סיכום שבועי

טל 182

New member
מאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאוד

שונאת. [ואפילו לא פגשתי אותו...] למה קוראים להם ככה?

furfur23

New member
../images/Emo108.gifבגלל ש..

הם הקימו את הלהקה ביום ה-41 לקיץ... וsum יעני summer ... ו41...היום ה-41 הבנת?

NoFXNoFXNoFXNoFXNoFXNoFXNoFXNoFXNoFXNoFXNoFX

משהו טוב שקרה לך השבוע: NoFX משהו רע שקרה לך השבוע: ריבוי אקסים בהופעה של נופקס שיר שלא הפסקת לשמוע: seeing double at triple rock - NoFX התחדשות השבוע: עגיל חדש.. הליקס :] תוכנית השבוע: שנות ה-70 סרט השבוע: הטינה 2 ספר השבוע: לא קוראת.. מאכל השבוע: פתיתים! בילוי השבוע: NoFX משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מודיעין רוק סיטי :] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מעיינייייייייי :] ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "המשיח מגיע לחיפה" תמונת השבוע: אין.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור לימודים בשקט.. ולסוע למעייני. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהה :]

ליעתע

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo178.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: בצפר חדש! משהו רע שקרה לך השבוע:ההורים לא רוצים שאני אדריך ): שיר שלא הפסקת לשמוע: יומולדת של איגי התחדשות השבוע: חולצות בצפר? חחח תוכנית השבוע: לא ראיתי סרט השבוע: מועדון קרב בפעם ה473298742384723 זה סרט כזה טוב!
ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: אממממ.. בורקסים P: בילוי השבוע: יומולדת לעודד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מודיעין רוק סיטי. זה שבוע הבא נכון? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מעיינייי
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אין לי משו מיוחד תמונת השבוע: בלע התוכניות שלי לשבוע הבא: נו כבר שאלתם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בנזונה

tal iero

New member
סיכום!

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ... לא משו מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע: בצפר?.. אהה וגם לשבת בין לפיד לשובל='[ שיר שלא יצא לי מהראש: head automatica - beating hearts baby וגם בית משיר של בלינק התחדשות השבוע: 2 ג'ינסים וזהו ניראלי תוכנית השבוע: 2 הפרקים החדשים של htf סרט השבוע: --- ספר השבוע: --- מאכל השבוע: תפוח בדבש ורימון=] בילוי השבוע: --- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש סוףסוף!! חחח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שבא ברוך הבא! ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תחתונים מסוקסים=] חח תמונת השבוע: --- התוכניות שלי לשבוע הבא: אין הרבה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב + =]

עדי D

New member
nofxxxxx

משהו טוב שקרה לך השבוע: NOFX ופעולה 1 משהו רע שקרה לך השבוע: לחץ שיר שלא הפסקת לשמוע: NOFX - Bob התחדשות השבוע: - תוכנית השבוע: - סרט השבוע: 8 מייל? חח ראיתי בצהריים.. ספר השבוע: - מאכל השבוע: על האש בילוי השבוע: nofx משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ אפשר להגיד בסוכות.. בראשית:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישו מיוחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אומגדד איימ בלידינגגג תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: צופים ושטויות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה

S p r i n g B

New member
פה לה לה לה סיכום שבועי../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא משהו מיוחד... משהו רע שקרה לך השבוע:בית ספר בעיקר.... שיר שלא הפסקת לשמוע:got no shame - going forward התחדשות השבוע: --- תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: הייסקול מיוזיקל... הסרט היחיד שראיתי.... ספר השבוע: אנטיגונה - סופוקלס (אני אשכרה קראתי אותו!) מאכל השבוע:גלידה וניל עוגיות ושלוקים
בילוי השבוע:פעולה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה, חופש!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ענבל
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: בכיתה:" בשביל מה צריך את מערכת העיקול?" ילדה טיפשה:" כדי שייצא יותר קל!" "נכנס לי זבוב לאוזן בלילה וכשניסיתי להוציא אותו הוא נכנס יותר עמוק!" המורה שלי לאנגלית חשבה שכדאי לחלוק איתי את המידע המעניין הזה....
היו השבוע עוד הרבה... אני כבר לא זוכרת.... תמונת השבוע: הקלמר השווה ביותר שלי (כן אני משועממת...XD) ציפורת הסקסית הזאת!
התוכניות שלי לשבוע הבא:אממ בלט ובית ספר נראה לי.... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:ת'אמת די אחלה.... שבוע מצוין לכולם

למעלה