב :) אני אוהבת גם את "הבא בתור הוא סוס" ו"מתנה לחג" :)

animal bar

New member
אני אוהבת את כל השירים.../images/Emo211.gif

שאי מכירה כמובן.
אפילו את יש לי חברה. >< שמעת את הבא בתור הוא סוס בגרסא של שייגעצ? זה מדהים.

מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: בצפר משהו רע שקרה לך השבוע: בצפר שיר שלא הפסקת לשמוע: פאנן של שוטי הנבואה התחדשות השבוע: שבק מיוזיק של מוקי תוכנית השבוע: - סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע:טוסט של הקיוסק בבצפר בילוי השבוע:מרכזון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בת דודה שלי שלא ראיתי איזה שנתיים ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: פאנן תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:חופש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סביר-

shirush1112

New member
"אני כל כך שמחה שהקיץ בא" ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ,יום ראשון ללימודים-ששרתי בו.
משהו רע שקרה לך השבוע: לא הלכתי ליומולדת של שני חברים טובים שלי ><
שיר שלא הפסקת לשמוע: הקיץ בא,כי חברה שלי הדביקה אותי.
התחדשות השבוע:ספרים ללימודים D: תוכנית השבוע: שומדבר מיוחד >< חוץ מללמוד. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: היה כזה? בילוי השבוע: בית ספר =\ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שלא יהיו הרבה שיעורים :\ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ק.חיים. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אלינה:המורה היית פעם בברלין? ליאור:למה את שואלת אותה? אלינה [בשקט]:כי עם התחת שלה היא יכלה להחליף את החומה :| תמונת השבוע: >> התוכניות שלי לשבוע הבא: אמרתי כבר ששומדבר מיוחד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר.

Fucking Noff

New member
ששבוע טוב :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אאממ... עשיתי בדיקת דם והתעלפתי! זה מגניב! חחחח משהו רע שקרה לך השבוע: נפרדתי מחבר שלי :[ שיר שלא הפסקת לשמוע: Simple Plan - Happy Together התחדשות השבוע: אממ גרביים חדשות!! XD תוכנית השבוע: -- סרט השבוע: לא יצא לי לראות סרטים :/ ספר השבוע: -- מאכל השבוע: מילקי! בילוי השבוע: שבוע משעמם ביותר... הייתי בבית רוב הזמן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה! לאכול תפוח בדבש! :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נתנאל ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "יאו י'חתיך אחד, תסתכל על עצמך!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מסיבה של שירלי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נייס :)

Lukas8

New member
=]

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואו היום עם רותם וזיו בת"א XDD משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה. אני חולה. ולא באו לי חניכים לפעולה הראשונה. ): שיר שלא הפסקת לשמוע: משקאות חריפים-שייגעצ התחדשות השבוע: סיכות תוכנית השבוע: לא ראיתי =\ סרט השבוע: לא ראיתי =\ ספר השבוע: לא קראתי =\ מאכל השבוע: אממ שניצל ?! D: בילוי השבוע: ת"א!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאדעת S: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמיד שאני מגיעה לפה אני לא זוכרת אווף... אני תמיד חושבת על זה ויש לי מה לכתוב אבל שאני מגיעה לסיכום כבר אני לא זוכרת... תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון לישון לישון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא. ממש אבל.

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי אדם מקסים>< [שטל ד"א מאודמאוד שונאת] משהו רע שקרה לך השבוע:ממ..לא יודעת שיר שלא הפסקת לשמוע:in too deep-sum 41 התחדשות השבוע: גיליתי למה קוראים ל-sum41 ככה^$%^$^$%^%$&$&^% תוכנית השבוע: לא יודעת>< סרט השבוע:לא יודעת ספר השבוע: לא יודעת [התשובות שלי כ"כ עמוקות] מאכל השבוע:מאפינס עם דבש! בילוי השבוע:כיכר עם חברים[עזבו><] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אם הם יקנו את זה יהיה להם יותר מדי קצת תקציב.." תמונת השבוע: אין לי כח התוכניות שלי לשבוע הבא:ממ לא יודעת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד

למעלה